Une kam perdorur shume Acronis True Image, dhe ka funksionuar shume mire. Psh kam ruajtur nje kopje ne server dhe pastaj vetem e fut CD e zgjedh fajlin nga serveri dhe klonohet.
Une kam perdorur shume Acronis True Image, dhe ka funksionuar shume mire. Psh kam ruajtur nje kopje ne server dhe pastaj vetem e fut CD e zgjedh fajlin nga serveri dhe klonohet.
Pershendetje! Kam instaluar Mandriva Linux (versionin e fundit) dhe njerin nga particionet ka formnatin ext3 (nqs nuk gaboj sepse eshte hera e pare ne linux) dhe particioni tjeter formatin ntfs. Problemi eshte se nuk mund te aksesoj te dhenat e particionit me format ntfs nga Mandriva. kur perdor Windows ERD Commander figurojne dhe mund ti aksesoj. Edhe particioni ekziston ne Mandriva?
Si mund re aksesoj te dhenat e mia?
Pyetja 2: A ka ndonje mesenger me te cilin te komunikoj me persona te tjere qe kane hotmail?
P.S E hapa temen te ku nenform se kur kam bere pyetje te nenforumi per Linx sme ka kthyer njeri pergjigje dhe me ckam pare nenforumi Linux eshte ne gjendje kome.
Dua te formatoj nje laptop nga Windows Vista nė Windows Xp.
E provoja me cd xp dhe nuk mund te instalohet, nuk njeh hardiskun.
Mund te me ndihmoj dikush ?
Flm
Mand hy ne boot device beje CD-ROM primar dhe HDD Sekondar dhe fut diskun e Windows XP dhe automatikisht do te hyj disku ne boot device te sistemit te laptopit.
P.S Sigurohu qe CD e Windowsi te jet me boot.ini
Kalofsh mire
Ne mos gabohem shoku... ti e ke PC tende ACER... nqs. gabohem atehere ate qe do ju them mos e merrni parasysh.
arsyeja qe ju nuk formatoni dot pc tuaj eshte se hardisqet Acera kerkojne driverat e tyre personale... dmth askush nuk mund ti formatoje ato pa driverat e hardisqeve, dhe kjo eshte manover e vete kompanise Acer.
Keto drivera ju mund ti shkarkoni tek websiti origjinal i Acerit, ose ne ndonje servis qe ju mund te keni prane...
NQs. nuk i gjeni, atehere me shkruani ne pm. qe ti uploadoj ne menyre qe ju ti shkarkoni...
Edhe une kam patur te njejtin problem si tuajin.
Gjithmone nese PC tuaj e keni Acer origjinal.
Kalofsh mire!
ACER eshte, ka qen me windows Vista qe kur eshte blere.
Flm per ndihmen do shof cmund te bej
Po... atehere eshte pikerisht problemi i driverave te hardiskut, tamam sic kane edhe pajisjet e tjera drivera... ashtu edhe hardisku ACER ka driverat e vet...
Pac fat!
Shiko instruksionet te posti 3.
http://www.techspot.com/vb/topic18329.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt