Close
Faqja 25 prej 48 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 475
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po mirë atëherë, përse ke emigruar në vendin e imoraliteti, padrejtësive dhe qafirave? Përse nuk ke emigruar në ndonjë vend islamik, atje ku drejtësia, mirëqenia dhe rregulli është si në Eden?
    Mos u merzit se keto evangjelistat nuk perbejne krej ameriken, jane vetem 15 milion ne numer , amerika eshte 300 milionshe!!!
    Sikur krejt amerikanet te kishin qene si ata sot , ne amerik nuk do te kishe as shqiptar , as kinez , as te zi , as cifut , as budista , te gjithve do na kishin vra!!
    Fale Zotit qe jane nje numer i vogel ( por perseri nje numer i konsiderueshem sa per te be probleme )!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nje nderhyrje e vogel. Ju lutem qendroni brenda temes

PS: Per Gusken, evangjelistet nuk ia vlen te trajtohen ne kete teme, por mbi subjektin mund te lexosh nje liber "American Theology: The peril and politics of radical religion ... " nga Kevin Phillips.
    $27 e kam blere une tek Barnes & Nobles, rreth ketij cmimi do jete akoma besoj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 19-07-2008 më 17:00

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Mos u merzit se keto evangjelistat nuk perbejne krej ameriken, jane vetem 15 milion ne numer , amerika eshte 300 milionshe!!!
    Sikur krejt amerikanet te kishin qene si ata sot , ne amerik nuk do te kishe as shqiptar , as kinez , as te zi , as cifut , as budista , te gjithve do na kishin vra!!
    Fale Zotit qe jane nje numer i vogel ( por perseri nje numer i konsiderueshem sa per te be probleme )!

GV_USA

Je një copë hipokriti ti lale, që se ke shokun. Gjithë ditën rri tu shajt Amerikën, që të ka hap dyert, të jep punë e bukë, të respekton, e rri gjithë ditën tu progandu mirëqenien e vendeve islamike, kulturën dhe traditat e tyre. Ik e jeto në Bangladesh ose Sudan ose Iran meqë po të pëlqejnë pa masë ato vende.

Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Nje nderhyrje e vogel. Ju lutem qendroni brenda temes
    E di, po ndaj një hipokrizie të tillë s'rri dot pa folur.
    Life's too short to remove USB safely.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ça thu mer Jack, ja të rriten dhe ca në numër e të shofësh që do kërkojnë ta bëjnë USA-n, USI.

Ne nuk na duket çudi se për fat të keq jemi msuar po këta janë i vetmi besim që kërkojnë bashkim trojesh nën flamurin islamik.
    Të pysësh çdo lloj kristiani besimtar apo nominal, nuk do fliste për bashkim me Italinë apo me Greqinë e ku di unë. Asnjë shtetas tjetër në Ballkan nuk do kërkonte naj gjo të ngjashme. Madje do i zinin me kopaçe bashkëkombasit.

Ktyre u rreh zemra me u bo magjypë në shpirt.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Ribery Lexo Postimin
    pajtohem plotesisht me ty
    Nuk kam asgje kunder ndertimit te katedrales, por thjeshte nuk ishte ai vendi i duhur per tu ndertuar.Gjimnazi i shkencave natyrore "Xhevdet Doda" eshte nje nga shkollat me prestigjioze ne Kosove, dhe prej asaj dite kur u morr vendim te rrenohet objekti shkollor e te ndertohet katedralja, ky gjimnaz perballet me veshtersi te shumta.Gjindet ne nje lokacion teper te ngarkuar nga trafiku, eshte nje objekt shume i vogel per te pranuar gjithe ata nxenes qe deshirojne ti vijojne mesimet aty. E çka ndodh : per çdo vit te ri shkollor pranohen me pak nxenes se vitin paraprak,pasiqe problem paraqesin klaset, dmth nuk ka klase te mjaftueshme per te gjithe.Si rezultat kemi me pak kuadro te dala nga kjo shkolle shume e mire, dhe lirisht mund ta quaj ngecje te arsimit ne kete pike, dmth te shkencave natyrore. E kjo, sinqerisht, nuk me duket fare logjike!
    po as une nuk kam asgje kunder nje katedralje te ndertohet ne nje vend te duhur mir po te rrenohet shkolla kjo gje nuk me hyn ne kon shkolla eshte burimi me i madh i diturise ne nje shtet dhe te zevendsohet me nje katedrale pihh
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Postime
    103
    Dmth te vjen mire qe shembet shkolla qe te ndertohet kisha. Nuk ka ps faj Gjergj fishta kurr ka thene " Le te dij bota mbare se prej sodit sjam me shqiptar"!
    Tipat si puna jote na felliqin kombin, juve jeni fundrina e ketij kombi !
    Cdo njeri qe kerkon te shemben shkollat qe te ndetohen aty kisha e xhamija jane fundrina qe duhet nje dite e me pare te zhduken nga faqja e dheut!
    Pak vend kemi neve , andaj duhet te prishim shkolla!
    TURP TURP TURP per ata intelekual qe lejone te prishen shkollat.

GV_USA
    Duke i lene menjane me fyerjet qe s'e kuptoj pse, desha te them qe interpretimi yt i kesaj ceshtje eshte shume minimalist dhe lokal (ne kohe).
    Shqiptaret kane nevoje per nderrimin e imazhit. Kemi nevoje te pranohemi dhe te identifikohemi me shume me vendet europiane. Mendoj qe kjo ka te beje shume me plane afatgjate qe do t'i kuptohet rendesia me vone.

Shkolla mund te ndertohet edhe ne ndonje vend tjeter, dhe qindra shkolla te tjera do te ndertohen. Nuk eshte ndonje problem madhor.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga godel Lexo Postimin
    Duke i lene menjane me fyerjet qe s'e kuptoj pse, desha te them qe interpretimi yt i kesaj ceshtje eshte shume minimalist dhe lokal (ne kohe).
    Shqiptaret kane nevoje per nderrimin e imazhit. Kemi nevoje te pranohemi dhe te identifikohemi me shume me vendet europiane. Mendoj qe kjo ka te beje shume me plane afatgjate qe do t'i kuptohet rendesia me vone.

Shkolla mund te ndertohet edhe ne ndonje vend tjeter, dhe qindra shkolla te tjera do te ndertohen. Nuk eshte ndonje problem madhor.
    Kujt llogjike i sherben pash Zotin ?!! Si nuk te vjen turp te thuash se shkolla mund te ndertohet edhe ne nje vend tjeter ?!! Pse mor vella ajo kisha a nuk mundeshte te ndertohet ne nje vend tjeter ?!! Doemos do te shembim shkollat qe te ndertojme objekte fetare a ?!! Ky akt paraqet turpin me te madh per kombin shqiptar!
    A mjeri ti i mjeri !
    Cfar do te behet tani nese muslimanet kerkojne te shembin universitetin e Prishtines dhe aty ta ndertojne nje xhami ?!! Ta prishim universitetin se nuk kemi ku te ndertojme xhamine ?!!
    Kesaj llogjike i sherben ti ?!!
    Shyqyr Zotit qe njerezit me llogjiken tende jane ne numer te vogel.
    Me flet mua per imazhin , per ndertimin e imazhit!Keshtu sic ja kemi nis , imazh te mire kemi me fituar ne syte e europes, i vetmi komb ne historine e njerezimit qe prish shkolla e nderton kisha e xhamija !!!
    Allah Allah, cfar njerezish !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Je një copë hipokriti ti lale, që se ke shokun. Gjithë ditën rri tu shajt Amerikën, që të ka hap dyert, të jep punë e bukë, të respekton, e rri gjithë ditën tu progandu mirëqenien e vendeve islamike, kulturën dhe traditat e tyre. Ik e jeto në Bangladesh ose Sudan ose Iran meqë po të pëlqejnë pa masë ato vende.

E di, po ndaj një hipokrizie të tillë s'rri dot pa folur.
    Xhek Votson e ke gabim se nuk jam hipokrit, jam realist , lexo postimet e mija cdo here jane postime qe bazohen mbi realitetit.
    Une jam musliman, po jam nje nder ato qe ka kritikuar me shum se cdo kush tjeter veset e prapambetura te arabeve ( kujdes nuk them fese islame sepse feja islame eshte e pastert) te cilet ne nje menyre ose tjeter i kane integruar ato ne fene islame.
    Sa i perket Amerikes, kush ka jetuar ketu te pakten nje vit ose dy , e kupton se ne Amerik ke me mijera kisha te ndryshme, dhe jo te gjitha kishat predikojne ne menyre te njejte!
    Kisha evangjeliste , eshte nje nder ato kisha qe thret per lufte , poer konfrontim ushtarak me shtetet islamike, kjo eshte fakt. Kete politik nuk e kane pasur qe pas 11 shtatorit, por qe nga dita qe kur jane formuar si kishe, dhe te gjithe njerezit e dijne se kush jane ata.
    Sa i perket bukes qe me jep Amerika, si duket se nuk ke qen ndonjehere ne Amerik, per ate cope buke qe ha une ketu , punoj 10 here me shum se amerikanet dhe perseri paguhem me pak se ato! Per nje cope buke shpirtin ta nxjerin , andaj kur nuk e njef nje vend mos fol shum, sepse nuk te ka hije!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Sa i perket bukes qe me jep Amerika, si duket se nuk ke qen ndonjehere ne Amerik, per ate cope buke qe ha une ketu , punoj 10 here me shum se amerikanet dhe perseri paguhem me pak se ato! Per nje cope buke shpirtin ta nxjerin , andaj kur nuk e njef nje vend mos fol shum, sepse nuk te ka hije!!!
    Rredhimisht, pse nuk shkon andej nga Afrika dhe Azia se fitohet buka më lehtë?

Hipokrita jeni.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Postime
    103
    Shyqyr Zotit qe njerezit me llogjiken tende jane ne numer te vogel.
    E ndoshta fatkesia e popullit shqiptar eshte se ka shume njerez me llogjiken tende.

Si te ishte nje pagan i vertete i jep rendesi tullave dhe llacit te shkolles. Me siguri ajo do te kete qene ndonje shkolle e vjeter, dhe meqe eshte qendra e qytetit eshte shume e rendesishme te ndertohet nje katedrale qe myslimane te indoktrinuar si puna jote e kane hale ne sy (dhe ironikisht jemi tek nenforumi i tolerances fetare). Tulla dhe llaci mund te rihidhen ne nje vend tjeter dhe behet nje shkolle edhe me moderne.

Une personalisht jam ateist, dhe s'me behet vone as per kisha e aq me pak per xhamia. Por me behet zemra mal qe ne mes te Prishtines po behet nje katedrale. Shpresojme te jete madheshtore.

Faqja 25 prej 48 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •