Close
Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 262
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Dar_di Lexo Postimin
    Pėrshėndetje tė sinqerta pėr ju DI_ANA

Mė lejoni qė edhe unė tė ju uroj dhe pėrgėzoj nga thellėsia e zemrės pėr shkrimet tuaja qė na i servoni nė Forumin Shqiptar. Ka kohė qė ju pėrcjell me vėmedje dhe qė i lexoj shkrimet tuaja, temat qė hapni nė forum, si dhe tė gjitha postimet qė bėni. I lexoj ato me admirim dhe me mjaft deshirė. Kjo ka qenė arsyeja qė tė bėhem pjesė e kėtij Forumi, nėse mė lejohet tė them kėshtu, shrimet tuaja shume te mrekullueshme, sinqeriteti yt, modestia juaj, ngjyrimi ne shkrime dhe origjinaliteti i tyre. Fascinohem me ju.

Uroj tė keni shėndet tė mirė, kreativitet tė mėtutjeshėm, disponim pėr tė shkruar dhe me gjithė dėshirė do ti lexoja shkrimet tuaja, nėse i vie radha edhe tė botohen ato. Ju uroj mė tė mirat dhe do tė ndihesha i nderuar nese ju e gėzoni respektin dhe dashamirėsinė time.

Suksese pėr ju,

Me mirekuptim, Dar_di.
    Pershendetje...

Ndihem shume e nderuar...shume flm.

Respektet e mia me te sinqerta

Diana
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mendime turbulluese......

Ne historine time te mjergullt kishte diēka qe nuk shkonte,diēka qe nuk me bindte,diēka qe me frikesonte....
    Pastaj rri dhe qetesoj veten duke thene se po behem paranojake.....Nuk dua ta besoj por sa here qe mendoj per te,ndjej nje therje ne kraharor thua se ai me kerkonte ndihme,thua se ai me donte prane vetes ne nje moment te veshtire...
    Ndoshta ajo qe me bente me shume keq,ishte se ai u largua nga une pa me lajmeruar...Nuk arrij ta besoj dot se si mundi te me hiqte nga zemra pernjehere,pa u lodhur fare,sikur mes nesh te mos kishte ekzistuar dashuri,te cilen disa e kishin zili..
    Ai me tha qe nuk me donte po nuk nuk arrij ta besoj....
    Ai me dukej me pare si nje femije i vogel,i sinqerte,i paster dhe qe nuk mund te me genjente kurre....Trembem nga vetja!
    Valle te jem nje perbindesh qe kam nxjerre nga kthetrat prene time?Ai nuk me do!...
    Tani jam e bindur per fjalet qe me thoshte muajt e fundit.Nuk kishte me asnje drite ne syte e tij,perveē fjaleve genjeshtare....
    Dhe vete lotet e mi nuk me flasin,nuk arrijne te me shpjegojne se si ai qe njihja me shume,kishte ndryshuar....Ndihem e lodhur.
    I gjithe trupi me jep dhimbje te padurueshme dhe nuk e di se kush me dhemb me shume.Njehere me duket sikur koka po me turbullohet gjersa me vjen ndjenja e te fiktit,pastaj me duket sikur me keputet trupi duke rene ne nje mugetire te larget....Ndihem e braktisur!
    Ai me la me nje ndarje te ēuditshme e cila nuk dihej se kur kishte filluar..Mundohem e stermundohem te kuptoj se ku ai i ka dhene shenjat e para qe nuk me donte dhe per fatin tim te keq sot po me kujtohen shume!
    Nuk e di sot nese duhet te qetesohem,apo te me duket vetja leshko!
    Nuk di me asgje.Kam dashur nje mashkull i cili u largua nga une thjesht per nje keqkuptim.Ndoshta ky kishte qene nje motiv,te cilin ai e ka kerkuar prej kohesh,ndoshta....
    Po trembem sot nga vetja ime.Nuk arrij te mendoj per gje tjeter perveē atij!
    Ai eshte ne ēdo moment te jetes te dites prane meje,per te me torturuar...Here e dua me ēmenduri,here e urrej me shpirt,here me duket i panjohur dhe here shume prane zemres time te pergjakur dhe lenduar....
    Cfare me duhet te bej tani?!
    Si ka mundesi te duash kaq shume dhe kujtimi te jete kaq i forte ne shpirtin tim!
    Si ka mundesi qe ai te jete kaq i pranishem,kaq i madherishem?!
    Nuk po e kuptoj dot,por di qe me ikjen e tij ai ka krijuar nje mit te pathyeshem,nje enderr torturuese,nje ankth qe po rritet,nje deshire per ta pasur prane,qe eshte me e fuqishme se ky realitet monoton,i vrazhde.
    Kam nevoje per imazhin e nje te ardhmeje qe me duhet te ndertoj!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Pėrshėndetje tė pėrzemėrta pėr ju DI_ANA ( "Lumin e Diturisė") !!!

Sė pari, dua tė tė pyes nėse mė lejoni tė inkuadrohem nė shėnimet e "DITARIT" tuaj?!

Vetėm se dua tė bėhem pjesė e kėtij sheshi mendimesh brilante nga njė kėndvėshtim pozitiv me fjalė inkurajuese pėr tė ardhen tuaj, gjithmonė duke ndjekur njė vijė dashamirėsie.

E them kėtė, ngase dua tė marr njė konfirmim nga ana juaj dhe pastaj tė mundohemi t`i gjejmė shtigjet e lumtura ose zgjidhjet pozitive pėr tė ardhmen tuaj, pa ndonjė tendencė tė ju bėjmė projeksion, por vetėm tė mundohemi t`i lėkundim "subjektet", siē jeni ju, nė njė rrugė gjallėrie, krenarie, dashurie mė tė madhe pėr jetėn, apo mė mirė tė themi tė ju japim "KURAJO", qė tė shikoni njė tė ardhme tuaj me arkitetkturė konstruktive.

Me gjithė respektin dhe dashamirėsinė pėr ju, do tė ndihesha shumė i nderuar nėse mė lejoni ju qė me fjalė tė bukura tė bėjmė pak mund dhe ta ndryshojmė pozitivisht realitetin tėnd.

Ju keni diapazon tė gjerė diturish dhe ne nuk dojmė qė tė na humb njė "MARGARITARĖ" i till pėr shkak tė njė pėrjetimi tė sė kaluarės, qė ne mendojmė dhe dėshirojmė se e ardhmja juaj tė jetė mė e lumtur dhe mė ndryshe nga e djeshmja, pozitivisht.

Nga kjo qė e tham, kemi bindjen se i jemi arsyetuar kėrkesės tonė dhe natyrisht njerėzit e mirė shpresojmė tė mos i pengojmė, por pėrkundrazi t`i avancojmė edhe mė tej drejt shesheve tė lumtura tė kėsaj jete. Presim pėrgjigje pozitive, shpresojmė !!!

Me mirekuptim dhe dashamirėsi,

Suksese pėr ju dhe respekt, Dar_di.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Dar_di Lexo Postimin
    Pėrshėndetje tė pėrzemėrta pėr ju DI_ANA ( "Lumin e Diturisė") !!!

Sė pari, dua tė tė pyes nėse mė lejoni tė inkuadrohem nė shėnimet e "DITARIT" tuaj?!

Vetėm se dua tė bėhem pjesė e kėtij sheshi mendimesh brilante nga njė kėndvėshtim pozitiv me fjalė inkurajuese pėr tė ardhen tuaj, gjithmonė duke ndjekur njė vijė dashamirėsie.

Me gjithė respektin dhe dashamirėsinė pėr ju, do tė ndihesha shumė i nderuar nėse mė lejoni ju qė me fjalė tė bukura tė bėjmė pak mund dhe ta ndryshojmė pozitivisht realitetin tėnd.

Me mirekuptim dhe dashamirėsi,

Suksese pėr ju dhe respekt, Dar_di.
    Pershendetje....

Do te ishte nje nder per mua....Sinqerisht!

Flm dhe respekte gjithashtu

Diana
    "Carpe Diem"

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Une di te dua.....

Ti e do, e do shume?_ i them vetes me nje ze te vrare....
    Do jepja boten sikur ai te mohonte ate qe ndiente ne zemer ate nate kur me tha nuk te dua,do jepja boten qofte edhe per nje nate...
    Te flija rehat me idene se dikush mund te me jepte dashurine qofte edhe nje nate te fundit...
    Nuk kam rreshtur ndonjehere se dashuruari per ate njeri,ndonese nuk me deshi dhe ndonese nuk me ka merituar....Kjo gje me mundon dhe lotet vazhdojne e vazhdojne si per te me permbytuar me ujrat e tyre....
    E di qe ne kushtet e nje ndarjeje nuk mund te rri dot me te,por nuk po rrikam dot as pa te!
    Eshte nje lufte brenda meje,me te cilen jam me shume e humbur se e fituar,ne te cilen nuk ka shpresa fare per paqe dhe ne te cilen ka vetem nje viktime qe vuan e cila jam une....ironi e fatit!
    Dhe me duhet te gjej nje rruge ku te kete drita dhe te mos mendoj me per te....Une dua tani te jem e lire,te mendoj se si mund te zgjedh rrugen e drejte per jeten time dhe gjersa ai do beje pjese ne te,e kam te pamundur.....te pamundur!
    Sa shume kam qare gjithe keto kohe dhe sa verberisht e kam dashur.....Sot me duket vetja nje adoleshente idiote qe besoj disa llafe te bukura dhe ju shmang realitetit i cili thoshte..."ai nuk te do dhe ska per te te dashur kurre"!
    Ai me kerkoj te ndaheshim dhe nje zot e di sa kisha nevoje per te.Nuk do doja ta leshoja kurre...Jo vetem dashuria ime madhe por edhe pasioni me i madh ne shekuj nuk do ma shkepuste nga duart.Mendoja se ai me perkiste,mendoja se ishte mburoja qe une kisha enderruar....Ishte nje mashkull qe do ti jepte nje emer jetes sime,qe do me jepte lirine e te qenit femer....
    Asnjehere nuk kam pretenduar nga ai ate dashuri aq te ēmendur qe i kam dhene une vete,madje ideja se dikush mund te me donte nje dite aq sa une desha ate me tmerron!
    Nga ai kam kerkuar vetem pak dashuri dhe respekt,nje lidhje jo te detyruar por qe me kalimin e kohes mund te behej me e forte nga ana e tij....
    Kam dashur nje lidhje si shumica e njerezve,pavaresisht se une e doja me gjithe forcen dhe pasionin qe mund te karakterizoje ndjenjen dhe dashurine...
    Nje lidhje te tille ku te ndihesha e lumtur,ku do doja per te dy dhe ku do te mbijetoja nga frika e vuajtjes dhe vetmise se madhe....
    E desha dhe nuk kam turp ta dua akoma,por me dhemb shpirti kur mendoj qe gjithe asaj kohe qe kaluam bashke ai nuk me deshi qofte dhe nje moment te vetem!

E lexoj kete pjesez kaq te bukur dhe se ke iden sa shume me dhemb shpirti , me duket se ne gjithe keta rreshta e shoh veten time. Me te thene te drejten jam ne te njejten pozite dhe e di se sa e veshtire eshte te te thote dikush ne mnyren me te ulet kaq thjeshte nuk te duaaaa...athua kaq e thjeshte eshte te thuhet kjo fjale??? Kaq te tjeshte e mendojne te tjeret se nje person i dashuruar marrezisht mund ta pranoj fare thjeshte? Ka kohe qe po e luftoj kete vuajtje ne shpirt sado qe po mundohem ta fsheh ajo me ka thyer brenda ne shpirt ,sado qe mundohem te behem e forte e shoh qe forca dalngadal po me le ,edhe buzeqeshjes sime i ka humbur ngjyra megjithate nuk dua te heq dore nuk dua ta le ne duart e dikujt tjeter dashurine time. Mua po mundohet te me hyj me force tjetra ne jeten time , ajo me shkatroi familjen dhe lumturine nuk mund ta kuptoj se si ekzistojne keto lloje femrash si nderhyjne ne jeten e dikuj tjeter ,dhe per kete po mundohem te luftoj dua ti mbledh me cdo force copezat e lumturise time dua t'ia bej me dije se ne cerdhen time sdo e lejoj aske te hyje kurre dua ta bej te kuptoj se nderhyrja ne lidhjen time per te do te jete vec shkatrim. Te pershendes diana dhe me kete desha te te them se jeta eshte nganjehere shume e padrejte por duhet te luftojme pamvarsisht betejava te humbura luften te mundohemi ta fitojme cofte edhe nese do na kushtoje shume...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    di ana : Kujtoje perhere fjalen time....."Askush nuk do te doje sa une,askush"!
    Do te doja nje dite te te shikoja se sa i lumtur do ishe me tjetren!
    Dhe ne fund te uroj....."Qofsh i lumtur ti vrases i zemres qe me pasterti te deshi,qofsh i lumtur..."
    .
    .
    .
    .

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 28-09-2008 mė 14:39
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Passion Maska e Lida54
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Francė.
    Postime
    115
    Me le pa fryme motra ime.Te perqafoj dhe mos pusho se shkruari kurre.
    Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Flutura dhe Lida54 shume flm prej jush...

RESPEKTE
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Thone......

Thone qe dashuria e verber nuk sherohet....
    Ashtu endem dhe une qorrazi ne nje labirint pa drita ku ne te cilin nuk kam gjetur akoma nje pike te vetme drejtimi drejt nje daljeje e cila me duket e domosdoshme dhe shpetuese ne kete moment te trishtueshem roberie...
    Nuk e di pse ne kete bote te pakuptueshme prej shume qenieve tokesore,po me duket vetja si nje vemje e braktisur nga cdo shenje jete....Endem dhe rrotullohem drejt nje rruge te vetme pamundur dhe paditur ku mund te gjej forcen dhe shpresen e shpetimit nga ferri.
    Nese nje dite te vetme ne femijerine time,do te me thonin se kjo do te ishte jeta e cila me ishte destinuar.....ah...pikerisht aty do te mund te ruhesha dhe te kujdesesha qe pikerisht ajo te mos i ngjante kesaj qe kam tashme!
    Nuk di se cfare te shkruaj.....cdo gje qe mund te thoja ne kete moment dobesie do te ishte qe............KAM FRIKE....e ardhmja me duket teper larg dhe komplet e paarritur!
    "Carpe Diem"

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    ............KAM FRIKE....e ardhmja me duket teper larg dhe komplet e paarritur!
    S'ke pse te kesh frike,mos e ler pasigurine te te pushtoje.Ankthet jane ushqim per zemren e vetmuar dhe erresire per arsyen.Je ti ajo qe vendos per te ardhmen tende dhe sa deshiron ta arrish ate.Nqs nuk ben perpjekje te dalesh nga mocali i trishtimit ku je zhytur,dije se ai do perpiqet te te terheqe me shume drejt tij.Shiko cfare je dhe sa vlen.Aty rreth atij mocali ku ndodhesh ka truall te forte.Nqs e hedh nje hap drejt kesaj toke,po afron nje grusht te ardhmen tende.DI_ANA e preke tashme fundin e pikellimt,perpiqu ta besosh serish se jo cdo toke ku shkel te perpin.
    Elegance is an attitude.

Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •