Close
Faqja 22 prej 40 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 392
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Jo se kam alergji nga ngjyra portokalli. Aq alergji sa edhe per mbathje nuk e pretendoj si ngjyre. Pastaj cfare te shtyn te mendosh qe nderhyrja jote do e beje me te prekshem realitetin e humbjes? Sa per shprehjen e Frojdit jam i sigurt qe kur e ka thene per cigaren mund te kete marre spunto nga koncepti te total football i lidhur me agrokulturen...ose e anasjellta... Por sidoqofte jam i sigurt qe asnjeri nga rastet nuk perputhet me keqdashjen e disa realisteve per te vendosur pikat mbi i dhe esklamuar si, qysh, pse...

julius une ste kam mik as virtual dhe as real keshtuqe jam imun ndaj pozicionit te veshtire te mosfshirjes se shkrimeve (ne raste te tille me kujtohet Kolombi me nostalgji) lol...
    besoj se te kujtohet 1974 kur filloi revolucioni i futbollit.

....................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ShocK : 12-06-2008 mė 19:32 Arsyeja: Sepse nuk duan Smod ose Mod te postojme te kjo teme!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga ShocK Lexo Postimin
    Po tani ca kenge po kendon!
    Cfare te me doje kokrra e qejfit apo inatit (ne kete rast). Te thashe gje ty te me mbaje iso? Jo. Mbaj 100% pergjegjesi per kordat e mia vokale.

(ne raste te tille me kujtohet Kolombi me nostalgji) lol...
    Do e thosha me lart por thashe lere, se u be boze kjo pune.

Nejse, le te levrojne per momentin, me vone i veme pikat mbi i lol.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Jo se kam alergji nga ngjyra portokalli. Aq alergji sa edhe per mbathje nuk e pretendoj si ngjyre. Pastaj cfare te shtyn te mendosh qe nderhyrja jote do e beje me te prekshem realitetin e humbjes? Sa per shprehjen e Frojdit jam i sigurt qe kur e ka thene per cigaren mund te kete marre spunto nga koncepti te total football i lidhur me agrokulturen...ose e anasjellta... Por sidoqofte jam i sigurt qe asnjeri nga rastet nuk perputhet me keqdashjen e disa realisteve per te vendosur pikat mbi i dhe esklamuar si, qysh, pse...

julius une ste kam mik as virtual dhe as real keshtuqe jam imun ndaj pozicionit te veshtire te mosfshirjes se shkrimeve (ne raste te tille me kujtohet Kolombi me nostalgji) lol...

"Jo", ishte pėrgjigja ndaj cilės pyetje?
    Paralelizmi me mbathjet nuk ėshtė rastėsor Darius. Po tė kujtoj se qeni kur ėshtė i frikėsuar fsheh gjenitalet me bishtin e vet. Unė shpresoj se nuk do pėrdorėsh fshirjen e postimeve pėr tė fshehur reagimin inferior, emotiv dhe aspak llogjik tėndin. Apatia ime, ndaj e-motivit tėnd, nuk e fsheh qė mė bėn tė ndihem superior.
    U know it I know it.
    Por, jo nuk ėshtė ndėrhyrja ime qė e bėn mė tė rėndė "humbjen".
    Nė kėtė rast provokimi shėrben pėr tė vėrejtur reagimin e objektit tim tė studimit. Jam i interesuar veēanėrisht pėr studimin e reagimeve emotive ndaj ngacmimeve. (hobby personal)

Mirė bėre qė kujtove Kolin, po ai nuk do mė fshinte ndonjė postim.
    Ēėshtja nuk qėndron te a e fshive, por te "do u read me"?
    Ezekiel 25-17.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Sa turp te rrafi Kroacia edhe per me teper te bindi edhe me loje . Kshu eshte kur vije ke tema e Italise e "kendoje", tani kendo edhe recito.
    Gjumash, po flije kur Kroacia varrosi Angline? Kush tha qe s'jane ne forme? Gjermanet sot ishin si per October Fest. S'kam c'tu mbroj. Kismet ndeshjes tjeter, llafosemi .

................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ShocK : 12-06-2008 mė 19:34 Arsyeja: Sepse nuk duan Smod ose Mod te postoj te kjo teme!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Kur i fshin ato postimet fshiji edhe te tuat se i bie sikur po flet me veten . Po normale qe do flasesh ndeshjen tjeter po mos harro se jeni ne vend te dyte te grupit . Se u zgjata shume edhe s'ja vlen me shkrujt ma ketu.

Ps : Fshije edhe kete shpejt se mos e shikojne!
    S'ti fshiva une. Ka mod te tjere stafi.

PS: Une nuk shkruaj, dhe aq me pak me thumba te temat perkatese te tifozave. Megjithese mbase do filloj tani se po e shoh qe respekti s'eshte reciprok.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Mire lioness.
    Cfare u prish nqf se un apo nje tjeter ju thumbojme pak? Kuptohet me lezet dhe per te nxitur debat ne lidhje me futbollin dhe jo me vaditjen e luleve?

Nuk shoh asnje gje te keqe ktu...megjithese ju keni topin, ju gjermont gjujeni dhe penalltine.Ske ci ben, kshu eshte kur shyn albo ktej nga sporti, qe ti gjuante vec ai penalltite.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Une jam tifoz i Gjermanise (Gjithmone mbas Italise) po tipat si ty qe vine flasin te tema e Italise nuk i honeps dot. Tani kur vijme flasim ne ketu fshini postimet, po normale vazhdoni i fshini te gjitha. Do ti sjell edhe postimet e tuaja qe ke bere te tema e Italise apo po hyn me i pa vete se cfare ke thene. Nuk ngec me asnje tifoz sepse nuk ja vlen me ba moral ketu. Keto qe ti shkrujta ty edh tu drejtova vetem ty sepse kur ofendon tifozat e Italise, prit qe te ofendojne edhe ato ty pastaj. Asgje me teper edhe i kerkoj falje atij Mod a Smod nqs i hapa pak pune.

Faqja 22 prej 40 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjermania dhe te huajtė
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-07-2010, 17:16
  2. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-05-2009, 21:42
  3. Gjermania refuzon 500 milionė euro nga "Nike"
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 27-09-2007, 11:25
  4. Kush e fiton Botėrorin Gjermania 2006?
    Nga Juventini nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 30-06-2006, 10:28
  5. A ėshtė Gjermania njė vend emigrimi apo jo?
    Nga Davius nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-06-2006, 15:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •