Close
Faqja 15 prej 91 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 906

KASTAROF = I VDEKSHEM

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    25
    kastarof----kasafort , ---ndryshimi i vendit te shkronjave ne kete fjale dhe si rezultat ,karakterizimi qe i bejme nje njeriu

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    ncuq, pergjigjet siper s'jan te sakta.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Gjithë bazuar në kërkimet e mia të publikuara në postimin e përshtas shkrimin që gjeta në frëngjisht me dy mundësi të tjera përkthimi:

Deuxième Reine Elizabeth de Grande-Bretagne et d'Irlande du Nord, a envoyé un message de deuil au Président Jalal Talabanni peuple irakien et pour la castaroph de A'aema Pont de mercredi dernier, y compris Sa grande tristesse pour cette grande perte. Elle souhaite rapide pour soulager toutes les blessures et souhaite la paix sur les Irakiens.
    Mund të përshtatet edhe kështu përkthimi :

Mbretëresha e dytë Elizabeth e Britanisë së Madhe dhe e Irlandës së Veriut, ka dërguar një mesazhe zije presidentit Jalal Talabanni, popullit Irakien dhe për perjetimin e A'aema Pont të mërkurës së fundit, duke përfshirë trishtimin e saj të madh për këtë humbje të madhe. Ajo dëshëron të lehtësohen sa më shpejt të gjitha plagët dhe u dëshëron paqe Irakienëve.
    Ose,

Mbretëresha e dytë Elizabeth e Britanisë së Madhe dhe e Irlandës së Veriut, ka dërguar një mesazhe zije presidentit Jalal Talabanni, popullit Irakien dhe për shkatërrimin e A'aema Pont të mërkurës së fundit, duke përfshirë trishtimin e saj të madh për këtë humbje të madhe. Ajo dëshëron të lehtësohen sa më shpejt të gjitha plagët dhe u dëshëron paqe Irakienëve.
    Gjithnjë duke ju referuar shkrimit të gjetur në web, mund të jetë e mundshme që fjala kastarof të jetë sinonim i fjalës Përjetim, ose në të kundërtën i fjalës shkatërrimin.

Mund të ndodhë që të jetë :

• anëtar_kastarof= anëtar përjetues

ose

• anëtar_kastarof= anëtar shkatërrues

Shpërblimin dhuroja Forumit Shqiptar si vlerësim për ofrimin e mundësisë së shkëmbimit mes shqiptarëve pa kufij dhe dallime !

Elna !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 03-06-2008 më 19:04

A. Kastarof, s'kom qare pa filozofu

perse thash i VDEKSHEM !!!....

dihet qe nga mitologjia rjedhin te gjitha gjerat , subjektet...

Kastori e Polideuku, ne mitologjine...ishin vellezer bineq, keta kishin linduar nga e ema e cila , kishte fjetur ne naaten e fekondimit edhe me Zeusin edhe me burin e saj Tindereun, dhe keshtu, nga ky "denim", Kastori, kishte lindur i vdekshem, apo me mire te themi NJERI...POr nga dashuria e jashtezakonshme, vllai binjak i dha gjysmen e pavdeksesis se tij dhe ne ket menyr, nje dite rronte njeri, e te nesermen tjetri....

d.mth, mendova dhe u nisa nga ajo, se pasi Kastori/ duke aluduar en KAstarof-Njeriu....erdha ne konkkludimin , (Qe nuk tek qenka i sakt_) dhe me pas, ne popullin ton, esht permendur, perpara, por aty kety edhe ne kohet e sotshme...

Kastroje, kastaroje.....qe dtth....myte, preje, grije.... e Kastroi... e grijti copa , copa...

dhe mednova keshut, pasi qe shumica e "komplekseeve, sindromeve" vijne nga mitologjit e ndryshme, isha paksa i sigurt se edhe ETIMOLOGJIA e kesaj fjale pikerisht ketu e ka rrenjen...me disa ndryshme ne mbaresat e fundit ......

POr ja qe nuk esht....
    bbrrrr

tani , mendoj verzioni 2 nga kjo... eshte vellezerit binjak te dashur....

KASTAROF - i DASHUR

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Kastarof...

Mos eshte Kureshtar?
    "Carpe Diem"

Unique Maska e _Candy_
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Vendndodhja
    Canada-Toronto
    Postime
    116
    se di dorzohem thuje ti pergjigjen
    Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Po behem dhe une pjese e lojes.........KASTAROF=YLLI I FIKUR...........
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    25
    ylli i fikur,eshte shqip , kastarof ,cfare gjuhe eshte???????

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar më parë nga floren Lexo Postimin
    ylli i fikur,eshte shqip , kastarof ,cfare gjuhe eshte???????
    gjuhe leshi
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Faqja 15 prej 91 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •