Paska plas pallimi egersisht ktu.
Dashka me ven doren ne b.ythe para se te hyke ne kte teme.
Paska plas pallimi egersisht ktu.
Dashka me ven doren ne b.ythe para se te hyke ne kte teme.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
cdo njeri ka te drejte te zgjedhe me ke do te jetoje po ashtu dhe cfare besimi do te ndjeke
se sipas ketyre larte jane tradhetare keto vajzat
po si behet me shqipetaret qe nderruan fene e u bene nje me turkun aq se harruan zakonet e traditat shqiptare dhe nenat motrat qe u perdhunuan e varret e shtepite e djegura per 500 vjet po keta qa duhet te jen
per mua kushdo te zgjedhe cfare te doje ne jeten e tij personale se ne uk jemi shtet komunist me koperativa apo shtet islamik me rregulla islamike
por jemi nje shtet sa me emer vetem demokratik me drejtim komunist dhe qeverisje fashiste
Hera e dyte qe bej kete thirrje,
A ka moderator ne kete forum a ska,
Ketu nuk trajtohet tema po thjesht shqiptaret kane nxjerr menderat jashte dhe i masin ...
Bile ime me e madhe se jotja ...
Hajde mendje hajde ...
Pershendetje AngryAngel !!
Ne komentin time une berra nje krahasim, s'i qe thote nje fjale popullorce : Kurre i ke dy dardha te kalbura ne dore , me siguri se njeren prej tyre do ta kruajsh me thike, ndoshta del dicka nga ajo qe eshte me pak e kalbur .
Ne shumten e rasteve varferia e pa skajshme t'i mbyll syte.
Martesat e femrave shqipetare nga Shqiperia , me shkije sllave jane te pa pelqyera per moralin tone s'i shqipetare jashte kufirit te Shqiperise s'i nje kombe .
Une nuk mendoje se femrat shqipetare nga Shqiperia ,bejne prostitucion ,dhe martesa me sllavet me vete,deshire, pore ka shume arsye ,si qe jane ,ose ata femra jane te lidhura me gjake sllave (minoritet sllave ne shqiperi ) ose ose varferia e pa skajshme .
Komenti ime ishte se : Ne raste se femrata shqipetare martohen me sllave-shkije per arsye te varferise , atehere une mendoje se me mirre do te ishte martesa me sllave, apo italiane, se s'a te behen te n'varuna prej prostitucionit.
Martesa eshte personale dhe si e tille duhet te mbetet! Ashtu si dikush martohet me zezak, turk( qe disa pseudo patriot na sollen edhe foto te mixed shqiptar), dikush martohet me rus, serb, kroat brbrbr. Dhe per kete ceshtje fare nuk diskutoj. Ka raste te martesave te perziera dhe do te kete, kufijt nuk jan mure...
Une ty te citova per vet faktin se ti me shkrimin tend te mehershem ju kishe hudh nje perde te zeze shqiptareve nga maqedonia (ashtu ashtu mjaft kan ndertuar paragjykime keta vellezerit apo "vellezerit" tane nga Shqiperia e sotshme). Cdo komb ka nga nje te keqe por jo gjith kombi esht i keq.
e din kendej nga ne ka ni fjal popullore : Secila dele varet per kemben e vet (ama qelb perrreth)
Pershendetje djali mire !
Une kame mirekuptim per komentin tuaj ! Jame shume i kuptuare,ne raste te martesave , sepse fundi, fundit, eshte nje e drejte personale e cdo individi. Sa i perket komentit time me larte, une persionalishte jame dhe do te jeme gjithemone kunder keqe perdorimeve te rinise sone shqipetare ,s'i qe jane prstitucioni ,droga ,per disa biznese te felliqura,qe mbas vehte kane vetem krim. Ne vitet 1997/98 personalishte kame shkruare nje artikul ne gazeten Fakti , ku jame deklaruare haptas kunder prostitucionit ,s'i nje industri e felliqur me krim, per nje populli qe ishte shume i moralshem(e kame fjalen per shqipetaret e maqedonise ) Ne shume vende te evropes perendimore , prostitucioni eshte i ndaluare dhe i lejuare,me ligje . Kjo nuk don te thote se ne Maqedoni, duhet te jete prostitucioni i lejuare , pore duhet te kete kujdes ,sepse rreziku nga femrat sllave eshte edhe kurre te gezon edhe kurre te dhunon. Ne vitin 1968, ruset, shume femra nga rusia (rusinka ) i lejuane qe te shkojne ne amerike ,dhe plani sekret i tyre ishte qe keto femra (mis rusinka ) me gjithe mundesite te martohen me djemte e udheheqesve te Senatit Amerikane, pra keto martesa kishin mbrapa nje sekret ,deri s'a amerikanet e kuptuane planin .
1. Jo djal po vajze
2. Me pengon hedhja e temes ne binar tjere, tema diskuton per martesen ne dolem ne prostitucion(dhe nga ai i vajzave shqiptare te i ruseve).
3. Dhe mesiguri puna me rusinkat me detyre nuk eshte e barabart me punen e sllaveve me vajzat shqiptare.
4. Une jam reptesisht dhe them reptesisht kunder martesave te perziera dhe personalisht asnjehere nuk do martohesha me ndonje joshqiptar e ne vecanti me nje djal qe kombi im e ka armik kombin e tij. Por sidoqoft jocdokush mendon keshtu, dhe mendimi eshte e drejte e cdokujt.
Vajze e mire ha,ha,ha,ha te pershendes, nga nje vende shume i larget !!
Une personalishte ju dhashe disa shembuj , se ne shume raste ka martesa te cilat jane edhe formalishte per interesa ,ekonomike ,p.sh. nje pjese e madhe e disa shqipetareve te Maqedonise ,nje kohe me pare ishin te maartuare formalishte me shume femra ne evropen perendimore . Keto martesa m'barapa kishin vetem interesa ekonomike ,(leje per punesim ne evrope ). Duhet te jemi te vetedijshem se martesat me jo shqipetare, jane te pa pelqyera dhe s'idomos me nje popull qe ishte,dhe do te jete armik shekullore i popullit tone . Martesat e femrave shqipetare nga Shqiperia me sllave , munde te trajtohen s'i martesa per shume arsye :
1) Nje pjese e tye munde te jene pakica ,mbeturina sllava qe kishin jetuare ne Shqiperi .
2) Varferia e pa s'kajshme, qe mbizoteron ne fshatra malore shqipetare
3) Lakmia per tu larguare nga Shqiperia e disa te rinjeve ,etj.etj.
Shof shume tema idiote te cilat duhet mbyllur sa me pare!
Krijoni Kontakt