Close
Faqja 23 prej 40 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 392
    .... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Mire lioness.
    Cfare u prish nqf se un apo nje tjeter ju thumbojme pak. Kuptohet me lezet dhe per te nxitur debat ne lidhje me futbollin dhe jo me vaditjen e luleve?

Nuk shoh asnje gje te keqe ktu...megjithese ju keni topin, ju gjermont gjujeni dhe penalltine.Ske ci ben, kshu eshte kur shyn albo ktej nga sporti, qe ti gjuante vec ai penalltite.
    Jo mer lal, thumbohemi pak se s'u be qameti. Puna eshte se kur fillon nga pak, vete kollaj pak si shume dhe nerva njerezish kemi ne dite te tilla.

Per thumbime helmuese, dmth sherrmuese jane gjithmone temat e grupit lol.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga ShocK Lexo Postimin
    Une jam tifoz i Gjermanise (Gjithmone mbas Italise) po tipat si ty qe vine flasin te tema e Italise nuk i honeps dot. Tani kur vijme flasim ne ketu fshini postimet, po normale vazhdoni i fshini te gjitha. Do ti sjell edhe postimet e tuaja qe ke bere te tema e Italise apo po hyn me i pa vete se cfare ke thene. Nuk ngec me asnje tifoz sepse nuk ja vlen me ba moral ketu. Keto qe ti shkrujta ty edh tu drejtova vetem ty sepse kur ofendon tifozat e Italise, prit qe te ofendojne edhe ato ty pastaj. Asgje me teper edhe i kerkoj falje atij Mod a Smod nqs i hapa pak pune.

Me gjej postimin tim te tifozat e Italise dhe flasim prape.

PS: Te Evropianit.

PPS: Ja ku eshte tema:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=71805
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 12-06-2008 mė 19:29

Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    "Jo", ishte pėrgjigja ndaj cilės pyetje?
    Paralelizmi me mbathjet nuk ėshtė rastėsor Darius. Po tė kujtoj se qeni kur ėshtė i frikėsuar fsheh gjenitalet me bishtin e vet. Unė shpresoj se nuk do pėrdorėsh fshirjen e postimeve pėr tė fshehur reagimin inferior, emotiv dhe aspak llogjik tėndin. Apatia ime, ndaj e-motivit tėnd, nuk e fsheh qė mė bėn tė ndihem superior.
    U know it I know it.
    Por, jo nuk ėshtė ndėrhyrja ime qė e bėn mė tė rėndė "humbjen".
    Nė kėtė rast provokimi shėrben pėr tė vėrejtur reagimin e objektit tim tė studimit. Jam i interesuar veēanėrisht pėr studimin e reagimeve emotive ndaj ngacmimeve. (hobby personal)

Mirė bėre qė kujtove Kolin, po ai nuk do mė fshinte ndonjė postim.
    Ēėshtja nuk qėndron te a e fshive, por te "do u read me"?

Ne fakt pergjigja ime ishte me fjale te tjera qe mos futen hundet ne nje nenforum ose me sakte teme qe eshte vetem per tifozat e nje ekipi te caktuar. Dhe fshirja e shkrimeve ishte ne kete kontekst, jo sepse mungon aftesia per pergjigje. Por mesa duket nje kategori njerezish duhet ti pyesesh direkt: Jeni te trashe apo beni sikur jeni?

Nese e konsideron veten te afte per provokim ne te njejten kohe mbaj vigjilencen se po te rreshket pjesa tjeter e arsyes dhe po deliron ne madheshti me koke poshte. Nga nje koment futbolli kalove ne inferioritet dhe emotivitet apo te ashtuquajturen apati. Easy boy, lere 'ironine' dhe 'mprehtesine' per gjera me te vlefshme. Mos e konsumo veten me gjera kaq pa vlere dhe sidomos superioritetin tend se mund te te duhet per raste me te nevojshme.

Tani si thua, a te mbetet kjo teme per ate qe eshte dhe per ata tifoza qe jane apo te bej dhe une ate qe Koli e ka bere jashtezakonsiht mire? Bashke po deshe e vazhdojme repliken ne vend tjeter, privatisht apo publikisht si te deshirosh ti.

Me respekt keshtu, se ...... nuk merzitet, por isha e para qe permenda kete rregull. Mos hyni ne borxhe me tifozat deutsch, apo s'u mjaftoi qe ju mbajtem ison sot .

Haaakkkk Ptuuuuuu kroacia :@ se mi kan hyp nervat sot gjermont
    Mike Ne Se Do Me Mua Te Jesh... Kthehu Sot Se Neser Nuk Do Te Me Gjesh....

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga ShocK Lexo Postimin
    Tani mbaj ison e Kroacise se ndoshta te del me bukur.
    Shoku, tani ti po ben vete a si? Jane temat e Grupeve. Aty shkruajne te gjithe tifozat.

Hey se sinqerisht u teprua tani. Humbje apo jo me duket se po e themi (une dhe Lioness) te qarte qe kjo teme eshte vetem per tifozat e Gjermanise. Per diskutime nga te gjithe eshte tema e grupeve.

p.s. Pergjigjet e tjera nga jo tifozat gjermane do fshihen

Po meqe jeni kaq te sakte ne keto gjera pse nuk i fshini edhe postimet e atyre qe shkruajne te tema e Italise! Apo sepse jeni me Gjermanine vete edhe ketu duhet te fshihen postimet e anetareve te tjere! Kur i fshini ketu fshijini edhe atje, meqe qenka si rregull.

Ne fakt pergjigja ime ishte me fjale te tjera qe mos futen hundet ne nje nenforum ose me sakte teme qe eshte vetem per tifozat e nje ekipi te caktuar. Dhe fshirja e shkrimeve ishte ne kete kontekst, jo sepse mungon aftesia per pergjigje. Por mesa duket nje kategori njerezish duhet ti pyesesh direkt: Jeni te trashe apo beni sikur jeni?
    Apo vetem ketu te kjo tema mbahen syte. Kalofshi mire edhe ishalla e fitoni ju tifozat e Gjermanise kete Europian.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Hey se sinqerisht u teprua tani. Humbje apo jo me duket se po e themi (une dhe Lioness) te qarte qe kjo teme eshte vetem per tifozat e Gjermanise. Per diskutime nga te gjithe eshte tema e grupeve.

p.s. Pergjigjet e tjera nga jo tifozat gjermane do fshihen
    Dakord!
    Kete pune ta beni dhe tek temat e tjera si p.sh tek e Italise, Hollandes e me radhe. Se me cfare shikoj un ju jeni 2 smod gjermane dhe temen tuj e mbani mire fare. Kurse ato tonat, jan bo si tema "Hy, tall lesht, dil"
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Epo tani ka dhe moderatore per ate pune. Qelloi rasti qe ne si smod jemi tifoza te Gjermanise dhe perkujdesemi me shume per kete teme. Ne temen e Italise kerkojini moderatorit qe te fshije shkrimet e jo tifozave.

Faqja 23 prej 40 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjermania dhe te huajtė
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-07-2010, 17:16
  2. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-05-2009, 21:42
  3. Gjermania refuzon 500 milionė euro nga "Nike"
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 27-09-2007, 11:25
  4. Kush e fiton Botėrorin Gjermania 2006?
    Nga Juventini nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 30-06-2006, 10:28
  5. A ėshtė Gjermania njė vend emigrimi apo jo?
    Nga Davius nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-06-2006, 15:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •