Kjo dihet, nuk donte as mend e as kalem.Epo tani ka dhe moderatore per ate pune. Qelloi rasti qe ne si smod jemi tifoza te Gjermanise dhe perkujdesemi me shume per kete teme. Ne temen e Italise kerkojini moderatorit qe te fshije shkrimet e jo tifozave.
Jo jo ti mbaj "ison" se ate dije te beje. Na falni qe ju prisha pak temen, brenda mundesive mund ti hiqni te gjitha postimet qe kam bere ne kete teme.Aha, dmth me akuzove kot.
Per abuzime te temat e tifozeve perkatese, ato duhen raportuar nga vete ju, si ne cdo nen-forum/teme tjeter.
Besoj se u kuptuam.
Gjermania eshte e kualifikume per cerekfinale, por te vjen keq qe s'doli e para ne grup. Austria eshte leng groshe per ne keshtu qe se llogaris fare. Ne cerekfinale kemi Portugezin. Nje te pallume shpejt e shpejt portugezit aty dhe ja ku dolem ne gjysemfinalePra deri ketu e keni te garantuar Gjermanine. Me vone flasim
![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
ma do zemra gjermani- hollande ne finale
Po qė nė fillim mė duket se e kaluam fazėn e pėrqasjes ndaj identitetit sportiv. Se ramė dakort qė ėshtė imagjinar. Plus nė forum transformohet nė dyfish imagjinar, pėrderisa vetė forumi ėshtė virtual.Ne fakt pergjigja ime ishte me fjale te tjera qe mos futen hundet ne nje nenforum ose me sakte teme qe eshte vetem per tifozat e nje ekipi te caktuar. Dhe fshirja e shkrimeve ishte ne kete kontekst, jo sepse mungon aftesia per pergjigje. Por mesa duket nje kategori njerezish duhet ti pyesesh direkt: Jeni te trashe apo beni sikur jeni?
Pra reagimi ka lidhje me kundėrshtimin e kėsaj praktike qė ndėrrmerni. Sigurisht ama, nuk u artikulua thjesht me "pse ma fshitė postimin gjermanė".
Shkuam ca mė tej.
Ndėrsa kjo mė sipėr, ėshtė mė e thellė sesa e mendon. Pėrfshirė kėtu dhe vlerėsimin korrekt mbi tema mė tė vlefshme.Nese e konsideron veten te afte per provokim ne te njejten kohe mbaj vigjilencen se po te rreshket pjesa tjeter e arsyes dhe po deliron ne madheshti me koke poshte. Nga nje koment futbolli kalove ne inferioritet dhe emotivitet apo te ashtuquajturen apati. Easy boy, lere 'ironine' dhe 'mprehtesine' per gjera me te vlefshme. Mos e konsumo veten me gjera kaq pa vlere dhe sidomos superioritetin tend se mund te te duhet per raste me te nevojshme.
E dije psh qė tigrat e Arkanit u bazuan mbi shoqata tifozėsh tė Partizanit tė Beogradit?
Kėtu ta kam unė gjithė muhabetin, te emotiviteti qė ndodh tė turbullojė llogjikėn e tė ndjeshmėrve.
Tani ndoshta KJO temė nuk ėshtė e pėrshtatshme, por pėr mua ishte e pėrshtatshme tė vlerėsoja mendimet e Darius mbi ēka po themi. Nė fund tė fundit ėshtė vlerėsim qė tė bėhet, asgjė mė shumė.
Mbase se ke kuptuar akoma, as ti as Lioness.
Me kėtė qė thashė, besoj se e ke marrė dhe sugjerimin tim se ēka do bėsh me temėn nė fjalė. Po tė duken tė vlefshme kėto shkėmbime hap ndonjė temė tjetėr qė lidhen direkt me to. Me kėnaqėsi vazhdonim atje.
Ezekiel 25-17.
Une e shoh bundesligen c'do fundjave biles ja njoh dhe grate futbollistave.
ky eshte nje nenforum tifozash dhe gjithkush mund te komentoje.
Ne e dime qe gjermania eshte ekip shume dominant,por sot.......................
Krijoni Kontakt