Close
Faqja 91 prej 91 FillimFillim ... 4181899091
Duke shfaqur rezultatin 901 deri 906 prej 906
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Tema hapet sërisht dhe të gjithë presin përgjigjen dhe shpalljen e fituesit ose fituesve nga i nderuar Anetar_kastarof.

Luten të gjithë anëtarët të mos shkruajnë më në temë pasi është konsumuar, vetëm anëtar kastarof ka lejen e shkrimit të fundit në këtë temë.

Gjithë të mirat!
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Kush e gjen ka 10.000. € nga un, ndersa, vec ketyre 10.000., do ju paguaj edhe nje rrugetim kudo ne kte bot.

Nuk tallem me ju, fjala ka nje domethenie te vecant.

Celesi: Ka te bej me psikologjin.
    Meqe jepen para per kete, dhe me ato germa qe ke dhene - duke e lidhur gjithnje me leket - une them qe do jete fjala KASAFORT

Po ta kem gjetur do boj qejf me 10,000 euro - ne Ibizza
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Meqe jepen para per kete, dhe me ato germa qe ke dhene - duke e lidhur gjithnje me leket - une them qe do jete fjala KASAFORT

Po ta kem gjetur do boj qejf me 10,000 euro - ne Ibizza
    Mendoj se kishte nje udhëzim në lidhje me temën. Ai ndodhet i cituar më poshtë:

RaPSouL
    Luten të gjithë anëtarët të mos shkruajnë më në temë pasi është konsumuar, vetëm anëtar kastarof ka lejen e shkrimit të fundit në këtë temë.

Në pritje të sqarimit mbi domethënien e fjalës kastarof si dhe të dhënat e fjalorit ku mund te gjëndet kjo fjalë.

Ndërhyrje për respekt ndaj vetvetes sime dhe gjithë bashkëforumistëve që kanë investuar kohë dhe intelekt në këtë temë.

Falenderime për mirëkuptimin,

Elna!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 30-06-2008 më 17:55

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    10 veta do t'i ndajn 15.000. € Ende s'e kam vendos se kush sa te holla me teper se tjetri, ngase jo te gjith kan ber mund aq te madh.

Pasi qe tema esht shperdoruar, fitues nuk ka, por mundin assesi s'do jua humb.

Fjala kastarof ekziston, ndonese veshtir e keni per ta besuar.

Sidoqoft, kini durim e me jepni ca koh, mbase dua te jem sa me i drejt me cdonjerin nga ju.

PS. Elna Durresi, tani e kuptova se per c'a ishte fjala te ajo tema, mbase s'e dija se tema ishte hapur serish.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Tema mbyllet serish, asnjeri nuk ka kuptuar asgje, dhe filluan menjeher provokimet dhe grindjet!

Pas 2 ditesh maksimum tema do te rihapet, dhe per kete do te me kontaktoj anetar kastarof, dhe do te shpallen fituesit!

Gjithe te mirat!
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Forumi Shqiptar nuk është forum për të shitur mend, andaj tema mbyllet sot e përgjithmon, meqë anëtarë kastarof ende nuk është lajmëruar dhe nuk përgjigjet fare, dmth ka ikur, ndërsa këto premtimet që ishin këtu, kan qenë vetem shpifje.

Gjithë të mirat!
    Sui generis

Faqja 91 prej 91 FillimFillim ... 4181899091

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •