hajt te lumt pra: qefi me bohet kur marr vesh qe ja kemi kalu ktynve idiotave taljon!!mos e vrit mo menjen vrit burrin po deshe se e more loden![]()
sjam pa se gjith me halle,menime,pushime,teze,motra,qoka dhe cdo gje..sjemi takuar me nga lagja dhe un jam cik si i mytem nga puna se te merkuren i them ciao ciao,shifena ne shtator!!
hec mo ca te bejm,po ju mir jeni?si po ja kaloni?nga keni bo ne men te shkoni per pushime?
deri te merkuren ne pun jam..aman mos ma kujto!sme pelqen te pres mua dhe sme kalojn ditet..pastaj?ndroj numrin e telefonit mos tme merzisi per pun padroni!!
ca si kam thono nuk erdha mos u merzitni ska trageta,me kan kap per ushtrin,kam marr smunje te keqe,qan nena sme len me u kthy,ska maru dasma..nje do e haj ai nga kto
po ti more kur e mbyll imprezen?
Ciao Njerezia.
P.s Daniel ku ka mbyllje mer se vetem 15 kam pushim.Jam bere me keq se Deda duhet me punu gjithe Gushtin edhe do marr pushime andeja nga Shtatori.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
ciao a tutti belli e brutti
Ckemi, si ju kam? Une jam mire shyqyr edhe disa dite me presin pushimet ne Shqiperi e mezi po pres.
Pacim!
La vita č bella...
Era Ciao derman.
Me shpejt ike sesa erdhe tamam si Nick qe ke.
Lum si ti qe ke pushime edhe ja kalofsh sa me mire goca.![]()
Ciaoooooooooooo bellooooo , santoooooo
C'kemi taliona si po ja kaloni , ne ketej mire fareeee , qef plako
Santush je bere per mall derman, te ka zene lemza ndonjecike![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Perlitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ciao Piccola.
Lemza me ka keput derman.Ju si ma beni jeten??????
P.s Pres nr tel nga juve une prandaj mos beni si tipa interesant.![]()
ckemi cuna dhe goca, belli dhe bruti si tha era,
Santo mire ti, si ja kalon.
Po ti era mire, ca ben ti.
Po ti perla mire ti, si je ti.(po mire me, ndrroje ate "larguar me pushime" se meqe po shkruan nuk je larguar, je thjesht me pushime)
Krijoni Kontakt