Close
Faqja 22 prej 48 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 475
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Un ktu spo shof ku shkruhet se dot pushtohet Shqiperia ? Ose ju jeni ne gjendje te lexoni edhe mendjen e njerzve ?
    Këtu ke një hartë të Evropës. Ma trego të lutem si do shkosh nga Stambolli në Romë?
    Vizatoje me gisht.
    http://www.ezilon.com/eu_map_europe.jpg

Normal që mezi e prisni atë ditë. Ai magjypi më lart po thotë “do kthehen osmanët”. Ka mundësi të më përgjigjesh do kthehen KU? KU?

Do e donit me gjithë dëshirë një botë kshu juve: http://strangemaps.files.wordpress.com/2007/11/usi.jpg

Edhe një pyetje tjetër të kam bërë: Si mund të jesh nacionalist në fe?
    Mu përgjigj ca të lutem.

Ose juv dogji dicka per Athinen ? Cfar shqiptar jeni ju qe merziteni per popujt tjer . Ose u friksuat mos tjau largojm ateizmin Athines dhe Romes ?
    Mos mu bëj si legen mua. Po je burrë mos i ngatërro punët. Mu përgjigj drejt. Ndryshe do të quj legen e të hoqa vizë.

Valla sot ne xhuma kishte shum besimtar , moti koh skisha par aq shum njerez , tash na kan ardh edhe mergimtaret , kishte mbi 3.000 besimtar ne nje xhami te vetme ( oborr , rrug , trotuare)
    Normal që janë simptoma të kuptueshme prej vapës, duke llogarit se feja juaj vjen prej vendeve të Vapës Së Madhe.

Magjypërim të mbarë.
    Ezekiel 25-17.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Julius paske nerva plako... bravo. Mu me vje ti them thjeshte STFU kur fillojne me keto muhabete.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Julius paske nerva plako... bravo. Mu me vje ti them thjeshte STFU kur fillojne me keto muhabete.
    Është gjëja më e keqe që mund ti bëjmë vetes nëse nuk i marrim seriozisht.
    Do na mallkojnë kalamajtë tanë ndryshe.
    Ezekiel 25-17.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Si mund të jesh nacionalist në fe?
    Muslimani kete lloj Nacionalizmi praktikon>>>

http://www.forumishqiptar.com/showpo...85&postcount=2

Muslimani nuk Lufton per ta lavderuar dhe per ta sharë ti ne fund...
    Muslimani nuk lufton per Karrierizem...
    Muslimani nuk lufton per nje fotele ne Parlament dhe per ti shkaktuar deme ne fund shtetit me Korrupsion fatal...
    Muslimani nuk lufton qe te shkruhet ne Histori dhe ti ndertohen Shtatore te bronzta...

Muslimani qdo veper qe bene Sinqeritetin e ka ne te kuqen,d.m.th aq i pa kompromituar eshte Muslimani kur vepron diqka sa qe ,per nje Jomusliman kjo lloj vepre konsiderohet Mission Impossible...

Muslimani nuk e Pshurr ne goj Nacionalizmin e Llojit te Hitlerit,Millosheviqit,Stalinit,Leninit,Sadamit e shum bishave te tjere,qe menduan dhe synuan se vetem popujt e tyre jan Nr.1 ne kete Botë...

Muslimani synon qe ne kete jetë te mos ketë ndarje Identitetesh te llojit Ncional apo Racial,Por muslimani qdo Njeri e konsideron si nje Krijes te zakonshme ,qe duhet ta rrespektoj dhe asesi te ndjej inferioritet ndermjet tij dhe atij...

Muslimani Ka per Obligim ndaj Zotit qe te luftoj qdo Sulmues apo Pushtues qe ka per qellim te te luftoj dhe te te humb te drejten ty per te jetuar,qe ka per qellim ta vras familjen,popullin tend dhe ta shkatrroj qdo te mire qe ti posedon ne kete Jetë...

Muslimani nuk e ka per obligim qe te pushtoj Toka dhe ti perulë te tjeret per te vetmin qellim ,e ai eshte Ta ngris mbi te tjeret Popullin Tim kete nuk ia kan arritur askush ,dhe as qe do ia arrijn askush... sepse ky nuk eshte Nacionalizem i mirefillt por ky eshte Terrorizem Classic..

"Nese Dikush mendon se mund te ia Kaloj nje Muslimani per Atdhetarizem,,ateher ai le te shikoj prej sot EuroSportin"
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 18-07-2008 më 12:21
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Fisnik, o gjeni i surrealizmit islamik, je flori i gjalle, o figure!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Shqiptari i vertete,patrioti i vertete,i rri larg dogmave kancerogjene shkretetinore.

Shqiptari i vertete ka vetem shpirtin e tij te paster Shqiptar.

atij pleres qe lut osmanet te vijne ne shqiperi,do i thoja zhduku, qelbesire e poshter ti,feja jote dhe feja e osmaneve te tu.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga zenith Lexo Postimin
    Shqiptari i vertete,patrioti i vertete,i rri larg dogmave kancerogjene shkretetinore.

Shqiptari i vertete ka vetem shpirtin e tij te paster Shqiptar.

atij pleres qe lut osmanet te vijne ne shqiperi,do i thoja zhduku, qelbesire e poshter ti,feja jote dhe feja e osmaneve te tu.
    Nese ti dhe te tjeret e quani veten Shqiptar te Vertet ateher te Lusë qe ta ndalesh Vinampin qe je duke e degjuar Draganen apo Llepa Brenen ...

"Ju jeni asimiluar prej thonjeve te gishtave te kembes e deri tek te Thinjurave te kimeve te flokut"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    kush a ky draganeni mer debil se nuk e kom nigju najher?

po flet perçart ti????

ps.nuk te pelqen ty qe ti shava osmanet?????ça djallin pate ti?
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 18-07-2008 më 12:38
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga zenith Lexo Postimin
    kush a ky draganeni mer debil se nuk e kom nigju najher?

po flet perçart ti????

ps.nuk te pelqen ty qe ti shava osmanet?????ça djallin pate ti?
    Jo Jo mos me keqkupto nuk kisha asgje personale...

Vetem desha qe te potencoj se ,disa qe e quajn veten ne menyre Idioteske Patriota dhe Atdhetarë,qdo Ditë ndegjojn Muziken Serbe...dhe ne kete rast Kjo Dragana ishte nje kengetare Serbe e Fmashme nje kohë,dhe besa i kishte hyr ne gjak shqiptareve shumë ,thash bile kur te flasesh me mua ,leta qkyq vinampin se degjuari kete kengetare serbe...

Deshiroj qe te ta bej me dije ty dhe vellezerve te tjere nga Shqipria:

Para ca vitesh isha (pas luftes) ne Durres ,dhe kur leshoja Radiot "Shqiptare" vetem Muzik Shqip nuk ndegjoja,se greqisht dhe Italisht besa edhe serbisht dhe bullgarisht i kishe ne Podium...
    Dola ne tregun e Dursit,nga deshprimi qe fitova nga Radiot ne Shqipri,qe te blej noj Cd apo Kasetë,te ndonje kengetari Shqiptar...besa kerkova me ngulm qe te gjej Ilir Shaqirin (thjesht me pelqen),,por asesi nuk mund ta gjeja ne treg...dhe per qudi ,sa here qe kerkoja Ilir Shaqirin ,e gjeja kaseten e Draganes apo Llepa Brenes

Ne nje fare menyre kuptova se cili eshte Nacionalizmi apo Atdhetarizmi ne Shqiprin e ketyre Forumisteve qe me qajn Koken ketu me pallavra te tipit "Anegdota"

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Këtu ke një hartë të Evropës. Ma trego të lutem si do shkosh nga Stambolli në Romë?
    Vizatoje me gisht.

Normal që mezi e prisni atë ditë. Ai magjypi më lart po thotë “do kthehen osmanët”. Ka mundësi të më përgjigjesh do kthehen KU? KU?

Do e donit me gjithë dëshirë një botë kshu juve:
    Edhe një pyetje tjetër të kam bërë: Si mund të jesh nacionalist në fe?
    Mu përgjigj ca të lutem.

Mos mu bëj si legen mua. Po je burrë mos i ngatërro punët. Mu përgjigj drejt. Ndryshe do të quj legen e të hoqa vizë.

Normal që janë simptoma të kuptueshme prej vapës, duke llogarit se feja juaj vjen prej vendeve të Vapës Së Madhe.

Magjypërim të mbarë.
    Ahahah , sa qesharak je , po pse duheshka te kalojn "Otomanet" permes Shqiperis ? e kan Greqin , ashtu ashtu ne Athin dot shkonin apo jo , prej aty nje pjes niset per ne Rom , ose munden permes detit ?!

Ja 3 rrug te mundeshme , qe po ti kishte mendu Liones , ateher sdot perdorte ligjin e me te fortit , por dot perdorte ligjin e se drejtes.

Nacionalizmi im fetar esht sikur nacionalizmi orthodoks , nacionalizmi orthodoks esht perdor per te shkaktu lufta dhe per te vra popullsi te pafajshem , i imi esht i realt dhe denon ata qe e meritojn ndersa mbron te pafajshmit.
    "nacionalizmi" fetar te un esht i lidhur ngusht me ate kombetar , respektoj cdo shqiptar te cdo lloj besimi , por nuk lejoj qe ai te ma rrezikoj lirin fetare, poashtu nuk ja rrezikoj askujt ket liri.

http://strangemaps.files.wordpress.com/2007/11/usi.jpg

Jo qe ne dojm kshtu , por kshtu esht , me duket Shqiperin , Bosnjen , Fyromin , Kosoven , Sanxhakun se ka fut ne ket hart , prandaj them sesht kjo hart qe paraqet sakt perqendrimin e muslimanve , sepse ne Europ ka me shum musliman se ne nje shtet si Libija , Jordani , Sirija , Malezija , Jemeni, Omani...
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 22 prej 48 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •