Mbrema Xfiles, nuk i ke marre pushimet ti akoma? atehere duhet te thuash: gjynah mos me u qa!!![]()
Mbrema Xfiles, nuk i ke marre pushimet ti akoma? atehere duhet te thuash: gjynah mos me u qa!!![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Nuk marr pushime une. Mu luten tek puna te merrja nje jave po jo nuk e mora (seriozisht kjo nuk eshte ironike), se fundja thashe sa ti perdor tani pushimet qe nuk kam nga shkoj me mire po i ruaj per kur te iki ne shqiperi te marr nja 3 jave pushim kur te me duhet.
He se po beja shaka...epo mire ja ben, se kur shkojme ne shqiperi nuk na behet te kthehemi mbrapsh, me mire qe do rrish 3 jave.
mroma te gjithve
sa goc e mir kjo xhulia..ah lumt ai qe do te marri ty,po si ma ke moj si ma ke se humi fare vetem ke puna e ka mendjen, do boj lek me tha ti blej grus nje yacht qe ta coj ne shqipri rehat rehat!
a e kalove provimin me ne fund?
xfiles nje medaglia duhet per ty si puntori i vitit, mu me lusin per me ik ne ferie vetem qe ti lej rehat..dhe ca dit nje tour de force te fundit dhe mbarum
Mbrema njerez te lodhur me Forumin.
Si ma beni jeten iher????
Pershendetje per te gjithe pa perjashtim.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
antņ..fa caldņņņņņņņņņ
C'kemi Santo si t'kam pas?
te keqen e firmes![]()
Mbrema Daniel, aman se nuk e dua Yachtin se mua me ze deti. po shikonim nje dite ato yachtet e Aicon po nuk u bo gjo.
e kalova edhe provimin e fundit, mbetet vetem laurea edhe corona d'alloro da comprare
Mirese na erdhe santino![]()
Xhuliana mire se te gjeta.
Tek ky avatari Parahistorike dukesh ne moshe derman.
Daniel o me si je ti se jena bo per tu puth aq shume me ke munguar.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
jo se dij akoma me sa do dal se duhet te pergatis argomentin per proven finale qe duhet ta jap ne nentor purtroppo. po sipas medias qe kam edhe po te jem me fat te me japin max te prova finale forse avrņ anche la lode.
po tija cna thu se nuk je pa shum kto kohet e fundit ketej. i more pushimet?
Krijoni Kontakt