Postuar më parë nga
deshmuesi
Meqense ti jeton ne amerike, do te te pyes, a e di ti se cfar eshte per Amerikanet dita e Falenderimeve??? E di ti se kjo dite dhe dita e krishtlindjeve, jane festat me te medhaja te amerikes, ku te gjithe ajne te detyruar ta bejen pushim??? Meso keto dhe lere idologjine islamike, se jane alfa per nje njeri qe jeton ne Amerike, dhe pastaj eja me trego mu se kush e ka formuar shtetin Amerikan.
Lexo jeten e presidenteve dhe shiko se cili liber i ka udhehequr ata ne drejtimin e shtetit. E di ti se perse Presidentet, betohen para bibles se Shenjte kur behen presidente ????E di ti se ku gjenden dhjete urdheresat e Zotit, dhe qe sot paganet duan ti heqin? Po ne dollar e di ti se cfar shkruhet. E cte te them me teper ty mor zotni. Parate qe ti mban ne xhep, kane fjalet e Bibles qe ti urren, dhe sipas kuranit ti nuk duhet ti perdoresh ato. A nuk eshte kjo hipokrizi??
Amerika vertet eshte nje shtet laik, por eshte ngritur dhe formuar nga te krishteret jo si nje shtet fetar, por si nje shtet i lire dhe sovran, ku cdo kush te jete i lire ne fjale, ne vote dhe besim. Keto gjera i meson kur behesh qytetar amerikan ku dhe betohesh, por ti mbase ke kohe per kete. E di ti se kete liri e jep vetem Perendia ku besojne te krishterret dhe jo Allahu juaj.
Para viteve 67-te ne Amerike nuk fillohej puna dhe mesimi pa ju lutur Zotit Jezus per bekim, paqe dhe dashuri. Nuk fillohej ngrenia e bukes ne cdo familje, pa u lutur. Pra te gjitha keto tregojne mesemiri se kush jane ata qe moren ne dore drejtimin dhe formimin e ketij shteti. Ne ato vite amerika u be shteti me i fuqishem i botes, me nje ekonomi dhe progres te papare. Nders sot, ku qeveritaret dhe organizatat e shumta antikrishtere, po e cojne ameriken drejt paganizmit, dhe kjo po i kushton amerikes. Goditje pas goditjesh po mer ky vend, sepse po i largohet cdo dite e me teper mesimit te bibles dhe besimit ne Krisht. Mos valle Zoti e haroi Ameriken? Perendia e di se perse e formoi kete shtet te fuqishem, dhe kisha e Krishtit do vazhdoje te jete me e fuqishme dhe dominusja ne kete shtet. Amerika do te vazhdoje gjithmone qe te jete nje mbrojtese e lirive te popujve te shtypur ne bote.
Ne amerike nuk ka vetem 15miljon te krishtere. Kete shifer e ke mare nga radjo islami. Simbas statistiakve te bera rreth pese vjet me pare doli se, 75%e popullsise e deklarojne veten nen religjion te krishtere, ne katolike dhe protestante dhe fare pak orthodhokse. Rreth 50% shkojne nder kisha, dhe vetem rreth 7%delkarojne se jane besimtare te vertet te krishtere, te cilet i binden Jezust dhe mesimeve te tij. Gjithsesi kjo eshte nej statistike dhe une e besoj, sepse Jezusi e quajti kishen e tij: "KRIPA e tokes", dhe kripa eshte elementi me i paket, por dhe me i domozdoshem ne nje gjelle".
Sa per prostitucionin dhe gjithe pisllekun qe ka mberthyer sot ameriken dhe perendimin mbare, kjo vjen nga liria qe keto kombe kane, per te cilen dhe do te gjykohen. Por ketu ka nje ndryshim rrenjesor nga kombi yt islam. Ne Perendim je i lire te behesh i krishtere i devotshem, puntor dhe nje student i mire, familjar dhe nje qytetar i mire. Po keshtu mund te behesh pederast, prostitues, imoral, pijanik e keshtu me radhe. Pra ketu jane te dy mundesite sepse je i lire. Ti aktualisht nuk mund ta kuptosh dot fjalen i lire, sepse lirine duhet ta kesh dhe pastaj ta jetosh. Po ne vendet islamike a ka liri? Apsolutisht jo. Ne vendet ne islam, ose me islamin (fe e detyruar ) ose ne gurezim. Dhe tani cdo kush e di se ne cfar niveli jane vendet qe jene nen islam dhe eshte no coment.
Sa per Janullatosin, e di se e kini hale ne sy, dhe njekohesisht "instrumentin" qe perdorni sa here bini ne hall. Bile me ngjani me ata te Top chanelit( sepse dhe ata jane ne dominacion islamik), qe per cdo gje kane Salen. Edhe en lajme thone SALA, edhe en portokalli, thone Sala, edhe ne topshow thone sala, edhe ... edhe ....
Ti me quan mua hipokrit. Tani te them se ti nuk e ke idene se cdo te thote HIPOKRIT. Ku eshte hipokrizia ime???
Sa per antikrishtin, ti ske idene dhe je i ceket per te tilla diskutime. Po keshtu te them per te miljonten here se, myslimanet nuk i quaj une antikrishter, por ju vete e tregoni me vepra nje gje te tille. Keshtu eshte kur ti mer perisper te shpjegosh gjera qe nuk ke idene. Ne letrene gjonit thuhet: Ai qe nuk pranon BIRIN, nuk ka As atin, dhe cdo fryme qe nuk rrefen se JEZUS Krishti ka ardhur ne MISH nuk eshte nga Perendia, por eshte FRYMA e ANTIKRISHTIT.
CFar thote islami rreth kesaj deshmie qe fjala e shenjte e Perendise na zbulon.
ISlami nuk pranon qe Jezusiu eshte MESIA i Perendise, por e quan thjesht vetem nje profet.
Islami nuk pranon kryqezimin dhe ringjalljen e MESISE.
Islami nuk pranon se Jezusi eshte BIRI, dhe keshtu ju kini mohuar ATIN.
Tani cfar te te them me teper zoteri?????
Faktet na tregojne se jeni ju ata qe kundershtoni Deshmine qe jep fjala dhe Fryma e Perendise ne biblen e shenjte. Pra ju e deklaroni vete se jeni nen frymen e antikrishtit. simbas ligjit te sherihatit, ju i vrisni ata myslimane qe kthehen ne te krishtere. Perse i vrisni? Nese krishterizmi do te ishte nje besim qe ju e pranoni, atehere nuk kini se perse ti vrisni myslimanet e konvertuar. Pra te vrasesh dike se u kthye dhe u be i krishtere, kete e ben vetem ANTI KRISHTI. Tani cfar em tper do ti te dish per antikrishtet.
Tani ti ben loje fjalesh, dhe perpiqesh te me nxjeresh mua si nje kundershtar te mysliamneve? Po edhe pse verpon dashakeqesisht keshtu, kjo nuk ndryshon gje tek ty. Ketu ka plot myslimane te cilet ne plot raste i kane vleresuar shkrimet e mia rreth besimit te krishtere. Vetem ti dhe disa te arabizuar ketu, jeni kunder, por kjo ndodh tek ju, sepse kini frymen e antikrishtit, dhe nuk e dini se cfare ju pret ne fund.
Une kam shume miq myslimane te cilet jane dhe pjestare te fisit tim. Jezusi me ka perdorur ne kthimin e shumices se tyre nga myslimane ne besimin e Krishtit. Dhe ti mendon se une kam dicka kunder teje? Gabohesh zoteri. Te siguroj per nje gje se, cdo gje qe te kam thene ne lidhje me islamizmin, e kam cituar nga gjykimi qe bibla i ben doktrinave te reme. Pra kjo ka rendesi te kuptohet drejt, sepse nuk eshte gjykimi im njerzor ai qe percakton besimin tuaj. Kush jam une qe te gjykoj nje gje te tille????
Ti kerkon te shpallesh armiq, sepse keshtu te meson kurani qe ti shpallesh armiq dhe ti vrasesh ata qe nuk besojne ne islam. Por une nuk te kosideroj kurre te tille. Ajo qe bej per ty dhe te tjeret eshte, ti lutem Zotit Jezusi qe tju hape mendjen dhe zemren per te pare Birin e Perendise Zotin Krisht, qe tju shpetoje nga fryma e antikirshtit. Jeta jote varet vetem ne doren tende . Armiku yen i perbashket eshte Djalli, dhe Shpetimtiari yne i perjetshem eshte Jezus Krishti. Amin.
Krijoni Kontakt