e shkreta veshke kushedi ku ka arritur!
40 mij dollar e ka pazarin .....
Te gjith pacjentet qe kan hyr ne dor te Kastriotit , do i keshilloja te shkojne e te bejne eko , per te vertetuar invenventarin e veshkave....
e shkreta veshke kushedi ku ka arritur!
40 mij dollar e ka pazarin .....
Te gjith pacjentet qe kan hyr ne dor te Kastriotit , do i keshilloja te shkojne e te bejne eko , per te vertetuar invenventarin e veshkave....
''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''
Per kete monstren duhet rivene denimi me vdekje. Ka bere menxyra plot.
Shume mire.GJeti veshke e mori
Te flasim seriozisht.
D%G Feminine ka folur drejt.Denim me vdekje...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
KJo fatkeqesisht nuk ndodh vetem ne shqiperi doruntine.Kjo ndodh edhe ne Kosoveapo Maqedoni.Une e njof mire Kastriotin.Ky eshte kapur sepse do kene pasur ndonje kunj me te,sepse ska mjek qe se ben kete gje.Une edhe pse isha mjek dhe specializant ne Tirane,kur operova babain tim ,duhet te jepja para.Imagjino te tjeret .Nuk diskutohet fare,nuk ka as edhe nje mjek qe smerr para pas apo para operacionit.per nje proteze totale per artikulacionin koksofemoral,mjeku ortoped te kerkon nga 2-3 miljon leke te vjetra.Une po e them me bindje,ska mjek qe skorruptohet ne QSUT.Por edhe ne Kosove apo Maqedoni seshte me mire.Kam fakte,kam qene neper ato spitale,kam shoke ne te tre keto shtete.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Per punen e heqjes se njeres veshke them qe eshte bere per arsye terapeutike.Mund te kete pasur tumor apo dicka e tille.Nuk merret me te tilla gjera,shitje veshkash,kur ai i merr paret vetem nga operacioni.
Denimi me vdekje thone disa.Ku ka fushe ne Shqiperi qe ska korrupsion.
Une pajtohem plotesisht me ty.Por mjeku thote qe eshte bere biopsia,pacientja eshte ne dieni,me sa kuptova une,pacientja thote te kunderten,ketu pastaj sjemi te sigurt kush ka te drejte.
Per ate tjetren pastaj ,po ke plotesisht te drejte edhe une e dhash mendimin tim.
Miki_al2001, kam vertet rezerva nga menyra se si e komenton shkrimin. Tendenca e te amortizuarit te ceshtjes te korrupsionit te bluzave te bardha ne Shqiperi me ane te komentve te tilla nuk eshte aspak humane. Doktorat sot aty nuk po marrin para per te mbijetuar kushteve te veshtira te ekonomise, por per tu pasuruar ne menyre ekstreme. Nje doktor qe merr 50 mije leke te reja, ne kurriz te nje popullit te raskapitur e pa dy leke ne xhep, nuk eshte me pak kriminel se nje vrases apo hajdut ordiner. Nese ky eshte standarti per tu pranuar si intelektual shqiptar i shek te 21 ne Shqiperi, atehere une refuzoj te quhem qofte edhe shqiptar i thjeshte.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Krijoni Kontakt