Close
Faqja 31 prej 34 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 337
    srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Rina, tema është hap e trajtohet ka këndvështrimi i i ateisti në forumin ateist. Atë e problematizo fetarizimi dhe jevgjizimi, me atë rast, i kombit. Dhe është duke e trajtu si problematikë, identifikon problemin simas tij, , e plotëso me informacion dhe e diskuto ktu në forumin ateist. Deri ktu e qartë? Tashi, ça lidhje ka kjo retorika jote lart, me atë që kërko tema? Të mos folim ne ke forumi ateist dmth se mos fyhen joateistët? Po ça na plas nqs fyhen?

ps. gjithmonë kët muhabet do bojm ne knej a fyhen a s'fyhen joateistët apo analfabetë të tjerë që s'dinë me lexu temat? kjo mund të shërbejë si taktikë devijimi e diskutimeve me nai ambient shkretinor po jo knej flm shum
    Ndryshuar për herë të fundit nga pryll : 15-09-2008 më 09:34

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Dje ne Tetove u mbajt nje tubim-protetste per lirimin e te burgosurve shqiptar qe nihen me emrin e Brodecit (Ngjarja e Brodecit)Siç u tha ne kete tubim se ishte nje proçes i montuar kunder shqiptarve dhe kjo nuk dyshohet.Çka i bjen njeriut ne sy ketu, eshte ajo qe ishin shume njerez te moshuar ne kete tubim dhe se shume kishin kapele haxhinjesh dhe jo plisa si psh qe ndodhe ne Kosove!!!!!! Poashtu grate ishin te veshura(ato pak qe ishin ne tubim, ndoshta nenat dhe motart et burgosurve) ishin te veshura ne rroba karakteristike qe u perngjajne grave te fshatrave te turqise.
    Te gjitha keto i pash ne RTK.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Dje ne Tetove u mbajt nje tubim-protetste per lirimin e te burgosurve shqiptar qe nihen me emrin e Brodecit (Ngjarja e Brodecit)Siç u tha ne kete tubim se ishte nje proçes i montuar kunder shqiptarve dhe kjo nuk dyshohet.Çka i bjen njeriut ne sy ketu, eshte ajo qe ishin shume njerez te moshuar ne kete tubim dhe se shume kishin kapele haxhinjesh dhe jo plisa si psh qe ndodhe ne Kosove!!!!!! Poashtu grate ishin te veshura(ato pak qe ishin ne tubim, ndoshta nenat dhe motart et burgosurve) ishin te veshura ne rroba karakteristike qe u perngjajne grave te fshatrave te turqise.
    Pse habitesh ti ?????!!!!eshte diçka e re apo?

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Poashtu grate ishin te veshura(ato pak qe ishin ne tubim, ndoshta nenat dhe motart et burgosurve) ishin te veshura ne rroba karakteristike qe u perngjajne grave te fshatrave te turqise.
    pse mos deshte ti qe;ato nanat dhe motrat e heroive apo te burgoserve te dilnin ne minifunde!!??ato nana shqiptar te cilat kan lindur djem trima apo heroi,eshte e veshtire qe te dalin ne minifunde,se pse eshte morali dhe ndershmeria ne rradhe te par qe i karakterizon ato nana heroish,dhe pikerisht djemet e ketyre nanave me rroba tradicionale,ishin ata te cilet mposhten dhe rrezuan sundimin sllavo maqedonas,ku bene te mundur qe shqiptaret te jene zot ne trojet e veta!!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Pse mer jeni kaq te trashe!!! Po pse duhet ne mini funda? A nuk ka diçka ne mes te mini dhe asaj tjeters? Edhe me dimi kan linde tradhetare. Po ç'lidhje kan rrobat me heroizem. Po ju nuk jeni mire ne mend. Nga ekstremi ne ekstrem!!!!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Pse mer jeni kaq te trashe!!! Po pse duhet ne mini funda? A nuk ka diçka ne mes te mini dhe asaj tjeters? Edhe me dimi kan linde tradhetare. Po ç'lidhje kan rrobat me heroizem. Po ju nuk jeni mire ne mend. Nga ekstremi ne ekstrem!!!!
    po kto sdin tjeter lol

o te mulu kam e kok ose cullak krejt

se simas ktyne 90% e shqiptareve qe nuk mulohen sikur me qon prej arabia jan kret cullak e me minifune
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    U kenaqet duke sjell foto te arabeve ktej dhe duke i quajtur shqiptar nga maqedonia

Kur do te mbarojne keto ofendimet e juaja ndaj nesh? keni bere 300+ postime koti, nuk i thuhet kesaj pune, vetem ofendime pa kurfare vlere.. Po kujt i intereson se ca thoni ju , as qe po mundohem ti lexoj..

TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    Citim Postuar më parë nga Mariachi Lexo Postimin
    U kenaqet duke sjell foto te arabeve ktej dhe duke i quajtur shqiptar nga maqedonia

Kur do te mbarojne keto ofendimet e juaja ndaj nesh? keni bere 300+ postime koti, nuk i thuhet kesaj pune, vetem ofendime pa kurfare vlere.. Po kujt i intereson se ca thoni ju , as qe po mundohem ti lexoj..
    nuk jan foto arabsh e kjo nuk asht propagand anti Shqiptare nga vet Shqiptart(nuk ka kuptim apo jo?)
    ky asht realiteti i atht n`trojet Shqiptare që ka nevoj për pastrim shpirtror dhe kulturor n`rast se kemi n`men me u bashku ni dit
    p.s un jetoj afër Dibrës madhe e kam qe atje,e kam pas rastin me njof shum Shqiptar t`atyne trojeve po fatkeqsisht nuk kam pa shum tradit e rite Shqiptare
    pa frik e them se ato ndihen ma t`afërt me i Turk sesa me një Shqiptar
    fatkeqsisht..
    fuuuuuuuk islaaam

Citim Postuar më parë nga live fast Lexo Postimin
    nuk jan foto arabsh e kjo nuk asht propagand anti Shqiptare nga vet Shqiptart(nuk ka kuptim apo jo?)
    ky asht realiteti i atht n`trojet Shqiptare që ka nevoj për pastrim shpirtror dhe kulturor n`rast se kemi n`men me u bashku ni dit
    p.s un jetoj afër Dibrës madhe e kam qe atje,e kam pas rastin me njof shum Shqiptar t`atyne trojeve po fatkeqsisht nuk kam pa shum tradit e rite Shqiptare
    pa frik e them se ato ndihen ma t`afërt me i Turk sesa me një Shqiptar
    fatkeqsisht..
    Ata, me menien e tyre kujtojn se kane rujt traditat shqiptare, po harrojn qe nuk kemi asnje te perbashket me turqit. Gjithsesi sllavo-maqedonasit kenaqen ti quajne turq, shqiptaret e maqedonise, per t'i treguar Botes se keta jane pa lidhje ketu sepse Turqia eshte gjeografikisht larg me Shqiperine. Po keta njerez nuk e kuptojne kurrsesi. Ne fund te fundit, perderisa nuk duan le te kenaqin sllavo-maqedonasit, por ta dine se keshtu nuk po i luftojne por po i japin te drejte.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Nuk di se qa t'tham vetem shikojeni

Faqja 31 prej 34 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •