Close
Faqja 16 prej 27 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 262
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Dobesi njerezore!

E keqja jone eshte se duam akoma dhe kur na shkelin.....
    E di qe eshte e paimagjinueshme te duash nje njeri qe te ka mashtruar duke te tradhetuar dhe genjyer ne menyren me vulgare qe eksziston,por ja qe ndonjehere mendon kohen qe ke kaluar me te!
    Ke kaluar kaq shume momente te bukura dhe te shemtuara dhe te gjitha mbajne emrin e tij/saj....
    Kujtoni se eshte kaq e lehte ti japesh fund nje gjeje per te cilen ke enderruar kaq shume?!Jo,nuk eshte fare e lehte....
    Dhe ndihesh papritur e tradhetuar,nje prostitute intelektuale qe vetem intelekt dhe force nuk ka!Sa e lendojme dhe sa poshte e ulim veten...As karakter dhe as krenari.E mbytur ne kujtimet e dikurshme duke qare ate qe deri dje e quaje "mrekulli"!
    Shoqeria mundohet te te flase,por ēdo fjale qe do te thoshin tani,do te ishte nje denim me shume,nje padrejtesi e trishte qe nuk do te na sillte serish ne rrugen qe konsiderohet e drejte!....
    Ndonjehere ndjen deshiren te marresh pak nga trishtimi tjetrit per te fshehur tendin.
    Por kur ndjen lotet e tjetrit mbi lekuren tende e kupton se dhimbja eshte diēka e pergjithshme qe i afron njerezit diku rreth pikes se fillimit...
    Dhe ndjenja kokeforte nuk arrin te urreje direkt ate qe te beri aq keq....duhet kohe,muaj vite!
    Dhe me e keqja eshte se do dike qe nuk te ka dashur kurre!Edhe sikur gjithe bota te te thoje qe ai/ajo jane te ligj nuk do ti besojme!
    Prandaj e kuptoj dhe vetveten time qe nuk e ka te lehte ta harroje edhe pse forca njerezore duhet t'i kaperceje ndjenjat dhe emocionet per te arritur diēka me te mire,diēka qe e ēon perpara mbijetesen e kesaj rrace ne univers...
    Urrejme dhe ulim veten tone dhe ngreme padrejtesine dhe tradhetine ne piedestal...
    Dhe nuk duhet te jete aspak keshtu....Personalisht kam vendosur mos te vuaj,pasi askush nuk meriton vuajtjen.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    shume e bukur , shume domethenese , nuk ka njeri qe te mos i kete provuar keto ndjenja te pakten njehere.
    te pershendes .,

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Jeta dhe ne....

Cdo njeri ka historine e jetes se tij.Si une ka plot te tjere qe nuk paten fat ne kete jete!...
    Jeta per askend nuk eshte fushe me lule.Ajo eshte lufte nese do te arrish te besh diēka te mire ne te.....
    Jam perpjekur e kam luftuar shume per te rregulluar sadopak jeten time per aq sa kisha ne dore..
    Jam shume e zonja te ndihmoj e t'u jap kurajo te tjereve,gje qe e bej me kenaqesi,por per veten time kam qene dhe jam e paafte te bej ndonje hap perpara,ngaqe nuk dua te lendoj askend.Eshte opinioni qe nuk te lejon te jetosh e qete,edhe pse eshte e drejta e gjithkujt te jetoje jeten e ta kerkoje vete fatin e lumturine,kuptohet brenda rregullave shoqerore...
    Une vete kam qene me pare shume optimiste dhe nese me thoshte mendja te arrija dhe te beja diēka te bukur,gjithmone ja kam arritur....
    Edhe pse kam luftuar me shume demona per t'i dhene jetes time kuptim e per te treguar se une vleja diēka....
    Per fat te keq pesimizmi sot me ka pushtuar dhe me duhet te luftoj kunder ketij perbindeshi qe po me ha te gjallen....Jam e lodhur.Jane lodhur dhe te afermit e mij nga kjo gjendje imja!
    Nje qaramane e vertete qe ka lene veten ne meshiren e fatit!!!Kjo jam bere....
    Jeta ime nuk ka me asnje kuptim....Deri kur duhet te duroj fyerjet dhe mosmirenjohjet,poshterimin dhe urrejtjen?!
    Pagjumesia dhe dhimbja e kokes jane te pranishme te une ēdo dite....Lotet me kane shterur me kohe.Sa i forte qenka njeriu!
    Perballon semundjet,vdekjet e njerezve te dashur,dallget e fuqishme qe t'i jep jeta,por pa dashurine dhe qetesine shpirterore nuk shtyhet me.....
    Edhe durimi e ka nje kufi!Nuk mundem me....
    Kurre se kam ndjere dashurine dhe tani kam nevoje per qetesi te plote....Lumturia per mua jane ata qe dua,dua te kene fat e t'i shoh te buzeqeshur e jo t'i marre rrjedha siē me mori mua......
    Jeta nje here na vjen dhe i gjalli qe gezon shendet te plote e ka nje zgjidhje.....
    Sa te kem shendet dua te t'i jap kuptim jetes sime dhe atyre qe dua.....
    Nuk kam te drejte ti le vetem!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 13-08-2008 mė 16:01
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    shume e bukur .

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    Citim Postuar mė parė nga marolsi Lexo Postimin
    shume e bukur .

Fjalė joshėse ose nė hava.Ku e sheh bukurinė ti qė unė nuk e shikoj? Tė shikosh tjetrin tė vuaj...qėnka bukuri? Tė shikosh tjetėrin shtrirė..qėnka kėnaqėsi? Apo jemi para ekranit tė kinemasė dhe qeshim me njė vrasje,me njė qė vuan,me njė qė i dalin zorrėt pėrjashta..etj.Jeta nuk ėshtė kinema. Vetėm dritėshkurtėrit dhe keqdashsit kėnaqen dhe i quajnė tė bukura vuajtjet dhe shprehjet e vėrteta tė njė zemre qė vuan.
    Diana nuk shkruan njė tregim artistik por thotė njė tė vėrtetė tė hidhur dhe ne nuk duhet ta quajmė tė bukur por tė dhimbsur dhe tė japim kėshillėn tonė...po mundemi dhe...po duam.Kėshilla ime nė kėtė rast ėshtėiqi zyzat e errėta dhe shiko dritėn,se jeta nuk ėshtė fushė me lule por,ka tė pėrpjeta dhe tė tatėpjeta.Pikėrishtė kėto i japin kuptimin qė dikush tė ketė ēfar tė tregoj.Dhe ti e dashur Diana,ke autoritetin tėnd qė ja vlen ta tregosh se jeta ka kuptim dhe dashurija ėshtė ēmim i saj.
    Respekt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ali Baba Tepele : 13-08-2008 mė 17:13

Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin

Fjalė joshėse ose nė hava.Ku e sheh bukurinė ti qė unė nuk e shikoj? Tė shikosh tjetrin tė vuaj...qėnka bukuri? Tė shikosh tjetėrin shtrirė..qėnka kėnaqėsi? Apo jemi para ekranit tė kinemasė dhe qeshim me njė vrasje,me njė qė vuan,me njė qė i dalin zorrėt pėrjashta..etj.Jeta nuk ėshtė kinema. Vetėm dritėshkurtėrit dhe keqdashsit kėnaqen dhe i quajnė tė bukura vuajtjet dhe shprehjet e vėrteta tė njė zemre qė vuan.
    Diana nuk shkruan njė tregim artistik por thotė njė tė vėrtetė tė hidhur dhe ne nuk duhet ta quajmė tė bukur por tė dhimbsur dhe tė japim kėshillėn tonė...po mundemi dhe...po duam.Kėshilla ime nė kėtė rast ėshtėiqi zyzat e errėta dhe shiko dritėn,se jeta nuk ėshtė fushė me lule por,ka tė pėrpjeta dhe tė tatėpjeta.Pikėrishtė kėto i japin kuptimin qė dikush tė ketė ēfar tė tregoj.Dhe ti e dashur Diana,ke autoritetin tėnd qė ja vlen ta tregosh se jeta ka kuptim dhe dashurija ėshtė ēmim i saj.
    Respekt
    ali baba tepelene , ajo qe eshte shkruar me lart eshte nje krijim dhe nuk shoh ndonje qe ka dale duke bertitur aty mbromeni se po vdes , a je ne terezi ti apo i gjykon gjerat sipas stilit ali baba ?

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga marolsi Lexo Postimin
    ali baba tepelene , ajo qe eshte shkruar me lart eshte nje krijim dhe nuk shoh ndonje qe ka dale duke bertitur aty mbromeni se po vdes , a je ne terezi ti apo i gjykon gjerat sipas stilit ali baba ?
    Ali Baba ty te faleminderit po nuk besoj qe mendimi marolsit ishte keqedashes!!!
    Ka dhe krijime qe mund te pelqen nga ana artistike edhe pse mund te jene te dhimbshme,por nuk do te thote qe njerezit hedhin valle mbi plaget e tjetrit.
    Ti ke dashur te me ndihmosh por nuk keni pse beni debate kot,pasi e di qe qe te dy me respektoni dhe vleresoni.

Respekte te sinqerta

Diana
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Me fal qe te desha.......!!

Nuk e di por sot paskam nje deshire te madhe te shfryhem,te them gjera qe shpesh nga inati dhe xhelozia nuk t'i kam thene,edhe pse kam dashur me te gjithe forcen e shpirtit.Kam dashur aq shume te te kisha afer,te te shtrengoja fort e te isha e jotja dhe ti vetem i imi....
    Kane qene te shumta netet kur duke u rregulluar ne krevat nga pagjumesia dhe dhimbja,kam enderruar per te dy ne dhe i jam lutur Zotit per ty,e kam falenderuar qe te vuri ne rrugen time.....
    Por ka muaj,shume muaj qe ndodhi diēka shume e ēuditshme midis nesh...Ndjej egersine e natyres pasi skutat e shpirtit jane ndezur_eshte egersia,krenaria e thyer,humbja dhe se fundi dashuria e lenduar!
    Perse duhet te me ndodhte pikerisht mua,pse?!
    Eshte pyetja qe me persekuton qe nga momenti qe nuk merrja me asnje lajm nga ty,as nje sms dhe duke te bere nje telefonate me the qe gjithēka kishte marre fund,qe nga ai moment qe te mora,ai telefon shkundi pemen e dashurise sime te paster,ku ēdo frut ra pa jete ne token e copetuar.....Nje "dhurate" qe me bere diten e ditelindjes...!!!Dhe qe skishe patur kurajon dhe guximin ta thoje me pare....
    Akoma me ndjek ti ne enderr dhe kudo.Njeriu te cilit i dhurova zemren time,kohen time,shpirtin tim,me vrau.....
    Mbylli me force librin e dashurise sone pa pyetur dhe gervishti ēdo kapitull te saj...
    Dritherimat i ndjej ne qenien time te shtypur nen nje imazh bardh e zi!Nuk do ta harroj kurre 14 Gushtin jo vetem si ditelindjen time,por dhe mallkimin tend...
    Kalova nje nate te trishtuar per ty,nje nate plot kujtime per ty,per ditet e netet e kaluara bashke....
    "Nuk mund te te harroj,me beso!Ditet e netet qe kaloj pas ndarjes jane te mbushura me kujtime per ty,plot vaj,lot dhe lutje.....Kisha vendosur gjithe shpirtin tim,gjithe ndjenjat e mia,mendimet,emocionet tek ty,sepse kisha besim dhe se te desha dhe do te doja me shume se ēdo gje ne bote....

_Vazhdon_
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    .............................

Kenaqesi,gezimi,dehja qe me shkaktove ti ishin kaq te fuqishme per mua saqe isha e lumtur te digjesha ne zjarrin tend....Gezimi i tepert nga i cili gufonte zemra ime shperthente me hov dhe me ndriēonte fytyren qe pasqyronte gjendjen e shpirtit tim dhe ishte e kendshme per mua te pervelohesha....
    Hidherimi im smund te shfaqet me nje fjale!A mund te besoj se do te vije nje dite qe krahet e mi te pushtojne dike tjeter?!
    A do te mundja valle?!.....Nuk besoj...e pamundur!
    Sa do te doja qe edhe nje here te vetme te vendosja fytyren time te e jotja....Por nuk kam besim pasi eshte nje enderr ,por ajo qe eshnte dhe do te ngelet e gjalle eshte ai kujtim qe mbaj thelle ne zemer me plot dashuri per ty!
    Po vuaj dhe vuaj aq shume saqe i lutem dashurise qe te kete pak meshire per mua.....Dua t'i rrefej se ēfare po heq une!
    Ja kaloj dhe nje dite tjeter pa ty,siē kane kaluar dhe do kaloje tani gjithe jeta ime,nderkaq mua akoma me mundon kujtimi im per ty,me mungojne ato fjale qe me jepnin jete,gjalleri,qe me falnin buzeqeshjen qe me kishte munguar prej kohesh!
    Ke qene ti i vetmi qe me ke bere te lumtur,qe me ndeze shkendijen ne zemer dhe qe sot ma shove....
    Po eshte shuar valle per mua kur une ende te dua si e marre,kur une kurre nuk mundem te te harroj?!Sigurisht qe jo.......
    Padyshim ajo qe me mban gjalle sot eshte dashuria per ty,ajo po me jep force dhimbje dhe e panoj te tillen edhe pse nuk kam me shprese per te bindur veten time qe nje dite ti do te vish...
    Arsyeja qe une kam jetuar ke qene ti.....Arsyeja qe une vuaj je ti!Ti nuk je me shpresa e jetes sime dhe une si budallaqe te deshiroj me shume se ēdo gje ne kete bote....Kujtimet e mia tani me mundojne pa ty!
    Rastesisht te njoha!Me bere te ndjeja drishje te lehta.Kur te flisja per te ardhmen, ne zemren time ndjeja ngrohtesine e flakes qe ndizej,por qe shume shpejt u shua prej teje!U mundova te te harroj po ti sikur me peshperisje....!
    Te faleminderit per ate gjysme premtimi po ku ngeli sot?Te faleminderit per ate kohe qe kaliove me mua,buzeqeshjet e tua.....
    Te pergjerohem mos me kerko sot miqesine me ty,pasi eshte njelloj sikur te me kerkosh vdekjen!Ti e dije qe ne kete bote meskine vetem ti ishe gjithēka pe rmua....
    Me fal per te gjitha dhe nqs e ke te veshtire mundohu qe ta besh......Kam gabuar duke te dashur kaq shume dhe kam kerkuar vetem dashurine dhe pranine tende...asgje tjeter!
    Dije qe do te te dua gjithmone.....Te lutem vetem per nje gje:"Ti qe me sherove plaget dhe me dhe jeten,mos u bej vrases!Mos me lendo me....
    Ti ik me tjetren dhe une do te te dua pasi ishe jeta dhe endrra ime.
    Le te me quajne njerezit te ēmendur,une e di qe e tille jam,e ēmendur,e marrosur,sepse ti ishe frymezimi im,gjithcka qe kam pasur dhe enderruar....
    Do te dua deri ne vdekje dhe nuk pyes perse jetohet,sepse e di qe jetohet vetem per te ruajtur te gjalle kujtimin tend ne memorien time!
    Shikoj fotografite e tua dhe i marr dhe i fsheh diku ne nje cep....smundem te te shikoj!
    Me kerkove miqesine dhe te jem nje shoqe thjesht e jotja,por nuk do ta pranoja kurre!
    E pamundur kur ke dashuruar me gjithe forcen magjike te dashurise.....
    Jeto dhe per mua.....Me fal qe te desha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 14-08-2008 mė 07:08
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ali Baba ty te faleminderit po nuk besoj qe mendimi marolsit ishte keqedashes!!!
    Ka dhe krijime qe mund te pelqen nga ana artistike edhe pse mund te jene te dhimbshme,por nuk do te thote qe njerezit hedhin valle mbi plaget e tjetrit.
    Ti ke dashur te me ndihmosh por nuk keni pse beni debate kot,pasi e di qe qe te dy me respektoni dhe vleresoni.

Respekte te sinqerta

Diana
    Ke te drejte Diana , ka qene nje mendim imi, pare nga ana artistike , por mesa duket ai ka menduar se une kam thene qe (bravo keshtu duhet ) mendoj se ka gjykuar gabim , sdo te deshiroja jo ty por asnje njeriu qe keto gjera ti ndodhin sepse i kam te provuara vete ne kurriz , gjithsesi faleminderit nga te dy .

Ju pershendes.

Faqja 16 prej 27 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •