Close
Faqja 11 prej 91 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 906
    Te them te drejten as nuk me intereson cdo te thote ajo fjale por thjesht doja te te beja nje kompliment qe ke arritur te veshe ne loje nje forum te tere dhe kalove 100 postime per nje teme te tille

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    psh ajo mund te jete fjala kungull po kushedi ca dialekti e ka ky a nga e ka gjet.

pyetje tjeter per juve pas kesaj eshte cmdth fjala: shsdlkfdf;dfk ?

Kastarof = Unikat.
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

prej ores 7 te mengjesit ( kohes europiane) deri tani, 9; 41 gati 3 ore, sillem- pshtillem , duke menduar e analizuar.....dhe me ket qe e spjegove A. kastarof, na ndihmove edhe nje cik,,,se kjo qenka pershkrim, i njeriut, njerezimit, etj etj.... dhe Unë gjithnje i "dyshimt" ....? duke iu referuar pergjegjes se pare dhe kesaj pergjegjjes Kastarof = Une, qe i kisha dhen..., edhe njehere, mendoj, qe pergjegja e :

KASTAROf = UNIK / E
    ?
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    > subjekti; unik apo unak

Sipas kësaj që gjeta në web :
    Deuxième Reine Elizabeth de Grande-Bretagne et d'Irlande du Nord, a envoyé un message de deuil au Président Jalal Talabanni peuple irakien et pour la castaroph de A'aema Pont de mercredi dernier, y compris Sa grande tristesse pour cette grande perte. Elle souhaite rapide pour soulager toutes les blessures et souhaite la paix sur les Irakiens.
    Dhe asaja që unë kuptoj nga përkthimi i kësaj fjalie:
    Mbretëresha e dytë Elizabeth e Britanisë së Madhe dhe e Irlandës së Veriut, ka dërguar një mesazhe zije presidentit Jalal Talabanni, popullit Irakien dhe etnisë (kastarofit) të A'aema Pont të mërkurës së fundit, duke përfshirë tristesën e saj të madhe për këtë humbje të madhe. Ajo dëshëron të lehtësohen sa më shpejt të gjitha plagët dhe u dëshëron paqe Irakienëve.
    I bie që fjala Kastarof të jetë sinonim i fjalës Etnie.

Sqarime:

Shkrimi në frëngjisht është marrë nga web. Në origjinal ky shkrim ishte në anglisht. Përkthimin nga anglishtja në frëngjisht e bëra
    automatikisht me ndërmjetësinë e google. Ndërsa përkthimin frëngjisht shqip e shqipërova personalisht.

Mendimi im për këtë çështje:

KASTAROF= ETNIE

Në rastin konkret pseudonimi anëtar_kastarof mund të kuptohet anëtar_etnik (i etnisë shqiptare ose i etnisë se forumit shqiptar).

Me të mira

Elna!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 01-06-2008 më 07:05

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi Lexo Postimin
    Sipas kësaj që gjeta në web :

Dhe asaja që unë kuptoj nga përkthimi i kësaj fjalie:

I bie që fjala Kastarof të jetë sinonim i fjalës Etnie.

Sqarime:

Shkrimi në frëngjisht është marrë nga web. Në origjinal ky shkrim ishte në anglisht. Përkthimin nga anglishtja në frëngjisht e bëra
    automatikisht me ndërmjetësinë e google. Ndërsa përkthimin frëngjisht shqip e shqipërova personalisht.

Mendimi im për këtë çështje:

KASTAROF= ETNIE

Në rastin konkret pseudonimi anëtar_kastarof mund të kuptohet anëtar_etnik (i etnisë shqiptare ose i etnisë se forumit shqiptar).

Me të mira

Elna!

Me pelqeu menyra e te mendurit tend, ama njekohesisht me vjen keq te te them se pergjigja nuk esht e sakt, ngaqe fjala ime pershkruan nje individ te vetem ne vete - cilesit e nje individi ne teresi.

DeAdA, e nderuar, jo s'dua t'jem ne qender te vemendjes se dikujt ktu, pasi shoh, baz ksaj qe shkrove, se ti po dyshoje: "...Te them te drejten as nuk me intereson cdo te thote ajo fjale por thjesht doja te te beja nje kompliment qe ke arritur te veshe ne loje nje forum te tere dhe kalove 100 postime per nje teme te tille..." .

-Fjala ekziston, por jo s'mund ta gjeni me ndihm te rrjetit, perpos ne nje liber psikologjie ndodhet mu kjo fjal, e cila esht permendur nje her dhe esht shpjeguar po ashtu vetem nje her. Me habit fakti qe askush s'ka pasur rastin te lexoj apo ta degjoj kte fjal. Ne fakt, un kisha frik se do e gjeni shum shpejt.

Edhe pergjigjet tjera ktu, asnjera nga to s'jan te sakta.

Celesi 6-t: i/e ashpër
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

kastarof, nese i perfshine cilesit e nje individi ne tersi... atehere
    dt,th,

UNIVERSAL

ose

IDEAL \ E

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    prej ores 7 te mengjesit ( kohes europiane) deri tani, 9; 41 gati 3 ore, sillem- pshtillem , duke menduar e analizuar.....
    Te paskan mbyt punet! lol pik e zeze harxhon 3 ore personi per nje budallek forumi! Jo se eshte puna ime te them ca te besh, por shiko te kesh ne vend cdo gje ne jeten reale dhe kur te tepron koha futu gjys ore nje ore ne forum se te thuash po perpiqesh 3 ore te gjesh ca eshte kastarofi apo shqitpari nuk eshte normale.

Faqja 11 prej 91 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •