Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 136
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Xhamia kryqtaret nuk kane qene krishtere se me marr me vnu ni kryq ne qafe nuk behesh i krishter dhe me mbyt njerez nuk fitohet parajsa, por vetem kur i ndjek mesimet e Jezusit. Ndoshta e ke pare filmin 'Kingdom of Heaven' ku nje njeri thote: to kill an infidel is not murder, is a path to heaven. (mbytja e nje pabesimtari nuk eshte vrasje, eshte rruge per ne parajse). Pra ka qene nje bote e mbushur me urrejtje, islami ne ate kohe torturonte dhe vriste te krishteret, u impononte tatime dhe i varferonte e i detyronte qe te konvertoheshin ne myslimane (sic ka ndodhur edhe ne trojet tona), ua merrnin femijet qe t'i rrisnin si ushtare per te luftuar per islamin, per kete kemi pasur kryqzata dhe luftera fetare, pastaj edhe kisha katolike ne ate kohe ishte e korruptuar dhe e etur per pushtet e pasuri e placka, u kane thene se duke u jepur para kishes katolike fitohet parajsa, Jezusi nuk eshte predikuar vecse ne vende te rralla edhe sot katoliket indoktrinohen me doktrina te rreme te kesaj kishe se kinse Maria po i shpetojka. Pra prej islamit e Muhamedit bota nuk ka pare kurre paqe dhe deri ne zhdukjen e kesaj feje bota do te shohe vetem xhihad, urrejtje, luftera fetare e talibanizem. Edhe kryqzatat kinse me mbrojte veten, po filloi edhe barbaria ne ato luftera, me kryq ne krye tu myt njerez, ai tjetri ne emer te Allahut tu mbyt njerez me kriminela si Saladini, dhe e vazhdojne edhe sot me xhihadin e Al-Kaiden tu mbyt myslimanet e moderuar dhe qafirat, kisha katolike dhe feja islame sidomos ne mesjete kane shkatrruar njerezimin kinse ne emer te Zotit, por jane perdorur nga djalli (satana, shejtani) per te shkatrruar jeterat e njerezve.

http://www.youtube.com/watch?v=rTEhNa2NNO4
    Po mire bre po kur e morren Jerusalemin muslamnet si kaluan te krishteret , mos harro se Salaudinin se akuzojn askush perkundrazi e dojn kurse kur e morren te krishteret qfare bene te krishteret . Vetem ketu ndalu si kane kaluar gjate daljes te krishteret dhe si kaluan muslimanet .

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Po pse more Boti fletë para se të pish ilaçet?Sa të lumtur janë ata që u marrkan vesh me zotin e zotërve të zotit nëpër mjet valëve.
    ...Nuk është e rëndë toka sa budallai mbi të!!!!
    --------------------
    Citim:
    Postuar më parë nga Gostivari_usa
    Te tregoj une Doruntina : ) !
    Kjo lufte u be per te perhapur dashurin, mos haro Perendija eshte "Dashuri" sipas kristijaneve, se sipas kristijaneve Perendija na meson "Dashurine" e jo luften, andaj mbaje ne mend kete edhe mos e harro kurre (lol) kur kristijanet bejne lufte e bejne per shkak te dashurise te madhe qe kane per tjeret!

GV_USa

Po pse more Boti fletë para se të pish ilaçet?Sa të lumtur janë ata që u marrkan vesh me zotin e zotërve të zotit nëpër mjet valëve.
    ...Nuk është e rëndë toka sa budallai mbi të!!!!
    -------------------------------------------
    hahahhahhahahaha sa mir je pergjigjur,une e di se me intereson shum historia "jon" ketu pasi qe jetoj ketu qe 40 vite une e di me mir se askush po bena pyetje per "dijatar "
    Ali Baba Tepele
    je tip super
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    ne nuk jemi nda por vete katoliket jan nda sepse ne besojm ashtu si kan besuar te krishteret e pare se fundja vete nga romaket kur lejuan krishterimin atehere ne shekullin e 3 na doli kisha katolike duke pasur disa rregulla jasht shkrimeve

POR ME TE PERQARE SE VET MUSLIMANET NUK KA AS NJE FE NE BOTE A E DIN TI SE SA KAN LUFTUAR IRAK E IRAN SE KUARNI I KA SHTYRE TE BEJNE LUFTRA E SA TE BERQARE JAN VETE SHTETET ISLAMIKE O ZOTI IM ME SHUME SE 80 SEKTE (TARIKATE) NGA VETE MUSLIMANET e tashi edhe ne irak luftojn mes vete sunit e sheit e sa mospajtime nga vete muslimanet e secilit tarikat
    Ore n ejemi te ndare me shum se ju se mohojm ne ate por ne kemi nje Kuran qe ska ndryshuar por ju qe keni ndryshim mes librave ne Bibel , qka u shtuan ose qka u heken ato libra , kendej thuani s ka nderhyre dora e njeriut ne te kendej keni ndryshim mes numrit te librave ne Bibel kush ju bje juve ne fije . O po ne bejme lufta ateher kur duhet me ba luft edhe ne Kosov kena ba luft kur eshte dashur me be luft se mos po don ta mohosh luften tash.
    E juve kush ju ka shtyre cili sherbim sepse asnjeher se permend anen tende apo po pret nga ateistat me te kallzu a ?

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ke ra ne propagande e shpresoj se do te largohesh. Per ty na qenka abuzimi i femijeve rruge e Zotit.
    Mesia4ever ( a.k.a. KrishteriPrizren ) nese dikush ketu ka ra pre e propagandes atehere ai person je ti , me padiskutim fare.
    Aq je i prishur ne shpirt sa qe edhe te verteten nuk ke deshire te pranojsh!
    Ne postimin tend me lart ti thua se kryqtaret paskan qene pagane , dhe kane luftuar me simbole te fese se krishterimit ( fundja te gjitha simbolet ktrishtere jane huazime pagane sikur qe eshte kryqi i zodiakut ) !
    Lexo historine ma mire, sa per inofrmate vet papa u ka kerkuar falje muslimaneve per krimet qe kane be kryqtaret gjate luftrave te kqyzatave.
    Mos haro se keto lufta nuk i nisi Horasi , ose Dionisi , por papa URBANI I DYTE!!
    ta shkruaj pak me shkronja te medha ta lexojsh me bukur PAPA URBANI I DYTE.
    Pra urdheri per kryqazatat erdhi direkt nga kisha , andaj mos fol budallalleqe , se edhe at pak ftyre qe ta ka mbetur edhe ate je duke ja marre vetes tende.

Selam Alejkum !!
    WE WILL NOT GO DOWN!

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    krishterprizren,ka dhe ketu 4-5 kokra qe bejne propagande antiamerikane dhe antishqiptare,si x-njeri,fisniku student,gostivari,rapsod debili dhe ndonje tjeter.ne postimet e tyre vetem islam ekstrem gjen,asgje shqiptare nuk ka.

une edhe pse jam i krishter nuk do te thote qe duhet te shaj dhe nenvlersoj figurat shqiptare si psh Naim Frasherin apo Sami Frasherin qe ishin Musliman por qe kontribuan per qeshtjen kombetare

shume te tjere qe bile moren pjese ne Lidhjen e Prizrenit kunder pushtuesit Osman

keta kokra qe ti permend jan pro-serb dhe jan tradhetar

te dashur Shqipetar shani sa te doni Muhamed e Pape por kujdes mos shani shqiperine e as ata qe kan kontribuar per Atdheun tone te dashur

une mbeshtetem plotesisht tek Theofan Stilian Noli i cili ne nje mbledhje ne Boston te Amerikes tha : une e vlersoj popullin tim te dashur edhe ja vlen qe te jap edhe jeten duke qene me shumice muslimane me bene mua nje kryeminister jo qe jam vetem i krishtere por nje Prift Ortodoks e qmoi kombin tim e dua ardheun tim

te dashur shqipetare mos bieni pre e propagandave arabo- serbe duajeni kombin tend popullin tend pa marr parasysh çka jan nga religjioni

per tolerancen tone na ka lakmi e gjith bota
    Zoti është dashuri

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Messia me qfar faktesh nisesh qe Muhamedi a.s ka thene per te shkuar ne xhihad prej haditheve ?
    Hadithet nuk jan te verteta ne shumicen e rasteve . dhe di pse po i merr per baze.
    pra kur Kur'ni nuk flet per lufte perveq kur je i roberum .

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    mos ia fut kot

batalioni Atlantiku ka pas ni perqindje te madhe katolikesh nga malsia

shum katolike te kosoves kan luftu ne UCK, padyshim qe shumica jan kon musliman sepse shumica epopullsis jan musliman

po ni sen duhesh me e dit ti dhe krejt te tjeret
    UCK nuk luftoi per Allah e per muslimanizem por per shqiptari, nuk luftoi nan flamurin arab po nan flamurin shqiptar.
    Betimi nuk bahej per allah po per flamur.
    Une ndoshta ja fus kot ( ose jo ) , po ti me trego nje deshmor kristijan qe ka vdekur per lirine e Kosoves.
    Me emer more burr , nje emer. Me thuaj Mark Muharemi ishte kristijan dhe u vra ne lufte kunder serbit ne filan frontin!!!
    Nuk kerkoj prej teje nje liste me 10, 100, ose 1000 deshmore kristijan , kerkoj vetem nje emer !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    krishterprizren,ka dhe ketu 4-5 kokra qe bejne propagande antiamerikane dhe antishqiptare,si x-njeri,fisniku student,gostivari,rapsod debili dhe ndonje tjeter.ne postimet e tyre vetem islam ekstrem gjen,asgje shqiptare nuk ka.

para disa dite degjova ne tv : vrau vret vllaun. asgje spat te bej me islamin. aty tregohet cfar jane shqiptaret, e ti tash e qe fol kot eshte problemi yte.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    para disa dite degjova ne tv : vrau vret vllaun. asgje spat te bej me islamin. aty tregohet cfar jane shqiptaret, e ti tash e qe fol kot eshte problemi yte.
    çfare jane shqiptaret?a nuk te pelqejne ty shqiptaret a!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Messia me qfar faktesh nisesh qe Muhamedi a.s ka thene per te shkuar ne xhihad prej haditheve ?
    Hadithet nuk jan te verteta ne shumicen e rasteve . dhe di pse po i merr per baze.
    pra kur Kur'ni nuk flet per lufte perveq kur je i roberum .
    më fal si the?!

XHIHAD - LUFTA NË RRUGË TË ALL-LLAHUT

EL-XHIHADU FI SEBILILAH

Fjala xhihad ose lufta në rrugë të Zotit, e cila haset në më shumë vende në Kur'an dhe në sunnet (hadith), ka krejtësisht domethënie dhe qëllim tjetër. Kur'ani i jep një domethënie dhe një diapazon gjithpërfshirës. "Xhihadu fi sebililah" - "Luftoni në rrugë të Zotit", - urdhër shpesh herë i përmendur në Kur'an, para së gjithash domethënë: -"Kryeni gjithë urdhërat e Zotit, duke mos e përjashtuar asnjë nëse dëshironi të jeni të kënaqur e fatlumë"! Në këto urdhëra përfshihen jo veç urdhërat e kategorive të ndryshme, për të cilat u fol më lartë, por edhe principet e pastra morale dhe obligimet ku bijnë: lufta kundër vetvetes, në realitet epsheve dhe animeve të liga, lufta kundër ligësive në shoqëri, në linjën e shkatërrimit të amoralit dhe paraqitjeve të ndryshme antifetare, sakrifica personale dhe materiale në drejtimin social-altruist për mirëqënien e shoqërisë, etj.

http://www.forum-islamik.com/forum/
    “Ju caktohet lufta (ju ngarkohet si detyrë) edhe pse ju e urreni atë. “Ju ndoshta urreni ndonjë gjë, por ajo është e mirë për ju, ndoshta dëshironi diqka që është e keqe për ju. All-llahu e din por ju nuk e dini.”
    (el-Bekare, 216)
    “Dilni në luftë qofshi të dobët a të fortë, dhe luftoni për hir të All-llahut me mish e me shpirt. Nëse e dini kjo është më e mirë.”
    (et-Tewbe, 41)
    All-llahu ka blerë nga besmimtarët shpirtat dhe pasurit e tyre me xhennet – ata do të luftojnë për hir të All-llahut dhe do të vrasin e do të vriten. Ai këtë ua ka premtuar me siguri në Tewrat dhe Inxhil edhe në Kur`an – pra, kush i plotëson premtimet e veta më mirë se All-llahu? Prandaj gëzojuni pazarllëkut që e keni bërë me Të, Ai është shumë i madh.”
    (et-Tewbe, 111)
    l
    uftojnë në rrugë të All-llahut me pasigurinë dhe jetën e vet. Ata që luftojnë, te All-llahu janë me shkallë të lartë. All-llahu të gjithve u ka premtuar mirësi. All-llahu do t`u japë luftëtarëve, jo atyre që nuk luftojnë, shpërblim të madh. Shpërblime të larta prej Tij dhe falje e mëshirë. – All-llahu është shum i mëshirshëm dhe falë.”
    (en-Nisa, 95 dhe 96)
    “Sepse vetëm All-llahu është ndihmëtari juaji dhe ai është më i miri ndihmës. Ne do të mbjellin frikën në zemrat e atyre që nuk besuan sepse ata All-llahut i trillojnë e i mveshin zota të tjerë, duke mos pasur për të kurfar fakti, ndaj vendbanimi i tyre do të jetë xhehenemi. Sa i shëmtuar është vendi mizorëve.”
    (Ali imran, 150,151)
    ja ku i ke robo, boj nai lëvizje për nga banja tani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 18-04-2008 më 17:13

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •