Close
Faqja 35 prej 48 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 475
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Kavajen do e cojme ne Maqedoni dhe do marrim Ohrin
    Ti dhe disa pakurrizor tjer edhe Serbijes do tua jipshit , jo vetem Kavajen por edhe Shkodren , dhe me ket do tu mundesonit serbve dalje ne det ( jau plotsoni endrren serbve) .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Plot kanë me qen, politikanë, katolik, myslimanë, njerëz të thjeshtë, shqiptar mbi të gjitha . Për fat të mirë, është në KS, dhe jo në Kumonovë, e dim se ju kishit për ta hedh në erë.
    Kanë për ta bo proçkën këta. Ja maje men. Me ktë kashtë që kanë n'vend trunit kanë me e hudh në erë katedralen.
    Ezekiel 25-17.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ti dhe disa pakurrizor tjer edhe Serbijes do tua jipshit , jo vetem Kavajen por edhe Shkodren , dhe me ket do tu mundesonit serbve dalje ne det ( jau plotsoni endrren serbve) .
    Ju kane ikur mendte me duket qe as nje fije shaka s'e lini te bie n'shesh.

Dxhije, jam kondra me ty, une dua pakete Ohri-Struge . Kete te fundit e kam pike te dobet

PS: Me beni nje ze kur doni qe te mbyllet kjo teme, se vallai sado llogje te bejme ne forum, Katedralja i ka hudh themelet e po shkon nalt, packa se po grihet sallate ketu.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    I kane ikur thua? Po kur i kane patur ndonjehere mendte keta ..

Ok edhe Strugen

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Ju kane ikur mendte me duket qe as nje fije shaka s'e lini te bie n'shesh.

Dxhije, jam kondra me ty, une dua pakete Ohri-Struge . Kete te fundit e kam pike te dobet

PS: Me beni nje ze kur doni qe te mbyllet kjo teme, se vallai sado llogje te bejme ne forum, Katedralja i ka hudh themelet e po shkon nalt, packa se po grihet sallate ketu.
    Kam mendu se Ohrin e ke me ne qejf , kujdes ne Oher esht paraqit nje grup huliganesh sllav dhe sulmojn turistet , nese te zbulojn se je shqiptare mund ta psosh keq.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Kam mendu se Ohrin e ke me ne qejf , kujdes ne Oher esht paraqit nje grup huliganesh sllav dhe sulmojn turistet , nese te zbulojn se je shqiptare mund ta psosh keq.
    Renea, une ne Oher kam qene ne dimer, e ndoshta ishin mbyll shpellave keta zuzaret se vallai u kenaqa duke i rene kryq e terthor Ohrit, hengrem dhe nje dreke e pime nje kafe buze liqenit, nje dynja me foto qe nga pazari e tutje, dhe s'na shqetesoi njeri. Ndoshta punet qenkan me zarar ne vere .

PS: Gjithmone Struga

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    e kanë eleminu dhe qeleshen e kanë vu atë garzën mbi kokë. Mjerë ne me këta!
    Po është turp mer një arbëror të zhgryhet si derri në mesdite te sheshi!
    Pse e merrni kete, aq tragjike ????

Derisa ne Romë gjendet Xhamia me e Madhe ne Evropë,dhe poashtu eshte Full me besimtar Musliman,ateher po i bie se po i emitojm Evropjanet ,rrespektivisht Italianet...

Perderisa eshte propozuar ne Britani ky vend per tu ndertuar nje Mega Xhami ne mes te Londres qe do te kushtoj rreth 200 milion euro per 12.ooo besimtar,edhe pse ne britani existojn 2000 xhami me shume se ne qdo shtet tjeter te evropes
    ...

Tash ,pse disa Shqiptar ,te frikesohen Nga Islami ,ku dita dites mirret per model ne tere Boten...

Shqiptaret thjesht duhet te mburren qe kan kete Fe,ashtu siq jan duke u mburrur rreth 50 milion Europjan me Islamin...

Edhe me duhet te ju paralajmroj disa komente te disa Etnologëve te ndryshem ,qe kan paraparë qe Islami brenda disa dekadave do jetë Nr 1 ne Evropë ,krejt duke u bazuar ne fakte ,qe deshmojn keto levizje te popullsis,duke marrur per faktor : Natalitetin,Emigracionin dhe Moralin...

Poashtu nje Etnolog ka parashikuar qe ne nje te ardhme te afert ,Brukseli do te jetë kryeqyteti me i madh ne Evropë me Musliman...

Kaloni mire dhe besomni qe kam pritur reagime te tilla,dhe poashtu edhe Reputacione me ngjyrë te kuqe...

"Kur bie ne kundershtim me mendimet e juaja ,e shof veten se jam ai qe kam e drejtë,por ne momentin qe bie ne ujdi me ju ,duhet ta korigjoj veten se jam gabim"
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 26-07-2008 më 05:42
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    fakt.
    ne xhamine e romes shkojne marokene,tuniziane,egjyptiane,pra shkurt fjala vetem afrikane te zinj.nuk sheh ndonje italian te falet aty.

ps.islamike, mos shikoni endrra me sy hapur,shikoni realitetin,europa vertet po braktis rrenjet e veta te krishtera,por tani ne epoken e cybernetikes ajo po kthehet ne agnostike,ne shqiptaret e shqiperise jemi me perpara ne kte drejtim.
    islami eshte nje religjion i cili do mbijetoje akoma vetem ne vendet aziatike dhe afrikane,ku ka injorance te madhe,varferi.

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Kisha plan xhuman e ardhshme me i sjell edhe un do foto , mirpo me sa e shof , hic sje larg perfitimit te ndonje infarkti , e tash spo jam i sigurt a duhet me i sjell.

http://www.youtube.com/watch?v=7WmdaCX_mpk
    Shikoje ket video , ndoshta dot ndihmoje dicka , pastaj do ta shifsh edhe ne minuten e 5-te dhe te 9-te si duken xhamit ne trojet shqiptare.

Kavaje - Shqiperi
    http://www.youtube.com/watch?v=MbM8h...eature=related

Poashtu te preferoj ta ndegjojsh me vemendje ket video , 1000 student ne Tetov ndegjojn ligjeratat fetare. ( edhe un kam qen prezent)

http://www.youtube.com/watch?v=oBex7tOBrg0
    Te lutem na e bjer edhe nje video te Mullah Omarit me Osamen duke hanger nga sahani...se vec edhe ajo po ju mungon........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Si shpejgohet me ju radikalet myslimane, qe cdo diskutim e kthei tek serbi, duek abuzur me qellimi per te cilin diskutohet??? Vertet kjo eshte paftesi erp te diskutuar, dhe naivitet imoral, qe ju i beni bisedes. Se pari ju nuk kini te qarte, sespe nuk doni, qe te pranoni se Shqipria eshte nje komb vendali ne ballkoan dhe jo i ardhur si serbosllavet. Te mos njohesh kete fakt do te thote qe ose je naiv, ose je dashakeqes dhe injoran i shitur tek armiqte e vendit tone. Se dyti, fillesa e kombit tone nuk fillon me pushtimin turk, pra ne nuk jami nje popull i erdhur nga turqia. Se treti, kur popujt sllave zbriten ne ballkan, ate gjeten nje komb shqiptar ne krishterizem. Pra nuk e sollen ate krishterizmin, por eprkudnrazi e moren prej shqitareve dhe Grekee, si duy popujve em te vejter te ballaknit, fene e krishtere. Tani cfar ndodh me ju naivet, me fal qe te quaj keshtu, por me ato qe shkruani dhe beni ju e shpallni vete naivitetin dhe keqdashesine qe kini ndaj kombit shqiptar. Ju per cdo gje te krishtere qe kane shqiptaret, e quani serbe. Por kush mendon se je ti qe me poshterimin tend k te poshterosh histoirine e nje kombi nga me te lasjhtet ne europe. ti dhe ata qe rine pas teje, jeni armikq te betuar te shqiptareve dhe ceshtjes sone kombetare. Haram te qofte toka dhe buke e shqitparit. Ti mudnt e jesh mysliman , indu e cfar te duash pro nuk ke te drejte qe te mohosh historne dhe besimin fetar te kombit tone, dhe ta besh ate sllave.

Faqja 35 prej 48 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •