A mund te me thote ndonjeri se si i behet riformatim kompjuterit?
A mund te me thote ndonjeri se si i behet riformatim kompjuterit?
Shiko ketu...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
kur kam formatuar pc kam perdorur nje disk 'media center XP' por ku ka vetem 30 dit kohe dhe me pas skadon.si me be qe ta e aktivizoj kete program dhe qe te mos jete me me kohe por un ta e formatoj pc kur te dua.
Inkuadrohu ne kete TEME http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=106956
nuk eshte e ngjashme dua te them qe nuk ka lidhje me kete qe kerkoj un
atehere gjeje nje serial numer Valid dhe sa here te formatizosh kompjuterin ja jep ate serial numer
po si gjehet ky?
Shkarko paketėn nga lidhja qė tė kam dėrguar nė PM
Ndiq udhėzimet pėrkatėse dhe problemi yt do tė zgjidhet.
Me eshte prishur kompjuteri nuk hapet as me safe mode... E mora hardiskun dhe e montova ne nje pc tjeter. E njohu. Por tani dua te hap dokumentet qe kam ne desktop... shkoj tek local disku/Documents and Settings/Artan,,, por sme lejon qe te hyj... Mos e kam e kam ngaqe e kam pas pc me password...
Nqs ka ndonje menyre per ti rifituar ato dokumente ju luteeeem me tregoni...
Faleminderit per mirkuptimin....
Kliko me te djathten mbi drejtorine e userit edhe shko ne properies. Aty duhet te kesh nje tab security. Nese nuk e ke ate tab securitu duhet te caktivizosh simple file sharing nga tools folder options advace. Pasi te kesh hapur tabin security kliko ne butonin advance ne kete tab edhe shko ne tabi I owner e mer ownership te folderit. Jepi userit te kompjuterit qe ke lidhur hdd ful access ne ate folder. Sigurohu qe opsjoni aply setings to subfolders and items eshte I selektuar pas kesaj je ne regull.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt