Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 03-07-2008 mė 05:54
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Dua te them qe per meshkujt eshte idealja ose ajo qe enderrojne (e ketu flas per meshkujt shqiptare, qe vdesin te kene nje grua te virgjer, ose te dashur, pak rendesi ka). E me pak fjale, akoma jetojme me mendime primitive, ketu dua te dal.
Po mire ato femra qe si kan hap shalet me te parin qe u ka dal perpara, si quhen sipas teje qe ke mentalitet te hapur europian? Mos i quan valle Femra te mangeta nga trute? Jo mi jo, kto lloj femrash e kan nje synim ne jete, nuk jan te mangeta nese nuk shkojne neper hotele te hapin kembet.
Nese ska k.... o anxhi, sdo kete as burra qe paguajn qe te shkojne me femra. Por ka k.... ka edhe k......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 03-07-2008 mė 05:56
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Normale, qe po mos kishte femra te tilla s'do kishte dhe meshkuj te tille.
Ajo qe mua me nevrikos me shpesh eshte se nje mashkull qe luan me femrat, me trupat e tyre, pretendon te kete gruan te virgjer, kur harron se sa vajza ka marre ne qafe me premtime, mashtrime e te tilla si keto. (ketu nuk e kam me ty - sepse as qe te njoh - po kam pare disa meshkuj {klase, shoqeri etj} qe ende kane keto idera ne koke.)
Nese dashuria do qellonte qe me te paren normale qe s'do behej ky debat![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 03-07-2008 mė 05:56
Anxhi mos fol kot te lutem. Nje mashkull qe e mendon pozitive per martese virgjerine e femres ,tregon se ka ne plan nje martese te perjetshme e se horrlleqet e rinise i ka lene prapa.
Ska gje fare per turp e čer skandal. Ne fund te fundit nuk eshte faji i meshkujve pse femres kur i pelqen nje mashkull nuk pyet ne ky e genjen apo i thote te verteten. Eshte faji i natyres nese dikush ka faj.
Pastaj eshte ceshtje tjeter kjo se si perfundon njeri apo tjetri. Ne fund te fundit po thosha se ska asgje absurde ta quash pozitiv faktin qe je i pari per femren me te cilen do martohesh.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
lol ti mund te kesh plot shoqe qe mund te thone qe jane te virgjera, por ate gje e din vetem ato sa e vertete eshte sepse ti po nuk e provove nuk ke nga ta dish.
dhe une nuk po them qe nuk egzistojne femrat e virgjera por doja te thoja qe ne ditet e sotme ka humbur ajo idea e virgjerise,
ti me thua qe tek ne femrat qe jetojme jashte shtetit eshte e pamundur qe te gjesh te virgjera, nuk e di pse po kam pershtypjen qe po e thua me shume percmim. besoj qe % e femrave shqiptare te virgjera qe jetojne ne perendim eshte e njejte ose mbase dhe me e larte se % e femrave qe jetojne ne shqiperi.
te jetosh jasht nga shqiperia nuk do te thote te jesh k......., sepse njeriu ka moralin e tij kudo qe te jete.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt