ah sa kam qesh..naten dhe ju te gjithve!dhe mirmengjes per ata neser qe do vin..ciau
ah sa kam qesh..naten dhe ju te gjithve!dhe mirmengjes per ata neser qe do vin..ciau
mos luj se sta quj
Ehe, nuk te besoj, shen kozmai ka thene, besoj vetem po vura doren ne plage, dhe une po nuk te pash me syt e mi nuk besoj se je ne forma.
ēa ishte ajo fjalia me "na cazzarola...", ēa jan kto llafe, parli come na piskella... apo je ti piskella ...
iiiii sa turp.
nejse sogni d'oro, dhe meqe je offline mirmengjes se tani qe po e lexon eshte mengjes.
O Santo, mjaft i perdore gocat ti re, o rubacuori, kushedi sa goca do kesh marr ne qaf.![]()
Sera sandokan dhe gjithe pasardhesve(ne forum).
Si kaluat sot? Na jane bere keto pyetjet si buka me vaj e sheqer ose vaj e krip si te doni.
mbrema njerez si po ma kaloni jeten.. e keni ndjere ndopak mungesen time keto dite apo jo?????????
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Shume maryp bile ca ketu as gjumi nuk i zintenuk i bej publik emrat se u thyej prajvazin(si shkruhet kjo privacy?). Santo dhe Daniel kryesisht ishin shume te preokupuar
u dhashe nga nje diuretik qe te qetesoheshin
![]()
o po pse me mban me goj ti mi grua e nderume?si te kam nje here se po preokupoesh per shendetin tim?po si ste leviz nai here ora ty dhe gjithmone ne terezi te gjej alda?
maryp dhe ty mbrema..un harrova me bo mjekrren nga mungesa per ty..thash ta pres se do vi..po ty si te kemi?
mos luj se sta quj
alda pe he moj e nderuar ja pse me ngacmonte lemza mua..ishin santo me daniel qe me mbanin neper goje..
mbrema daniel........ua ua ua cfare nderi ke lene dhe mjekrren duke pritur per mua
po ja ne ketej nga roma mire jemi pas festimeve qe beme ho spedito amici e parenti ognuno a casa propria dhe tani mi godo un po di relax da sola![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
mir ja bone te merziten?pse sja fute nje feshkillim ktej se santo me ix jan shkrujt ne wrestlin dhe ti ncirrnim ne jasht..te bezdisim kto rob:i fto per nje drek dhe pastaj duhet me i kerku qera se nuk ikin me
he pra na trego sa vjece mushe?dhurata ma e bukur dhe me e shumtuta?
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt