Close
Faqja 23 prej 48 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 475
    Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Eshte e thene nje fjale shkoj e na la ujkun ne dere dmth e kam fjalen per presidentin historik Dr.Ibrahim Rugoven e duhet ta jetesojm kete deshire te tij edhe pse eshte nje obligim i rend per popullin Shqiptare te Kosoves pasi dihet mire qe 90% e tij i perkasin konfeksionit mysliman e eshte nje gje pak e rende per fillim te pranohet mire edhe pse dhemd po kur dihet se ajo katedrale i kushtohet te madhes Nenes Terez ne duhet te ndihemi krenar per ate e patem bashke me Skenderbeut dhe duhet te shihet me admirim nga tere,te gjithe pa marre parasysh perkatesin fetare me rendesi eshte se ajo ishte nje bije shqiptare dhe meriton respekt edhe me te madhe pasi ajo u mundua deri ne vdekje per vendin e saj edhe pse ishte larg nee Kalkuta por kurr nuk e harroj origjnen e saj prej bije shqiponje.
    Pra duhet ti kushtohet kjo katedrale dhe te mos shikohet vetm si kristiane por si shqptare pasi ne si popull njihemi si komb para fejes e keshtu duhet te jete pasi veq jemi nje populle i vogel

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga zenith Lexo Postimin
    jo nuk me kujtohet,pra ti pergjithson si ai arabi tjeter mjeker palam,dhe thua te gjith shqiptaret(ta kam bo me bold atje ku te citoj) lujn me muzike popullore serbe!!!keshtu po thua????

kam me qindra shoke shqiptare,askush nuk degjon muzike serbe,apo te kete simpati per serbin.

do pushoni se vjelli vrer ju islamiket plehra apo jo!!!???

ps.duket fare qarte propaganda percarese islamike,qe po mundoheni te fusni ne kete forum,hidhni vazhdimisht balte mbi nje pjese te shqiptareve,ne kte rast shqiptareve te shqiperise...........merrni raste te shkeputura dhe e pergjithsoni per te gjithe shqiptaret.
    Mos u mundo te ma ndryshosh shkrimin , lexo mir para se te citosh. Luanin te gjith qe ishin ne koncert , qe esht normale , ata per ket gje kan shku , per te lujt dhe per tu knaq me muzik serbe.
    Ju kujtoj atyre qe nuk e dijn , ne Eurosong 2008 , Olta Boka u fishkellua nga te pranishmit serb qe ishin aty .
    Pra dallimi esht ktu , serbet nuk dojn te ndegjojn per shqiptaret , ndersa ne Tiran mblidhen 4 mije veta per ta ndegju nje serb.
    Un ju garantoj se kush e di cfar artisti te jet , serbet per inati nuk shkojn ne koncert shqiptar . Ndersa ata ne Tiran , pa e kuptu gjuhen , hopaaa 4 mije copa. jasha jasha.

Un habitem prej nga aq i njoftur ky kengetar serb mu ne Tiran , si esht e mundur ket kengetar shqiptaret ta ndalin ne rruget e Tiranes dhe te kerkojn qe te fotografohen me ate , athu e njofin Ilir Shaqirin e Ismet Pejen ? Edhe nese e njofin , sbesoj se do te mblidheshin 4 mije copa ne koncertet e tyre.

Jo tash nuk habitem , Edi Rama thot :

Rama je ispričao nekadašnjem vođi sastava „Bijelo dugme” o tome kako se upoznao s njegovom muzikom i kako je u tajnosti slušao njegove pesme tokom komunističkog režima u Albaniji
    Rama fliste per udheheqsin e dikurshme te grupit Bjelo Dugme , rreth asaj se si esht njoftu me muziken e saj dhe si ne fshehtesi ka ndegju kenget e tyre gjat regjimit komunist ne Shqiperi.

Cka mund te pritet prej nje politikani qe esht rrit me kenget serbe , qe ka rreziku veten , vetem e vetem te knaqet me muzik serbe.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    rrenohen nje shkoll ku vionin mesimin reth 4 mij a me shum nxenes dhe ndertohet nje katedrale ku zdo ti ket as 200-300 besimtar , shuuum e shpifur kjo
    We are all Aliens

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin

http://strangemaps.files.wordpress.com/2007/11/usi.jpg

Jo qe ne dojm kshtu , por kshtu esht
    , me duket Shqiperin , Bosnjen , Fyromin , Kosoven , Sanxhakun se ka fut ne ket hart , prandaj them sesht kjo hart qe paraqet sakt perqendrimin e muslimanve , sepse ne Europ ka me shum musliman se ne nje shtet si Libija , Jordani , Sirija , Malezija , Jemeni, Omani...
    Jo se nuk e do ti keshtu, por keshtu eshte? S'e ka futur Shqiperine ne te ashtequajturin kalifat dhe te humbi oreksi ty? E ke pare mire ate harten ti? E c'thote harta si do behet pas 100 vjetesh?

Julius, c'pate more burre qe e solle ate pacavure ne forum? Apo per "blessing" se keshtu thote, shperndaje verdalle dhe merr "blessing" nga i madhi.

Renea, Shqiperise, Athines dhe Romes i vijne anes gamiljet e Saharase. Ja keshtu. Dhe lere menjane moralin e veprimeve te mia, se do e lexosh dhe ti forumin me altinin bashke.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Julius, c'pate more burre qe e solle ate pacavure ne forum? Apo per "blessing" se keshtu thote, shperndaje verdalle dhe merr "blessing" nga i madhi.
    lol për të qa e për të qesh.
    Është mirë t'i dalim në sy rrezikut se po shoh këtu që mbyllin sytë e bëjnë sikur nuk shikojnë e dëgjojnë.

Kush e di ça i ujisin nëpër xhamira këta.
    Ezekiel 25-17.

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    rrenohen nje shkoll ku vionin mesimin reth 4 mij a me shum nxenes dhe ndertohet nje katedrale ku zdo ti ket as 200-300 besimtar , shuuum e shpifur kjo

pajtohem plotesisht me ty
    Nuk kam asgje kunder ndertimit te katedrales, por thjeshte nuk ishte ai vendi i duhur per tu ndertuar.Gjimnazi i shkencave natyrore "Xhevdet Doda" eshte nje nga shkollat me prestigjioze ne Kosove, dhe prej asaj dite kur u morr vendim te rrenohet objekti shkollor e te ndertohet katedralja, ky gjimnaz perballet me veshtersi te shumta.Gjindet ne nje lokacion teper te ngarkuar nga trafiku, eshte nje objekt shume i vogel per te pranuar gjithe ata nxenes qe deshirojne ti vijojne mesimet aty. E çka ndodh : per çdo vit te ri shkollor pranohen me pak nxenes se vitin paraprak,pasiqe problem paraqesin klaset, dmth nuk ka klase te mjaftueshme per te gjithe.Si rezultat kemi me pak kuadro te dala nga kjo shkolle shume e mire, dhe lirisht mund ta quaj ngecje te arsimit ne kete pike, dmth te shkencave natyrore. E kjo, sinqerisht, nuk me duket fare logjike!

Be the change you want to see in the world!

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anëtarësuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Ahahah , sa qesharak je , po pse duheshka te kalojn "Otomanet" permes Shqiperis ? e kan Greqin , ashtu ashtu ne Athin dot shkonin apo jo , prej aty nje pjes niset per ne Rom , ose munden permes detit ?!

Ja 3 rrug te mundeshme , qe po ti kishte mendu Liones , ateher sdot perdorte ligjin e me te fortit , por dot perdorte ligjin e se drejtes.
    Turgut, ne ju presim edhe në Tiranë, edhe në Athinë edhe në Romë.

PS, Të jap një hint sepse ju turqit nuk shquheni për zgjuarsi. Vetëm për kafshëri. Folja presim më lart është përforur me dy kuptime. Gjeje të dytin.
    Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.

Gott mit Uns

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Renea po me cudit mer burre i dheut. Edhe nacionalist edhe islamik te thekur sme kane zene syte,jo per gje po se nacionalizmi bie ndesh me islamin,pasi islami quan histori qafirash gjithe pjesen joislamike te historise shqiptare,kurse nacionalizmi mburret me Skenderbeun, me Leke dukagjinin, me topiajt me dhimitrin e arberit me, bardhylin,pirron,agronin,teuten etj.

Kupton ti se je ne paradoks te plote?
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Bizantin Lexo Postimin
    Turgut, ne ju presim edhe në Tiranë, edhe në Athinë edhe në Romë.

PS, Të jap një hint sepse ju turqit nuk shquheni për zgjuarsi. Vetëm për kafshëri. Folja presim më lart është përforur me dy kuptime. Gjeje të dytin.
    Dmth qe ti per ceshtje fetare je ne gjendje te ngresh dore kunder vellezerve te tu , qe ja pa dashjen tuaj jane musliman dhe jane krenar qe jane musliman dhe e kam thene edhe me pare nuk ka rendesi se sa shum mund tju pengoj ky fakt , e keni kot muslimanet nuk i ktheni ne kristijan , budista , cifut ortodoks etj etj. Dhe nese , ndonje musliman kthehet nga mos dija ne nje nga ato fete e siper permendura , dije qe 100 jo musliman behen musliman , ashtu qe perpjekjet e juaja per te shuar fene islame kurre nuk do te kene sukses, kurre!
    Sa i perket katedrales, nuk besoj qe ka ndonje musliman qe eshte kunder qe te ndertohet nje katedrale ne Prishtine ose ku do qofte ne ndonje qytet tjeter, nese keni para ndertoni nga 10 katedrale ne cdo qytet dhe shkoni e beni meshe aty me kariket bosh , kjo nuk na pengon neve aspak.
    Ajo qe na pengon neve eshte kokfortesija e juaj qe justifikoni shembjen e nje shkolle per ndertimin e katedrales !!!!!
    Kjo vellau im nuk ka kuptim fareeeeeeeeee. Pse mor a nuk ka vend tjeter ku te ndertohet katedralja ?!!! Doemosdo qe te shembet shkolla , e cila perseri do te duhet te ndertohet ?!!! Aq shum para kemi neve si popull qe mund te shembin shkolla kur te kemi qef dhe ti ndertojme prap ?!!!
    Ne nuk kemi para ti paguajme mesuesit si duhet e ku mbeti te ndertojme shkolla te reja!!!
    Por si duket kur njeri fantazohem si shum me fe, kur nga besimi real kalon ne ate fanatik , perkrah edhe ide te tilla , qe te shemben shkollat dhe aty te ndertohen katedrale.
    Jam mese i bindur qe me kete mendje qe keni neser do te beni thirje qe te shembet pallati i presidentit ne Tirane qe te ndertoni edhe aty nje katedrale!!! do te gjeni arsye , e ka ndertuar Enver Hoxha, komunist, e ka mbiemrin "Hoxha" , mule burra shembjani pallatin e te ndertojme nje kishe te madhe ( se nuk ka vend tjeter ne tirane ku mund te ndertohet )!
    Jeni per gjuhan, dhe me e keqja kete nuk e kuptoni dhe akoma me keq nuk ka njeri qe mund tju ndihmoj qe te dilni nga kjo kutij qe keni futur veten tuaj e qe nuk ju lejon qe te mendoni jshat kutise.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    bizantini thot per turgutin mer ti qorr,pse bon gjasme sikur nuk kupton,nje turgut osman,dhe osmanllinjte tha qe do kapnin romen athinen dhe tiranen.................pseeeeeeee vellai i shqiptareve eshte turgut turku.

na çat t.rapin ju trutharet islamike,jeni te gjithe debila,boll ere se lat nom,tru thare,ça dreqin keni ne vend te materies gri???kashte.

ps.i kemi pa ne xhamite ne shqiperi sesa plot jane,vetem hoxha qe ngre ****** perpjete eshte,prish dhe qetesine publike qe heret ne mengjes...dhe kalamojt e vegjel nuk gjejne qetsi
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 18-07-2008 më 21:05
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 23 prej 48 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •