Close
Faqja 5 prej 91 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 906
    Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    sakt.....
    keshtu cmendem nganjeher
    Ju i thate te gjitha fjalet e mundeshme te fjalorit, njeri opcion do te duhet te jete i sakte. Apo ke shtypje nga ai me revolver, mos i ke borxh?

Une s'dua A. Kastarof te na e thote, dua te na jep me shume kohe!...Per momentin akoma mbroj-Pesimistin
    • The rest is silence.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    jo, pergjigjet e dhena me siper s'jan te sakta. Me vjen keq, pasi shum shum shum e leht por as qe ia keni iden se c'mund te jet. Mos filozofoni - shpjegohet vetem me nje fjal !!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    Fjala "Kastarof" me siguri ka origjinen nga kultura e vjeter persiane (iraniane), "taarof" qe ka te bej me mikepritjen. Strehedhenesi eshte i obliguar t'i ofroj cdogje mysafireve, mirepo mysafiri eshte i detyruar ta mohoj. Ky ritual mund te perseritet disa here para se te mikepres klientet dhe ne fund te stabilizoj nqse oferta e mikepritjes dhe refuzimi i klienteve eshte i vertete apo i sjellshem.

Just be... Maska e Kaos
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    n`shpi
    Postime
    76
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Kush e gjen ka 10.000. € nga un, ndersa, vec ketyre 10.000., do ju paguaj edhe nje rrugetim kudo ne kte bot.

Nuk tallem me ju, fjala ka nje domethenie te vecant.

Celesi: Ka te bej me psikologjin.
    ca ja ke nise me kto 100000 eu a kuedi une ??? ceshte kjo loje pse po i mashtron njerezit lol :P:P
    Just be...

Kastarof = Arkatar

Kastarof = Spiun
    ........................................?

bho
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Angry

Kastarof = Rebus

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Kastarof ??

Nese i bejme nje ndrim vendesh shkronjave, na del fjala kasafort!!

Vetem hamendje...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Sa po me vjen keq qe s'po e zgjidhni dot. Dikur po mendoja se ishte shum e thjesht dhe do ihumbas shum shpejt parat, ndonese me plot deshir do ju jepja, mirepo tani e kuptova sa veshtir qenka kjo fjal per ju.

Bie cmimi... 10.000.€ ne 5000€

Celesi: psikologji
    celesi dyt: gjithnje i/e dyshimt
    celesi tre: i/e pa durueshem

Vini re!! Tri informacionet qe dhash siper, me to nuk perbehet fjala KASTAROF, por po shpresoja se do t'ju shpie tek domethenia e fjales "K". Qe, do te thot, informacionet u jan ne ndihm juve qe te gjeni pikerisht fjalen qe po kerkoj un - me vite. Andaj, kerkoj VETEM NJE FJALE!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    kokeforte...?
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin

Dorontina, e nderuar, sic shkroi dhe ABSOLUTE, esht fjala per fjalen "KASTAROF" dhe qe lidhet me psikologjin.

me psokollogjin ?...

fjala "Katarof" frengjisht thuhet "boulversement" ne shqip mendoj i bjen "tronditje"

Katastrofa mund te jetê e Natyres,era(fryma) e madhe, seizmi toksor, (termeti) vershimi i ujit, karambollazh e kerreve.

Pra katastrof asht nji ngjarje brutale qoft njerzore apo Natyrore.per qellim vdejke te njerzve me shallê te madhe....numer te madh ....me resulltat katastrofik !
    ---------------------
    tronditje, boulversement nuk kan lidhje me psikollogjin ?tronditje e nji njeriu qka dot thot ?

k arakter
    a ritmetik
    t rondites
    a rtizanal
    s ociologjik
    t rashanik
    r rugor
    o racle i
    f undit...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 5 prej 91 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •