Eshte ide e mire te mbash te dhenat dhe sidomos ato te rendesishme ne dvd. Ato kane goxha kapacitet 4.7 GB dhe eviton ndonje te papritur me hardisqet
Eshte ide e mire te mbash te dhenat dhe sidomos ato te rendesishme ne dvd. Ato kane goxha kapacitet 4.7 GB dhe eviton ndonje te papritur me hardisqet
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Dvd mund te te zgjidhin pune per sasi te vogla te dhenash por jo ku ke 90 gb ose me shume sic kisha unePlus qe edhe dvd nuk ju dihet se mund te demtohen dhe nuk lexohen dot me.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Menyra me e mire eshte te kesh HDD te jashtem, ata jane te sigurte, efikase, dhe shume shume te besueshem. Ngaqe nuk jane ne pune gjithe kohes, HDD e jashtem can last up to 5x me shume se nje HDD normal.
P.S. Shume e mbajne PC on 24/7, problemi jot ka qene HDD, Maxtor jane V + K! Bli WD Raptor se ata dhe bomba atomike tu bjere si gjen gje lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 02-07-2008 mė 18:32
Kam nevoje urgjente per ndihme.
Kam nje internet-kafe dhe kompjuterat duhen formatuar sepse jane shume te lodhur dhe me viruse.
Tani puna eshte se kur fus diskun e Windowsit bej boot cd gjithcka ne rregull
disku fillon karikohet dhe kur mbaron karikimi qe duhet te shtyp f8 per te pranuar licencen pikerisht kjo nuk del sepse shkruhet "E pamundur te formatohet sepe nuk eshte gjetur asnje hard disk
ketu ndalon gjithcka dhe detyrohem ta fik kompjuterin dhe ta ndez nga e para.
Tani kur ndeza kompjuterin serish hapa njhere bios-in dhe cuditerisht hard diskun nuk e njeh ne bios.
PRIMARY MASTER NONE
PRA NUK E NJEF HARD DISKUN
i bera te gjitha gjerat qe ta njifte por asgje.
tani kur hapa kompjuterin nga brenda zbulova se hard disku nuk eshte i lidhur me fishat e zakonshem pra ishte me disa fisha te tjere qe se kam idene.
pra eshte nje lloj tjeter hard disku.sepse nuk lidhet me fishat e zakonshem te hard disqeve te tjere.
tani cfare mund te bej qe ta formatoj kompjuterin sepse e kam shume urgjente.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lediohasa : 04-07-2008 mė 14:10 Arsyeja: x
Kete problem e kam hasur dhe une perpara. Kur te futesh diskun e XP bej njehere Repair. Kur te dalin opsionet shtyp R. Me pas kur te kesh mundesine te shkruash, shkruaj chkdsk /p.
Pas kesaj problemet qe ka PC duhet te rregullohen automatikisht. Pasi te kete mbaruar chkdsk shkruaj exit dhe kompjuteri behet restart. Ndize njehere dhe pastaj jepi perseri restart dhe bej formatimin. Besoj se duhet te funksionoje.
Nese nuk te njeh hdd ne bios , atehere as disko i xp nuk ka per ta njohur.
Provo ti ndrosh kabllat IDE , dhe ndrroji konfigurimin , beje nga master ne slave.
Keyboard not found .... press any key to continue!
provo me metoden e spjeguar nga MUAHHH
se ky muahhh e ka ngaterruar ne cik
Krijoni Kontakt