Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
UBER ALLES
UBER ALLES
UBER ALLES
Po festoj ketu, kritikat me vone.
Paralajmeroj qe kritikat e jo-fansave te vazhdojne te tema tjeter![]()
Urime Urime.
Avash avash po del edhe fjala ime, qe Gjermania fiton Euro2008.
Bravo cunave
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
URIMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE>Cfare qefi.o zot.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Qenkam i vetmi tifoz ne mendime ketu.
Turqine ne fakt as qe e llogarisja fare ne fakt. Nderkaq gjermania ka ngrene 2+2+2 = 6 gola ne 5 ndeshje.
Cdo skuader qe ka njecik loje na ka rrasur 2 petlla.
Ne finale sipas shkences se statistikes duhet ti hame prape nja 2 gola.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
ene sipas po asaj shkence do fusim 3
Mire e ke ne fakt. Kemi ngrene 6 gola ne 5 ndeshje po kemi bere dhe 6 ne 2 ndeshje
Pavaresisht se nuk jam i kenaqur nga loja qe bene, ne fund te fundit futbolli pranon dhe gjera te tilla. Rendesi ka qe jemi finaliste.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Hyj, ne mendime jam dhe une lol, bile pak me qete tani. Pjesa e pare qe bernut kur i thone. Mbrojtja, c'ti llafosesh. Frigs, mire a keq, duhej aty.
Duhet te shtrengojne rrypat per finale, si Spanja, si Rusia nga sulmi jane teper te rrezikshem.
Gjithesesi, me irriton mbrojtja e dobet.
Krijoni Kontakt