Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 136
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    shqipetaret e dine historine e tyre edhe eshte shkruar me te medha ne shume libra te historise se shqiperise se qka kane bere pushtuesit tane na kan pre ne qaf duk e di ne emer te kujt por e di qe une kam femije edhe po te mi marri serbi nga 2 apo 3 vjeq edhe per te mi bere serb dhe pastaj te luftoj kunder atdheut te vet une isha cmendur fare , nuk e dij se si te pershkruaj nje gje te till se si e kan perjetuar shqipetaret ne kohen kur perandoria osmane e ka bere nje gje te tille --- nje shembull eshte edhe SKENDERBEU , kush ka femije e di kete . a e dini ju se sa e veshtire eshte per ta marr femijen ne djep ne kete menyre te gjith ata qe nuk e pranonin fene islame u ndodhej nje gje e ttille pastaj taxat e shtrenjeta duke u detyruar njerzit6 qe pa tjeter te ndrojne fene ne ne kete menyre e kena pranu islamin vllezer keto qe shkruajta jan 2 fjale qe kan kuptim per nje te menqur 500 vjet po te na kishte sunduar serbi do te bindem se edhe serb ishim bere ashtu si shume shqipetare qe jan asimiluar ne serbi por rezistenca e madhe e shqipetareve dhe patrioteve si skenderbeu e shume te tjere ka bere qe ky komb duhet te mbahej gjalle sot te flasish kunder figurave te tyre qe kan perjetuar gjerat me brutale nga pushtuesit tane nga te paret tan dhe te mos pranosh historine tone qe eshte shkruar me gjak e jo me pende vllezer duane atdheun se jemi shqipetare por mos te harrojme se me dhune e pranuam islamin me masakra me marje peng te femijeve tane ---zoti do ta bekoj shqiperine por mos ta harrojme zotin
    Ndryshuar për herë të fundit nga krishterprizren : 20-04-2008 më 13:05
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    keni tolerance per njeri tjetrin si ne fe ashtu edhe ne treva mos te harrojme sejemi shqipetar te nje gjaku pa marr parasysh bindjet tona fetare qofte musliman - katolik - ortodoks - bektashi e ungjillore te gjithe jemi nje

jemi shqipetare
    Zoti është dashuri

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O sa bukur po flet o krishterprizereni por i pari je ti qe po fut ngacmime ne neve muslimanve . Pa ardhur ti e kem pas kete problem me messia4ever por ai tash eshte qetesuar dhe nuk shkoj 1 muj erdhe ti dhe po mundohesh te futesh urrejtjen ne mes komuniteteve fetare .

Mir e ke then jem shqiptare dhe asnje gje ne bote nuk duhet te na ndaj por per shum njerez besimi eshte ndarje , d.m.th si te besosh ne zot ke musliman , katolik apo te tjere nuk je shqiptare , por nese je ateist je shqiptare , kjo nuk me duket e arsyeshme .
    Edhe feja muslimane edhe feja katolike na eshte pruar me dhun kete se mohon askush , por mbas shkuarjes se pushtuesve ka mundur populli yne me u largu prej qdo feje por se ka bere nje gje te tille .
    Une tani jam i vetedijshem dhe e di qka eshte mire per mue si ti qe e din qka eshte mire per ty , nese deshiron te mos besosh ne zot mos beso , nese deshiron te jesh musliman apo i krishter behu per veti dhe mbaje per veti dhe mos ofendo tjeter kend vetem pse eshte i fese se kundert .
    Edhe se di pse e ngaterroni ju fene muslimane me arabt , feja muslimane nuk eshte fe e arabve por fe per gjith njerzimin , dhe nuk do te thot qe nese je musliman je arab apo nese je ortodoks je grek . Kto jan propaganda te armiqve te shqiptarve nder shekuj , me kete metod kane dashur qe te perqahen shqiptaret dhe me lehte te mposhten , dhe kete metod ne kete forum shum anetar jan duke e perdorur .
    Edhe nje armiqt e shqiptarve jan te gjith ata qe deshirojn qe ky popull me kulture te lashte te zhduket nga faqja e dheut pa marr parasysh a eshte popull me besim te njejte apo jo

Pra nje gje mos e harroni JEME SHQIPETARE TE NJE GJAKU DHE JEM VELLEZER

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Feja me duket nuk perqan njerz, kur pashs ot sa problem kan krishteret zezak ne usa , pra jan te nji feje por popuj me ngjyra....
    --------------------
    shqiptari ska kurr probleme me fen vetem ka problem me pesimizem....

sot dita e te gjitha feve ne Tv u tha : problem kan ata qe nuk din e njofin fen e tyre e ndegjojn propagandat e tjervet ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Dragut e kupton ti apo ja fut shabllon ashtu ti ?
    Nuk thuhet te luftosh kur je i lir se nuk duhet lufta por te luftosh kur je i roberuar
    ashtu ëëë?!

këto poshtë janë parimet bazë të grupit të armatosur islamik që quhet "Army of the Nation, Jerusalem”

We come from a purely Islamic worldview and
    consider ourselves to be part of the Muslims across the globe, including America, India,
    and China; if Palestine should be liberated, our war of jihad will continue until the
    law of Allah is imposed in the entire world
    ”.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Qur'an:9:5

"Fight and kill the disbelievers wherever you find them, take them captive, harass them, lie in wait and ambush them using every stratagem of war."

Si ka mundesi qe dikush flet per tolerance kur ne nje liber qe e quajne te shenjet ka keso gjerasj?! Çka prisni ju? Torte?

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Qur'an:9:5

"Fight and kill the disbelievers wherever you find them, take them captive, harass them, lie in wait and ambush them using every stratagem of war."

Si ka mundesi qe dikush flet per tolerance kur ne nje liber qe e quajne te shenjet ka keso gjerasj?! Çka prisni ju? Torte?

tek shqipetaret presim bakllava se jemi te nje gjaku kujt si pelqej toleranca le te iki se skena nevoj per njerez qe shikojn libra per te na perqare mbi te gjitha shqiperia vllezer jemi te nje kombi amen
    Zoti është dashuri

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    E dini si eshte puna, o islamike, tolerance eshte kjo qe kam une - e lejoj hoxhen tuaj te hype mbi majen e minares e tia filloje ison si kendezi pese here ne dite! E ngushelloj veten duke menduar se mund te kishte qene 10 here ne dite, prandaj e toleroj. Kjo, me fjale pagane, eshte toleranca fetare.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    E dini si eshte puna, o islamike, tolerance eshte kjo qe kam une - e lejoj hoxhen tuaj te hype mbi majen e minares e tia filloje ison si kendezi pese here ne dite! E ngushelloj veten duke menduar se mund te kishte qene 10 here ne dite, prandaj e toleroj. Kjo, me fjale pagane, eshte toleranca fetare.
    Shume pergjigje e bukur Borix
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Edhe ne shqip se harrova....ne suren 9:5 e cila thotë: “E kur kalojnë muajtë e shenjtë, luftoni idhujtarët kudo që t'i gjeni, robëroni dhe ngujoni ata, e vinju prit në çdo shteg...” E një natyre të njëjtë është edhe sure 47:4 e cila thotë: “Pra kur ti takoni ata që nuk besuan mëshonju në qafë derisa t'i rraskapiteni..." Ngjashëm sure 9:29 thotë: “...Luftoni ata që nuk besojnë Allahune as botën tjetër, nuk e konsiderojnë të ndaluar atë që e ndaloi Allahu dhe i Dërguari i tij.. deri sa të japin haraxhin...” dhe në suren 8:39 gjejmë: “Luftoni ata derisa të mos mbetet idhujtari, e i tërë adhurimi të bëhet vetëm për Allahun. Po nëse ata ndalen, Allahu është mbikqyrës për ata që veprojnë.

Ishim te toleranca ketu
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •