Close
Faqja 47 prej 156 FillimFillim ... 3745464748495797147 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 1557
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    mir ja bone te merziten?pse sja fute nje feshkillim ktej se santo me ix jan shkrujt ne wrestlin dhe ti ncirrnim ne jasht..te bezdisim kto rob:i fto per nje drek dhe pastaj duhet me i kerku qera se nuk ikin me

he pra na trego sa vjece mushe?dhurata ma e bukur dhe me e shumtuta?
    ej Daniel e di si thoshte nonna ime??? miku eshte shoku derrit vetem per te ngrene e ka mendjen.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    E nderuar jam e mos e ver ne dyshim fjalen time,kot po beja cik thashetheme me maryp e thashe te perfshija ty meqe je vip-.

sahati tete me rri gjithmon,pastaj kush ka nerva te degjoj hallet e mia ketu(jo qe kohet e fundit e kam pasur tre mbi shat)
    jam lord thash..ala te ka mbet hatri per bacen pas shpis tate mi gru?he pra hec merr ca domote bojm paqe mos ma lidh ne gisht se me kan ardh ment jam bo cuni mir tani..me foli Santo ne privat dhe me tha "o po do mesosh shqip dhe do i lesh njerzit rehat ti se te thy ne mes"
    si mos ta degjosh ate..dhe kurdise aman oren po te pat ngel tre mbi shtat alda se te fik deren ti!pa henger gjith ne gjum sonte s'gatuj ja bon

hahahah sa e mencme ka pas qen nona jote,sja hudhje kollaj..tani kuptoj nga ke marr!bravo te qoft
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Shume maryp bile ca ketu as gjumi nuk i zinte nuk i bej publik emrat se u thyej prajvazin(si shkruhet kjo privacy?). Santo dhe Daniel kryesisht ishin shume te preokupuar u dhashe nga nje diuretik qe te qetesoheshin
    lol, diuretik, me shkrive
    hajde doktoreshe hajde, mos renēim ne dore tate se me recetat qe jep ti duhet te kesh banjo me vete .

Maryp, po si jo moj vajze, na ka marre malli, po shyqyr qe kemi alden qe na jep diuretik dhe na e hoqi mendjen .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 16-06-2008 mė 15:40

Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    jam lord thash..ala te ka mbet hatri per bacen pas shpis tate mi gru?he pra hec merr ca domote bojm paqe mos ma lidh ne gisht se me kan ardh ment jam bo cuni mir tani..me foli Santo ne privat dhe me tha "o po do mesosh shqip dhe do i lesh njerzit rehat ti se te thy ne mes"
    si mos ta degjosh ate..dhe kurdise aman oren po te pat ngel tre mbi shtat alda se te fik deren ti!pa henger gjith ne gjum sonte s'gatuj ja bon

hahahah sa e mencme ka pas qen nona jote,sja hudhje kollaj..tani kuptoj nga ke marr!bravo te qoft
    Ka qene robi mire vetem mos i ngjafsha nga sektori ndjenjave se ka qene martuar nja dy-tre here e shkreta,eh ka pasur mashtrusa me dashnore dhe atehere. Po normale qe ka menduar Santo per ty se besoj se amoren e ke nga Tajvani se vallai shqiptarja s'te mer vesh ashtu si e bastardon ti shqipen. Kam nje bace ne katin e pare(une jam i dyti)dhe signora ka mbjell girasole,kur ta kepusi te mari tepsin se farat ja kam vjedhur se arrijne te dritarja ime. S'kam faj vete erdhi se mos i hyra gje ne bac asaj.
    po maryp nga iku??

Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    lol, diuretik, me shkrive
    hajde doktoreshe hajde, mos renēim ne dore tate se me recetat qe jep ti duhet te kesh banjo me vete .

Maryp, po si jo moj vajze, na ka marre malli, po shyqyr qe kemi alden qe na jep diuretik dhe na e hoqi mendjen .
    Prita se mos e kapte daniel po hic. s'marka vesh nga diureza.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Prita se mos e kapte daniel po hic. s'marka vesh nga diureza.
    po isha na banjo mi gru

grun time gjasme e kam nga tirona mu ne qender..ke 7 kazonat kthe majtas dhe hec drejt per gjys ore!merremi vesh merremi se sflasimi shum vetem puthemi..jo si ty qe e merzit gjith diten burrin tat..jena kopjo moderne ne
    mos luj se sta quj

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mire se ju gjej te gjitheve e darke sa me te kendshme sot!
    La vita č bella...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mbrema mileti.Erdha una.

Ca ka ndodhur ketej pa pranine time?????

Pershendetjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    po isha na banjo mi gru

grun time gjasme e kam nga tirona mu ne qender..ke 7 kazonat kthe majtas dhe hec drejt per gjys ore!merremi vesh merremi se sflasimi shum vetem puthemi..jo si ty qe e merzit gjith diten burrin tat..jena kopjo moderne ne
    hhhaaahhha kujdes mos e mbaroni shpejt mjaltin se pastaj vjen.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    po isha na banjo mi gru

Daniel derman mbrema.Kujdes me ato puthjet etj se i thone nga anet tona: Nuk mbushet Pusi me Peshtyma.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •