There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Moj pse me ben propagande, lexo cfare thashe e lere propaganden.
Nuk thashe gjekundi eshte vendimtare, thjesht se eshte pozitive ne gjykimin e pergjithshem. Nese i ka te gjitha te mirat qe mendoj se duhet ti kete, nese eshte e paprekur atehere edhe kjo eshte nje e mire plus.
Une cuditem se si nuk qenka nje e mire plus e pse po ta mendosh se eshte e mire plus na qenka absurde. Perkundrazi une mendoj se eshte minus dhe i fuqishem kur nje femer e ka radhen e historive te dashurise ketu(Itali) e gjer ne kine.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Vallai ke drejte se dhe une e dua makinen e reNjeh noj mashkull te virgjer ti?
Dush acidi? hahahaha, kjo ishte vertete perle, Perla!
Cfare paskan vajzat jashte shtetit, Apollyon? Mund te te them me plote goje qe keto qe jane jashte jane shume me te mbledhura se ato qe keni brenda. Kete po ta thote dikush qe i ka pare dhe cfare bejne ato jashte vendit, dhe c'bejne ato brenda vendit. S'kam degjuar ndonjehere banalitete me te medha se nga femrat andej.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 01-07-2008 mė 14:39
Kam vetem nje limit: qiellin!
O Hyj, ti me lexon mua apo kemi shkeputje valore?
E rendesishme eshte karakteri qe ka njehere, por sigurisht qe nese do qellonte nje dashuri qe me heren e pare do ishte dicka e adhurueshme, kush po thote jo? Une jam spektike ne kete drejtim pasi e di qe nuk mund te jete i mundur realizimi i nje dashurie te tille ne cdo femer e ne cdo mashkull, ndryshe bota do ishte e rregullt dhe jo keshtu si eshte.
Ps. Apollon, ok.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 01-07-2008 mė 14:41
Me fal po ti po me debaton aty ku je dakort me mua ? Qe ne postimin e pare thashe se eshte pozitive (sigurisht jovendimtare se po te ishte une shqipen e njoh mire dhe do e kisha perdorur fjalen per te menjanuar keqkuptimet) kurse ti hidhesh e debaton per nje gje qe qenke dakort.
Tani qe ta degjojne edhe te tjeret mire thuaj me ze te larte: Virgjeria e femres sigurisht mund te jete nje faktor pozitiv edhe pse jovendimtar.
Epo te jesh budalla e te mos e duash 'makinen' te re akull. Vecse nje gje e tille vlen per te dyja palet
Dua te them se disa meshkuj (qofte ketu ne forum, qofte ne jete) jane aq egoiste sa harrojne veten, se sa dashuri kane groposur por per partneren, jo, c'eshte ajo fjale, te jete e virgjer qe nga koka deri ne kembe!!!![]()
Krijoni Kontakt