Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 136
    Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Sa qesharake jeni me keto foto,sikur po i tregoni nje kalamani perrallen e javes...
    Keto skane te bejne fare me temen....dhe fundja fundit shyqyr qe e moret vesh qe ska tolerance fetare se nuk dihej ne fakt vetem ketu duhet ta merrnim vesh me replika pa vlere fare.
    o zoge, na pra se nuk të mjaftun fotot... mirë që nuk ka tolerancë po ju krimbat e azisë nuk keni të bëni fare me Shqipërinë.

ky filani mbron kët Lush Gjergjin, vetë është myslyman po pranon që i ka bërë mirë shqiptarëve

Shume mekat se c'ka po shofim, por gezohem qe nuk perfillet,
    Eshte hera e pare qe degjoj se Don Lush Gjergji na qenka nje trathtare.Nuk di se sa jeni ne ngjarje, kur kisha katolike mbrojti Shqiptaret dhe me vite te tera Muslimanet kan pritur ne radhe per te marrur ushqime qe ju ka dhuruar familjeve te varfuna
    përgjigjia nga shkretëtira

1.
    o ti spurs ti mas pari mdoket qe sje musliman e dyta mos e perkrah kufrin sepse ai ska pjes ne islam dhe nuk eshte besimtar e ky nuk osht forum per me fol per shqiptar e per komb e sende tjera palidhje ky nuk eshte forum i patriotave e as forum i kengve me qitelia e me plisa te bardh por ne kete forum mundesh me msu per ISLAMIN te vetmen fe te pranuar tek Allahu.
    edhe dije se kush i perngjan nje populli eshte si ta

2.
    Neve nuk na intereson a pajtohen apo nuk pajtohen shqiptaret ne jemi te interesuar qe vetem Allahu subhane we teala te jete i kenaqur me ne.

E sa per Lush gjergjin dije se nuk ka per te hy ne xhenet nese nuk vdes si musliman, pa mar parasysh se qfar ndihme ju ka dhan shqiptarve, se Allahu subhane we teala thote ne Kuran "Dhe mos vdisni ndryshe perveq se musliman"
    3.
    Allahu na ruajt nga munafikët të cilët e parapelqejn kufrin dhe kufarët dhe na bashkoft me të mirët besimtarë të cilët zbulojn ketij ummeti fytyrat e armiqve të cilët shtiren si miq.
    4.
    selam alejkum
    vella Spurs sdi sa po sha une ti nuk po e njifke fen islame sa duhet.tybe ne paqe shajt dikush bin ladenin sma mer mendja qe e kishe mbrojt qaq shum qysh je tu e mbrojt kete qufar don lush gjergj dhe i thush atij vellaut ne evrop per nje fjal goje hyn ne burg pse kaq shum merzitesh per ate qufar don lush hamomin.

pyetje nga Shqipëria

nje pytje te thjesht e kam
    a jeni ju dhe Lush Gjergji Shqiptar apo jo?
    përgjigje nga shkretëtira

1.
    Shkurt : ne jemi shqiptar por armiq te perbetuar...
    Ne fen islame nuk ka shqiptar,as fis as,vella..te gjith i kemi armiq nese jane kunder islamit.Vella eshte vetem ai qe eshte ne dinin tone,pasi Allahu Zoti jone na urdherone kete,e kush ehte ai zullumqar qe mundet ti kundershton Zotit te gjithesise?pervec injoranteve ,te paditurve sikur puna jote
    forumi-islamik
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 17-04-2008 më 06:13

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim:
    Postuar më parë nga La_Lune
    Sa qesharake jeni me keto foto,sikur po i tregoni nje kalamani perrallen e javes...
    Keto skane te bejne fare me temen....dhe fundja fundit shyqyr qe e moret vesh qe ska tolerance fetare se nuk dihej ne fakt vetem ketu duhet ta merrnim vesh me replika pa vlere fare.

o zoge, na pra se nuk të mjaftun fotot... mirë që nuk ka tolerancë po ju krimbat e azisë nuk keni të bëni fare me Shqipërinë.

ky filani mbron kët Lush Gjergjin, vetë është myslyman po pranon që i ka bërë mirë shqiptarëve

Citim:
    Shume mekat se c'ka po shofim, por gezohem qe nuk perfillet,
    Eshte hera e pare qe degjoj se Don Lush Gjergji na qenka nje trathtare.Nuk di se sa jeni ne ngjarje, kur kisha katolike mbrojti Shqiptaret dhe me vite te tera Muslimanet kan pritur ne radhe per te marrur ushqime qe ju ka dhuruar familjeve te varfuna
    përgjigjia nga shkretëtira

Citim:
    1.
    o ti spurs ti mas pari mdoket qe sje musliman e dyta mos e perkrah kufrin sepse ai ska pjes ne islam dhe nuk eshte besimtar e ky nuk osht forum per me fol per shqiptar e per komb e sende tjera palidhje ky nuk eshte forum i patriotave e as forum i kengve me qitelia e me plisa te bardh por ne kete forum mundesh me msu per ISLAMIN te vetmen fe te pranuar tek Allahu.
    edhe dije se kush i perngjan nje populli eshte si ta

Citim:
    2.
    Neve nuk na intereson a pajtohen apo nuk pajtohen shqiptaret ne jemi te interesuar qe vetem Allahu subhane we teala te jete i kenaqur me ne.

E sa per Lush gjergjin dije se nuk ka per te hy ne xhenet nese nuk vdes si musliman, pa mar parasysh se qfar ndihme ju ka dhan shqiptarve, se Allahu subhane we teala thote ne Kuran "Dhe mos vdisni ndryshe perveq se musliman"

Citim:
    3.
    Allahu na ruajt nga munafikët të cilët e parapelqejn kufrin dhe kufarët dhe na bashkoft me të mirët besimtarë të cilët zbulojn ketij ummeti fytyrat e armiqve të cilët shtiren si miq.

Citim:
    4.
    selam alejkum
    vella Spurs sdi sa po sha une ti nuk po e njifke fen islame sa duhet.tybe ne paqe shajt dikush bin ladenin sma mer mendja qe e kishe mbrojt qaq shum qysh je tu e mbrojt kete qufar don lush gjergj dhe i thush atij vellaut ne evrop per nje fjal goje hyn ne burg pse kaq shum merzitesh per ate qufar don lush hamomin
    .

pyetje nga Shqipëria

Citim:
    nje pytje te thjesht e kam
    a jeni ju dhe Lush Gjergji Shqiptar apo jo?
    përgjigje nga shkretëtira

Citim:
    1.
    Shkurt : ne jemi shqiptar por armiq te perbetuar...
    Ne fen islame nuk ka shqiptar,as fis as,vella..te gjith i kemi armiq nese jane kunder islamit.Vella eshte vetem ai qe eshte ne dinin tone,pasi Allahu Zoti jone na urdherone kete,e kush ehte ai zullumqar qe mundet ti kundershton Zotit te gjithesise?pervec injoranteve ,te paditurve sikur puna jote

forumi-islamik

PRA PO SHIFET SE SA KUJDESEN PER TOLERANCEN FORUMET ISLAMIKE POR MJER ATA QE MARIN PJES NE KTO FORUME ANTISHQIPTARE DHE ANTI TOLERANCE
    UNE THEM ME KEMBENGULJE SE GJYNOF QE PERDORET KJO GJUHE E EMBEL PER KETO FJALE ANTI SHQIPTARE
    ME KETO FORUME PO KENAQIM SHERBIMET SEKRETE SERBE
    Ndryshuar për herë të fundit nga krishterprizren : 17-04-2008 më 07:49
    Zoti është dashuri

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Me trego mu lufta 100 vjeçare ne Eurp pse u ba ,ketu muslimanet skan asgje ?.....asht fjala per luften 100vjetshe protestanet me krishteret .........
    Te tregoj une Doruntina : ) !
    Kjo lufte u be per te perhapur dashurin, mos haro Perendija eshte "Dashuri" sipas kristijaneve, se sipas kristijaneve Perendija na meson "Dashurine" e jo luften, andaj mbaje ne mend kete edhe mos e harro kurre (lol) kur kristijanet bejne lufte e bejne per shkak te dashurise te madhe qe kane per tjeret!

GV_USa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kjo lufte u be per te perhapur dashurin, mos haro Perendija eshte "Dashuri" sipas kristijaneve, se sipas kristijaneve Perendija na meson "Dashurine" e jo luften, andaj mbaje ne mend kete edhe mos e harro kurre (lol) kur kristijanet bejne lufte e bejne per shkak te dashurise te madhe qe kane per tjeret!

GV_USa
    Po pse more Boti fletë para se të pish ilaçet?Sa të lumtur janë ata që u marrkan vesh me zotin e zotërve të zotit nëpër mjet valëve.
    ...Nuk është e rëndë toka sa budallai mbi të!!!!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    o kok arabi kupto se ne kohen kryqezatat nuk kan qene ata krishtere po kan qene pagan qe kan luftuar me simbolet e krishtereve edhe ata kan luftuar edhe kunder te krishtereve
    sa i perket kesaj armiqt tan ju ne ata ti po i ndan shqiptaret ne ti ata ato ne jemi shqiptar edhe ti i perkrah ata qe thone te njejten gje ne forumet islamike antishqiptare ku e bene tradhtar Gjergj Kastriotin e don lush gjergjin dhe thon ne ju ata
    `
    pse po bjen ne kundershtim me fjalet tua
    ku po e din ti qe edhe keta terroristat jan musliman ? - apo vetem ki deshire ta ofendosh tjeter kend a kur te ofendon dikush ??
    i pari je ti qe po i ndan shqiptarte ne arab per shkak te fese muslimane .
    edhe nje gje mos ofendo tjeter kend per ti hyre dikuj ne qejf sepse kete je duke bere

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Mostoleranca eshte nje qendrim mospranimi ne lidhje me ata qe e mendojne ndryshe, dhe kane parime fetare, morale, kulture dhe ide politike te tjera.
    Mostoleranca , ne te shkuaren , ishte pasqyre , e shoqerive te asaj kohe dhe ishin autoritare dhe te mbyllura ( ashtu sic eshte sot Turqia, vendet islamike, India, vendet e Afrikes ,etj ); kush nuk respektonte idete fetare, politike dhe morale qe dominonin, i thyenin kockat, ose e pejashtonin nga jeta shoqerore. N q s insistonte e varnin qe te behej shembull per te tjeret, i merrnin jeten , e burgosnin ose duhet te ikte ne ezil.
    Toleranca eshte e kundreta , e kunderta e intolerances "biologjike" dhe nje mendje e hapur, fleksibile, fale se cilave jane arritur forma te zhvilluara demokracie; forma tolerance per idete e ndryshe fetare , politike etj.
    La vida es un carnaval

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    pse po bjen ne kundershtim me fjalet tua
    ku po e din ti qe edhe keta terroristat jan musliman ? - apo vetem ki deshire ta ofendosh tjeter kend a kur te ofendon dikush ??
    i pari je ti qe po i ndan shqiptarte ne arab per shkak te fese muslimane .
    edhe nje gje mos ofendo tjeter kend per ti hyre dikuj ne qejf sepse kete je duke bere
    Xhamia kryqtaret nuk kane qene krishtere se me marr me vnu ni kryq ne qafe nuk behesh i krishter dhe me mbyt njerez nuk fitohet parajsa, por vetem kur i ndjek mesimet e Jezusit. Ndoshta e ke pare filmin 'Kingdom of Heaven' ku nje njeri thote: to kill an infidel is not murder, is a path to heaven. (mbytja e nje pabesimtari nuk eshte vrasje, eshte rruge per ne parajse). Pra ka qene nje bote e mbushur me urrejtje, islami ne ate kohe torturonte dhe vriste te krishteret, u impononte tatime dhe i varferonte e i detyronte qe te konvertoheshin ne myslimane (sic ka ndodhur edhe ne trojet tona), ua merrnin femijet qe t'i rrisnin si ushtare per te luftuar per islamin, per kete kemi pasur kryqzata dhe luftera fetare, pastaj edhe kisha katolike ne ate kohe ishte e korruptuar dhe e etur per pushtet e pasuri e placka, u kane thene se duke u jepur para kishes katolike fitohet parajsa, Jezusi nuk eshte predikuar vecse ne vende te rralla edhe sot katoliket indoktrinohen me doktrina te rreme te kesaj kishe se kinse Maria po i shpetojka. Pra prej islamit e Muhamedit bota nuk ka pare kurre paqe dhe deri ne zhdukjen e kesaj feje bota do te shohe vetem xhihad, urrejtje, luftera fetare e talibanizem. Edhe kryqzatat kinse me mbrojte veten, po filloi edhe barbaria ne ato luftera, me kryq ne krye tu myt njerez, ai tjetri ne emer te Allahut tu mbyt njerez me kriminela si Saladini, dhe e vazhdojne edhe sot me xhihadin e Al-Kaiden tu mbyt myslimanet e moderuar dhe qafirat, kisha katolike dhe feja islame sidomos ne mesjete kane shkatrruar njerezimin kinse ne emer te Zotit, por jane perdorur nga djalli (satana, shejtani) per te shkatrruar jeterat e njerezve.

Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 17-04-2008 më 12:45

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin

GV_USa
    Ke ra ne propagande e shpresoj se do te largohesh. Per ty na qenka abuzimi i femijeve rruge e Zotit.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Jo Tolerancë Fetare ,Por ketu ka Kontrabandë Fetare ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 17-04-2008 më 13:09
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    sa i perket besimit musliman ne pergjithsi nuk jan tolerant aspak
    por per shqipetaret ne pergjithsi nder te gjitha fete mbizotron toleranca e larte fetare gje qe na ka lakmi e gjith bota dhe quditen per kete tolerance te madhe
    por kujdes sherbimet sekrete ato greke qe jan duke i perqare ortodokset ne shqiperi qe si po shifet jan te ndare ne dy pjese sa kam pare ne per emisionet e top chanel
    sherbimet sekrete Greke mundohen te prishin tolerancen fetare nder fete ne shqiperi duke e bere te paren kishen e pastaj kombin kjo u vertetua edhe nga prishja e mardhenjeve te Shqiperise ndermjet nje prifti Grek qe tha kjo toke eshte greqi duke treguar me harte dhe vete Ortodokset e Shqiperise e perzune kete Prift duke i thene ke ardhur per te sherbyer Ztit apo per politike si mundet nje prifte te merret me politike

Sherbimet sekrete serbe jan munduar me shpirt e me mish nepermjet hoxhallareve edhe per kete arsye me mijra shqipetare jan shperngulur nga kosova dhe maqedonia per ne Turqi ,duke ja mbushur mendjen hoxhallaret se nje musliman per te qene i devotshem duhet me shku edhe me jetu ne nje vend musliman e jo ketu ne kete toke te nemur
    Ndersa tani ne luften e fundit jan munduar qe ti paraqesin shqipetaret se jan duke luftuar per xhihad dhe jo per vatan por uck e kuptoi duke pasur bashkpunim me amerikanet i vrau disa xhihadiste e disa te tjere i perzu duke i thene se ne nuk kemi nevoj per ndihmen tuaj se ka kush na ndihmon neve
    Tani SHERBIMET SEKRETE SERBE me qe kosova u be e pavarur ska qka te bej mundohet nepermjet forumeve islame duke i hapur ata vete
    por shqiptaret e mjere bien pre e tyre duke forumuar kunder vete popullit shqipetare kam nxjere disa fakte ku ketu nuk dua tani ti permend por do zbuloi edhe pak edhe do hapi nje teme se keto forume islamike ne gjuhen shqipe jan te hapura nga Sherbimet sekrete serbe qe mundohen me gjith forcen e tyre qe ta prishin tolerancen shqipetare -- dijeni mire se sherbimet sekrete serbe jan aq te perparuera sa bejne qmos per te thyer shqipetaret mes vete ju lutem keni kujdes
    Nuk u tregove real akuzove dy pale kurs eper pjesen tende nuk the gje . Kjo eshte anshmeri

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •