une po i kerkoj po spo gjej dot gje.Po deshe kerko njehere ti mbase na ben ndonje gje
ky ehste emri i sakte i HDD
maxtor 6L080P0
une po i kerkoj po spo gjej dot gje.Po deshe kerko njehere ti mbase na ben ndonje gje
ky ehste emri i sakte i HDD
maxtor 6L080P0
Perpara se te japi nji pergjigje sigurohu qe ta njohi biosi hdd-ne , se po nuk e njohu biosi asgje nuk e njeh me vone , as cd-ja as OS-ja etj. Kerko me google me termat "download sata drivers for maxtor 6L080P0 " dhe pasi ta kesh gjetur hidhe ne diskete dhe kur fillon formatimi kur i ben boot nga cd-ja eshte nje faze aty qe thote pres f6 for sata drivers shtyp f6 dhe ndiq udhezimet.
Tani me erdhi ndermend nji menyre tjeter , duke pasur parasysh qe ke nji internet kafe atehere duhet ti kesh pc-te te njejte (dmth motherboard kartat etj) atehere duhet te instalosh ( dmth te behs formatimin ne nje pc dhe pastaj ta klonosh me norton ghost) nese nuk ke te pakten 1 hdd ide , atehere merja ndonji shoku per 1 dite sa te mbarosh kte punen.
Pasi ke gjetur hdd bej formatimin instalo te gjithe diverat programet qe te duhen etj (kjo do te shkurtonte shume kohe) , pasi ke bere keto merr te gjithaa hdd ose hidh kopjen e klonimit ne nje dvd dhe digje bashk me nortonin dhe merri me radhe pc nji nga nji dhe bej lkonimin , nese nuk e di si behet kjo k enji teme ktu te forumi qe e shpjegon , me duke se ekam shkruar uneqe ta shpjegon. Pastaj e ke sallen ne rregull (mos harro deep freezin pa instaluar).
Kjo qe shkruajta lart vlen per rastin kur biosi njeh hdd-ne (qe besoj ne rastin tend e njeh)
Huuu , u lodha dhe une!!
Shpresoj shume qe ke te beje pune postimi. NAten se vajti ora 2!!!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Kam nje problem gjate formatizimit te laptopit , pasi qe ja nisi procedures deri tek formatizimi , me del nje error te cilin nuk e di pse del . Ju lutem nese keni mundsi te me tregoni si ta zgjedh kete problem . Faleminderit per mirekuptim
error-i : STOP: c0000221 Unkown Hard Error
\SystemRoot\System32\ntdll.dll
Mund te thuash cin po formaton C APO D ?
Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...
Pėr njė informacion mė tė hollsishėm pėr FORMAT PC Kliko kėtu
Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...
Lexo ketu. Problemi shkaktohet nga driverat. Mund ta besh zgjidhjen duke bere nje kontroll te diskut me chkdsk /p ose duke shkarkuar file ntdll.dll qe ketu dhe me pas ta hapesh kompjuterin me Safe Mode, ti ndryshoh emrin file te vjeter ntdll.dll ne ntdllold.dll edhe te vendosesh file e ri qe ke shkarkuar. Per te hapur PC me safe mode shtyp F8 gjate kohes qe kompjuteri behet boot dhe zgjidh Safe Mode.
P.S.
o mjeshter i midhjes dhe peshkut, ku eshte ndryshimi. Femijet pa njohuri ne fushen e informatikes nuk duhet et marrin pjese ne kete pjese te forumit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 09-07-2008 mė 11:44
mfal a ban te ma dergosh edhe njeher ntdll.dll se me jep mesazhin link expired
Kliko ketu. Me pas ule poshte dhe kliko ku thote Click here to go to the download of ntdll.dll tek dritarja qe hapet kliko Download ntdll.dll. Me pas ndiq hapat e tjere qe te kam shkruar me siper per zevendesimin e kesaj file me safe mode. Po pate gje tjeter mund te shkruash serish.
MUAHHH kur tentoj ta hjek ose ta baj rename ntdll.dll-ne nuk me lejon kompjuteri , edhe ju lutem a doni ndonje program me te cilin mund ta ndreq kete gje , se e kam urgjent flm per mirekuptim
Krijoni Kontakt