Close
Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 368
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-08-2006
    Postime
    17
    Ngushllime Familjeve te Victimave dhe Sherim samete shpejt te plagosurve dhe Paqja qoft ne Shqiptari e ne gjith Boten.

Kam Parandjenja se ky shperthim eshte bere me qellim te caktuar shkaku i Pavarsis se Kosoves!... Por me shum spo shkruaj poia la kohes e tregon vete deri ne vitin 2012/3.Por vetem lete jet e kalume e Zoti lete mirret me ata, te cilet deshiroj te humbin Paqen mbi Toke.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    tek TOP CHANNEL:

Nje dipllomat perendimor ne Shkup deklaroi per agjencine e lajmeve INA se shperthimi i depos se armeve ne Gerdec te Shqiperise ishte nje akt i realizuar nga sherbime sekrete te rajonit per te minuar anetarsimin e vendeve te Kartes se Adriatikut ne NATO. "Kjo eshte nje veper e qarte e pergatitur nga sherbimet sekrete te rajonit, te njohura si vende anti-NATO, per te bllokuar anetarsimin e vendeve te Kartes se Adriatikut dhe sidomos Shqiperise ne Aleanca, per te penguar proceset e pas pavarsise ne kosove....... mes te tjerash thuhej NGA KY DIPLLOMAT I NJE SHTETI TE RENDESISHEM PERENDIMOR:

-NE PO MBAJME NEN KONTROLL DISA EKSPONENTE TE OPOZITES SHQIPTARE qe po mundohen te krijone KAOS E JO HUMANIZEM

-lajmi eshte tek faqja WEB -top hannel sot, dt.18,03,2008 ora 16.00

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Pashe qe ne Amerike po levizin disa komunitete per te ndihmuar....

Nuk e di nese ka llogari bankere ku te nisen ndihmat? Pashe qe edhe te tjere ketu kerkonin ndonje mundesi per te derguar DICKA.

Per nga ana ime do te mundohem te kontaktoj sot konsullaten ne MILANO.

NESE KA INFORMACIONE ZYRTARE JU LUTEM TE GJITHE ANETAREVE TE FORUMIT TE SHKRUAJNE NESE EKZISTOJNE LLOGARITE BANKARE.

Citim Postuar më parë nga artur Lexo Postimin
    Pashe qe ne Amerike po levizin disa komunitete per te ndihmuar....

Nuk e di nese ka llogari bankere ku te nisen ndihmat? Pashe qe edhe te tjere ketu kerkonin ndonje mundesi per te derguar DICKA.

Per nga ana ime do te mundohem te kontaktoj sot konsullaten ne MILANO.

NESE KA INFORMACIONE ZYRTARE JU LUTEM TE GJITHE ANETAREVE TE FORUMIT TE SHKRUAJNE NESE EKZISTOJNE LLOGARITE BANKARE.

http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=92967

sa e kerkova dhe une te njejten gje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    falem nderit, QYFYRE

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Cfare faji ka kryeministri akoma se marr vesh.
    Amerika eshte ne NATO me sa di une dhe e di mire, por ju vrane me mijra vete ne 11 shtator 2001.Presidenti i shtetit nuk dha dorehqeje.Amerikaneve nuk ju erdhi turp pse jane amerikan.Keto gjera mund ti ndodhin cdo shteti .
    Talento,11 shtatori ishte akt terrorist i jashtem(derisa te vertetohet e kunderta),kurse ky akt terrorist i brendshem (derisa te vertetohet e kunderta)...Nuk behet paralelizem se te do qefi ty...
    Keto gjera ku te shperthen nje 'bombe' 6 kilotonshe nuk mund ti ndodhin cdo shteti,por i ndodhin shtetit qe ka njerez te paafte ne qeveri e ne strukturat drejtuese....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Epo ne mos ne Spac e Burrel kam qene me koken ulur si 2 milion e ca te tjere. Crendesi ka. Mund te kem qene dhe i privilegjuar dhe pjese e asaj klase qe nuk i pa syri keq dhe prinderit i kishte me shume jashte sesa brenda Shqiperise. Cfare ndryshon kjo?

Ti dukesh se te vjen turp e zorr se per cfare ke qene dhe kujton se keto ankime te bera boze tashme, "na vrate per 50 vjet" te bejne njeri tjeter. Ose nuk e di se c'ke qene qekurse flet me "mund". Mua s'me intereson vertet, vetem mos u kthe ne njeri pa integritet, qe i fshihet vetes se vet.

Dhe te lutem mos thuaj qe ke qene kokeulur, por thuaj qe ke qene frikacak, aq frikacak, saqe edhe padrejtesi te tilla si ato te atij rregjimi nuk te bene te levizesh. Pe interesin tend, rehatin tend, edhe kur mijera vdisnin ne Spac. Keshtu qe me mire hesht per kete. Kjo nuk eshte tema anyway.

Une nuk jam per doreheqje te kryeministrit, te pakten jo tani. Por kush shikon ketu ca njerez qe "hapin" syte e gojen si gaforre kur flitet per pergjegjesine e atij kryeministri, me fal po te vjen ta shqyesh.

Po ta perseris qe Shqiperia sa here qe ky Rrumpalle vjen ne pushtet gjithmone duket si vend afrikan, primitiv, qesharak.

Pak dite me pare doli si xhahil dhe me ate mendesine e tij prej ariu filloi te flase e ulerije per ata te FSHFse per mafioze, e hajdute e ku di une. Akuzon majtas e djathtas per akuza nga me te ndryrat, duke injektuar sherr primitiv dhe konflikt te vazhdueshem ne ate vend, nderkohe qe shteti shqiptar eshte kthyer ne nje institucion tamam rrumpalle, qe as depot e sigurise se larte me armatim nuk ruan e miremban dot. Ne vend qe te kontrolloje punen e vartesve te tij dhe te siguroje normalitet ne jeten e shqiptareve, merret me FSHFne qe as nuk eshte e varur prej tij, dhe angazhohet vazhdimisht ne sherr e konflikt te kote majtas e djathtas, dhe shqiptaret nuk gjejne qetesi e normalitet ne jeten e tyre, deri sa ketij cakalli ti dale e tija, nderkohe qe fatkeqesite si pasoje e mosfunksionimit te asaj qe ai drejton marrin dhjetra jete, miliona dollare dhe e nxine imazhin e shqiperise neper bote.

Akuzoi e mallkoi dikur liderat e KESH si hajdute e maskarenj, nderkohe qe sot Shqiperia eshte si ne Afrike me 7 ore pa drita, vend pra primitiv dhe larg jetes normale te nje shoqerie moderne. Dhe atehere dritat nuk iknin me shume se 2 ore dhe KESH po dilte me 30 milione dollare fitim per here te pare.

Kur ky eshte ne pushtet shqiptaret degjenerojne ne lufte civile, duhen trupa te huaja per te mbajtur rendin, hapen depot e armeve, shteti dezerton, depot shperthejne, energji elektirke s'ka, madje edhe epidemi kolere bie ne Shqiperi, tamam si ne Afrike. Por sherri e konflikti nuk pushon kurre, paqe nuk ka, as marveshje jo.

Kurse ti me thua mua, prit hetimet .....

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Ngushellime per familjet dhe per gjithe popullin shqiptare per tragjedine e Gërdecit.
    *mbase me pak vonese
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Talento,11 shtatori ishte akt terrorist i jashtem(derisa te vertetohet e kunderta),kurse ky akt terrorist i brendshem (derisa te vertetohet e kunderta)...Nuk behet paralelizem se te do qefi ty...
    Keto gjera ku te shperthen nje 'bombe' 6 kilotonshe nuk mund ti ndodhin cdo shteti,por i ndodhin shtetit qe ka njerez te paafte ne qeveri e ne strukturat drejtuese....
    Bile ky i ''jashtmi'' i pergaditur prej ''mbrenda'' akoma me i keq eshte, po ja e mbijetoi qeveria amerikane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    tek TOP CHANNEL:

Nje dipllomat perendimor ne Shkup deklaroi per agjencine e lajmeve INA se shperthimi i depos se armeve ne Gerdec te Shqiperise ishte nje akt i realizuar nga sherbime sekrete te rajonit per te minuar anetarsimin e vendeve te Kartes se Adriatikut ne NATO. "Kjo eshte nje veper e qarte e pergatitur nga sherbimet sekrete te rajonit, te njohura si vende anti-NATO, per te bllokuar anetarsimin e vendeve te Kartes se Adriatikut dhe sidomos Shqiperise ne Aleanca, per te penguar proceset e pas pavarsise ne kosove....... mes te tjerash thuhej NGA KY DIPLLOMAT I NJE SHTETI TE RENDESISHEM PERENDIMOR:

-NE PO MBAJME NEN KONTROLL DISA EKSPONENTE TE OPOZITES SHQIPTARE qe po mundohen te krijone KAOS E JO HUMANIZEM

-lajmi eshte tek faqja WEB -top Channel sot, dt.18,03,2008 ora 16.00

Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Balliu i "55" u pergjigjet akuzave per implikim ne aferat e Gerdecit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 12:23
  2. Shqiptari shmang tragjedine
    Nga AjSi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 22:36
  3. Sot 1 vit nga tragjedia e Gërdecit
    Nga RaPSouL në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 24-03-2009, 19:53
  4. Tragjedia e Gerdecit dhe politizimi i tij
    Nga AVataj në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-01-2009, 09:02
  5. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •