Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 140
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Normale, qe po mos kishte femra te tilla s'do kishte dhe meshkuj te tille.
    Ajo qe mua me nevrikos me shpesh eshte se nje mashkull qe luan me femrat, me trupat e tyre, pretendon te kete gruan te virgjer, kur harron se sa vajza ka marre ne qafe me premtime, mashtrime e te tilla si keto. (ketu nuk e kam me ty qe te kuptohemi, po kam pare disa meshkuj te tille verdalle, e mua ma shpifin keta tipa)
    Nese dashuria do qellonte qe me te paren normale qe s'do behej ky debat
    Problemi jot eshte nese mashtrohesh nga makinat e bukura edhe nga leket e shumta.

Mashkulli historikisht ka qene gjahtar edhe femra gjahu. Pra nese mashkulli ngel thate ne kte drejtim, do te thote se gjahu paska e zgjuar edhe veshtire per tu kap. Por nese gjahu vjen vete edhe i fut kembet ne kurth, ca pretendon ti, se mashkulli do te liroje nga kurthi qe ai vete ka ngritur?

Gjithsesi fjala virgjeri eshte jashte konceptit te mashkullit ne ditet e sotme, ndaj livadhisni si tu teket juve. Do doja tju shikoja para 20 vitesh se si do flisnit per virgjerine LOL

Pastaj mos me pyet personalisht, sepse personalisht e kam shkruar me lart se cfar tip femre dua. Dua dike qe te me doje ne te mire e te keq gjith jeten, se spo martohem me ate cipen e holle te vagines une, po martohem me personin.

anyway!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Anxhi mos fol kot te lutem. Nje mashkull qe e mendon pozitive per martese virgjerine e femres ,tregon se ka ne plan nje martese te perjetshme e se horrlleqet e rinise i ka lene prapa.
    Ska gje fare per turp e čer skandal. Ne fund te fundit nuk eshte faji i meshkujve pse femres kur i pelqen nje mashkull nuk pyet ne ky e genjen apo i thote te verteten. Eshte faji i natyres nese dikush ka faj.
    Jo Hyj Njeriu jo. Nje mashkull qe ka ndermend te beje nje jete familjare dhe teper te ngrohte sheh karakterin e femres, sheh embelsine qe i fal, sheh aftesine e saj per te qene gruaja e tij, sa e komunikuese eshte etj.
    Nese ti martohesh ta zeme me nje femer qe eshte e virgjer po ka shpirt qe s'do uroje kurre ta kishte, te rrofte martesa dhe carcafi me njolle qe do varesh ne parmak diten pas marteses (nese e ke ende ate tradite ne fis kuptohet)

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    lol ti mund te kesh plot shoqe qe mund te thone qe jane te virgjera, por ate gje e din vetem ato sa e vertete eshte sepse ti po nuk e provove nuk ke nga ta dish.
    dhe une nuk po them qe nuk egzistojne femrat e virgjera por doja te thoja qe ne ditet e sotme ka humbur ajo idea e virgjerise,
    ti me thua qe tek ne femrat qe jetojme jashte shtetit eshte e pamundur qe te gjesh te virgjera, nuk e di pse po kam pershtypjen qe po e thua me shume percmim. besoj qe % e femrave shqiptare te virgjera qe jetojne ne perendim eshte e njejte ose mbase dhe me e larte se % e femrave qe jetojne ne shqiperi.
    te jetosh jasht nga shqiperia nuk do te thote te jesh k......., sepse njeriu ka moralin e tij kudo qe te jete.
    Kam pas nje shoqe ktu ne tirane qe iku me studime ne itali. Ishte goce e mire edhe te them te drejten veshtire te lidhej dikush me te.. Por kur vajti ne itali edhe u kthye pas ca kohesh me pushime.. sa shum kishin ndryshuar gjerat LOL!! Per 3 jave qe ndejti ktu, namin e zi beri, u be kismeti lagjes.

maryp ka shum rendesi mentaliteti i vendit ku jeton, ka lidhje familja ku nje femer rritet, edhe mesimet qe ka mesuar ne familje. Por ta theme me bindje, se shumica e vajzave qe kan vajt te studiojne jashte.. ehu

lol ti mund te kesh plot shoqe qe mund te thone qe jane te virgjera, por ate gje e din vetem ato sa e vertete eshte sepse ti po nuk e provove nuk ke nga ta dish.
    Se harrova te citoj edhe kete.. Nese ato thone se jan te virgjera, edhe un duhet se sben ti provoj nese ato po thone te verteten.. atehere u iku edhe atyre virgjeria. Skan arsye te genjejne, plus qe sjam tip qe mashtrohem lehte nga fjalet. Mund te me thuash sa te duash qe je e virgjer etj etj.. por gjithmone varet se kujt ja thua
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Apollyon : 01-07-2008 mė 14:19
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kush e c'virgjeron femren?Behuni te matur Ju dhe nuk do kete femra te tilla!Gjithmon kam pas mendim te till kurr nuk i kam akuzua ato qe ndoshta pa fajin e tyre u ben prostituta athua si e ndin veten ai mashkull kur e din qe ,,Ai ishte njeriu qe e hudhi ne at rruge"
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Po per te na kthyer virgjerine ne cunave sa kushton?
    hahah... pse e ke humbur ti kshu ?

keto jan budallalleqe
    vlejn vetem x vajza me 100 fytyra se kush ka _1_ s'ka pse e fsheh.
    nejse..
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Problemi jot eshte nese mashtrohesh nga makinat e bukura edhe nga leket e shumta.
    Apollon, me duket se po flasim ne pergjithesi dhe jo ne vecanti apo jo?

Mashkulli historikisht ka qene gjahtar edhe femra gjahu. Pra nese mashkulli ngel thate ne kte drejtim, do te thote se gjahu paska e zgjuar edhe veshtire per tu kap. Por nese gjahu vjen vete edhe i fut kembet ne kurth, ca pretendon ti, se mashkulli do te liroje nga kurthi qe ai vete ka ngritur?
    Une (personalisht) per momentin nuk pretendoj gje pasi jam kundra bashkejeteses dhe marteses
    Me pak fjale dua vetem te jetoj e s'kam ndermend te merrem as me kurthe as me leqe. (mbase cdo gje eshte me moshe, nuk e ve ne dyshim)

Gjithsesi fjala virgjeri eshte jashte konceptit te mashkullit ne ditet e sotme, ndaj livadhisni si tu teket juve. Do doja tju shikoja para 20 vitesh se si do flisnit per virgjerine LOL
    Para 20 viteve, te varnin me kapistall tek lisi besoj

Pastaj mos me pyet personalisht, sepse personalisht e kam shkruar me lart se cfar tip femre dua. Dua dike qe te me doje ne te mire e te keq gjith jeten, se spo martohem me ate cipen e holle te vagines une, po martohem me personin.
    Shyqyr qe u morem vesh lol.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Kush e c'virgjeron femren?Behuni te matur Ju dhe nuk do kete femra te tilla!Gjithmon kam pas mendim te till kurr nuk i kam akuzua ato qe ndoshta pa fajin e tyre u ben prostituta athua si e ndin veten ai mashkull kur e din qe ,,Ai ishte njeriu qe e hudhi ne at rruge"
    Mund ta cvirgjeroje edhe gishti edhe ndonje perime si kastraveci, nuk eshte e thene te jete vetem mashkulli arsyea.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Apollon, me duket se po flasim ne pergjithesi dhe jo ne vecanti apo jo?
    Asnjehere personale, sepse smund te flas me dike ne menyre te drejt per drejte nese nuk e njoh. Kshu qe asnje nga shkrimet me lart ska qene personale e drejtuar ndonje forumisteje, mos mi beni kto pyetje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Asnjehere personale, sepse smund te flas me dike ne menyre te drejt per drejte nese nuk e njoh. Kshu qe asnje nga shkrimet me lart ska qene personale e drejtuar ndonje forumisteje, mos mi beni kto pyetje.
    Shume ne rregull, vetem se kur thua "Problemi jot" dmth qe me drejtohet mua personalisht, ndaj dhe e citova. Gjithsesi u kuptuam.

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897

maryp ka lidhje familja ku nje femer rritet, edhe mesimet qe ka mesuar ne familje. Por ta theme me bindje, se shumica e vajzave qe kan vajt te studiojne jashte.. ehu
    nje femer qe rritet me nje edukate familjare te caktuar, kudo qe te levize ajo do te respektoje dhe do kete parasysh ate qe i ka thene familja.
    ti me flet per vajzat qe kane ardhur te studjojne jasht dhe thua...ehu

po mire pa folem pak per njr pjese te mire te atyre vajzave qe studjojne e jetojne ne konvikt ne shqiperi...
    une mendoj se ato 200 euro per te ripasur virgjerine i shpenzojne femrat qe jane ne shqiperi jo ato qe jetojne jashte.
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Virgjėria tek femrat
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  2. Sa ju intereson virgjėria e njė mashkulli?
    Nga FierAkja143 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:13
  3. Pėrmirėsohet ndjeshėm furnizimi me energji elektrike nė vend
    Nga Darius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 01-02-2006, 00:54
  4. A blihet dashuria me lek?
    Nga Noerti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 16:46
  5. Virgjeria ne ankand...miliona dollare...
    Nga [xeni] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 29-08-2005, 22:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •