Close

Rezultati i Sondazhit: Vendim i drejte per ti perjashtuar?!

Votues
90. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

46 51.11%
  • JO

36 40.00%
  • Nuk e di

8 8.89%
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 185
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ti vajz e "perparuar", po ofendon antart e familjes time te cilet kan shami, dhe i emerton si te prapambetur , lexo cka ke shkruajtur me heret. Ste ka hije te genjejsh, as genjeshtra ska qen tradit e shqiptarit.
    Sikur qe disave u pengon pamja e rrugve shqiptare me femra me shami, edhe mua me pengon pamja e rrugve shqiptare me pamje sikur rruget e erreta te Holandes , ne ato rruget e Holander kur prostitutat me minifunde presin ndonje klient.
    Secila shoqeri e ka moralin e vet, nese per fisin Tutsi ne Afrik esht normale te jetojn 100% te zhveshur , per fiset arabe 100% te mbuluar , per shqiptaret e moralshme ka qen qe bile 90% te jen te mbuluar. Per ket mund tet sjelli foto , se cfar pamje kan pas femrat me heret.
    Edhe feja jote po i ofendon 1 te 3 e shqiptareve (te besimit krishter) dhe thote se jane mizore?!

5:72. Bënë kufr (mohuan të vërtetën) ata që thanë: "All-llah është ai, Mesihu, bir i Merjemes". E vetë Mesihu, (Isai) tha: "O beni israil, adhuronie All-llahun, Zotin tim dhe Zotin tuaj, sepse ai që i përshkruan Zotit shok, All-llahu ia ka ndaluar (ia ka bërë haram) atij xhennetin dhe vendi i tij është zjarri. Për mizorët nuk ka ndihmës.

Oj e nderuar nuk do te thote se nuk je veshur ne stilin islamik se je prostitute sepse ka shume gra dhe vajza shqiptare qe nuk kane shami ne koke por jane te ndershme dhe morale bile shume me shume sesa disa fetare qe mendojne se krejt meshkujt po i shikojne seksualisht. Grate e Muhamedit te mbuluara, ndersa ai jo vetem qe ia shikon grate te tjereve, por pasi i vret qindra hebrenje ia merr grate dhe femijet, me te miren dhe te rene (Rejhanen) e merr per vete dhe te tjeret i shet si skllave. Cfare cmendurie...

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 09-03-2008 më 22:30

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga Fish_Bone Lexo Postimin
    po kush jam un qe ta ndaloj besimin tend ty dhe kush jam un qe ta ndaloj veshjen ty se me cka veshesh??? dhe e kunderta ti mua???? .......... sikur nuk ja vlen me u mar me kto gjona mos u bani kot maniake........... cdo njeri ka te drejt te besoj ne cfare do feje dhe askush nuk mund ti perzihet asnjerit ....... kur ne ket shkoll nuk u lejokan besimi i dy vajzave qe paskan qen muslimane me ferexhe atehere duhet te kete regull edhe per fete tjera...... si pershembull ato tjeret mos mbajne kryqe neper qaf e duar e te puthin e ku di un, ajo drejtoresha mos rije vet me mini fund e me gjoks jasht e p... jasht po duhet edhe ajo atehere ta ket te ndalume ....... duhet drejtesi tung
    ca thu me vehabist? juve ju ka ngel programi ne version outdated, ai qe ju kan instalu serbet ne kohen e milloshevicit. po te shofesh me kujdes kte temen gjithe pergjigjet e juja jane njesoj, po njesoj fare. se ca flisni perralla per ndalim besimi dhe minifunde e kofshe perjashte- nje kasete keni marre te gjithe nga beogradi e?

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    ca thu me vehabist? juve ju ka ngel programi ne version outdated, ai qe ju kan instalu serbet ne kohen e milloshevicit. po te shofesh me kujdes kte temen gjithe pergjigjet e juja jane njesoj, po njesoj fare. se ca flisni perralla per ndalim besimi dhe minifunde e kofshe perjashte- nje kasete keni marre te gjithe nga beogradi e?
    me sa une kuptoj ti duhet te keshe ngaterruar afishet!!!
    secili nga ne e di se myslimanet nuk kan asgje te perbashket me serbet e milloshevicit apo te beogradit!!
    perkundrazi shqiptaret jane mysliman mbi 80%kundrejt serbve qe jane 100%ortodoxse perfshire dhe ty ketu!!
    pastaj ju duhet ta dini se shqiptaret dhe serbet kan jetuar historikisht ne lufte kundra njeri tjetrit si dy popuj dhe si dy kultura religjioze te ndryshme!!
    keshtu qe i bie se myslimanet shqiptare por edhe shqiptaret e tjere te cfar do feje qofshin nuk kan asnje lidhje me serbet!!
    e keqja eshte si ti dhe disa te tjere duan te detyrojne te tjeret qe te imitojne serbet apo dikend tjeter duke degraduar ne degjenerim,,Degjenerim ky qe realisht nuk e deshirojne asnje shqiptaret e ndershem qofshin mysliman katolik apo ortodoks shqiptare!!
    prandaj une mendoj se ju dhe disa te tjere ketu po humbisni kohe kot se koti ne lillje me kete teme,pasi jam i bindur se nuk do arrini te ndikoni as pak tek njerzit e zgjuar dhe te ndershem te cilet ne plan te pare kan edukaten,kulturen ,familjen dhe cdo gje qe mban te gjalle vyrtyrtet e shendosha tek nje njeri normal ne shoqerine dhe familjen shqiptare!!

kurse juve nuk po ju ndalon njeri ne zgjedhjen tuaj,mund te vazhdoni ate rruge qe juve keni zgjedhe!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 10-03-2008 më 06:53

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Tema qenka nxehur shume;Pak humorakohen dy plaka ne pazar duke biseduar kalojnë dy vajza njëra me mini dhe tjetra me fustan te gjate dhe shami ne koke .thotë njëra plake(për ate me fustan te gjate)shikoje c´fare vajze e ndershme,ndërsa ajo tjetra e përdale .Pse i thotë plaka tjeter?edhe ai fustani i gjate ngrihet kollaj. Kush eshte bektesh e merr vesh.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Tema qenka nxehur shume;Pak humorakohen dy plaka ne pazar duke biseduar kalojnë dy vajza njëra me mini dhe tjetra me fustan te gjate dhe shami ne koke .thotë njëra plake(për ate me fustan te gjate)shikoje c´fare vajze e ndershme,ndërsa ajo tjetra e përdale .Pse i thotë plaka tjeter?edhe ai fustani i gjate ngrihet kollaj. Kush eshte bektesh e merr vesh.
    e fort kjo retorika jote!!!
    te kujtoj nje fjale te urte une ty tani!
    ti e di se:REKLAMA ESHTE SHPIRTI I TREGTISE!!prandaj te vishesh me minifunde apo te nxirresh shalet jashte i bie qe te besh nje dhoj reklame dhe pa dyshim qe bisnesi do te ece me shpejt hahahahaaaaa!!
    ndersa kur nuk reklamon dhe kur nuk i nxjerr shalet jashte,pra kur je e mbuluar,kur nuk je e dehur,e droguar,kur nuk vete ne diskoteka apo klube nate gjeste keto qe te mbuluarat nuk i preferojne,pa dyshim qe rreziku per te rene pre e gjahut eshte shume me i vockel per te mos thene hic fare!!!

kalofsh mire!!

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    perkundrazi shqiptaret jane mysliman mbi 80%

vetem kaq me mjafton te kuptoj se truri jot eshte ne fakt nje tas me fasule serbe

une kam nje pytje per keta qe lujn lojen e serbit, islamiket dmth

pse ju jeni te vetmit qe po mbroni dy jevga?

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Pryll....!
    pelcit nag inati sa te duash po deshe!realiteti qendron ashtu sic te thash une!!
    une do te sugjeroja ty, qe te largohesh nga diskutime te tilla pasi nuk ke aftesi debati!!
    mendoj se vendi qe ti do te gjeje vetevehten do ishte spektakli BIG BROTHER mbase aty mund te gjeje shoqerin tende te cilet mund te benin ndonje mesaxh tek truri jot!!vetem, aty mund te gjeje shpetim ti!!

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    s'iu pergjigje pytjes o srbe na vrbe

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga qafezezi Lexo Postimin
    sapo u ktheva nga shqiperia, kisha 5 vjet pa shkuar por kete radhe mu mbush mendja qe shqiptaret jane populli me fanatik i evropes.
    nuk e kam llafin per ferexhet apo per mjekrrat sepse aty edhe ortodokst jane fanatike. ne shqiperi femijet nuk jane te lire si ne cdo vend tjeter te botes. ndersa per perjashtimet meqe eshte edhe tema un jam kunder ketyre perjashtimeve, nuk eshte kjo zgjidhja; un jam kunder prerjes se mjekrrave te disa shqiptareve dhe kunder bertitjeve te hoxhes ne oren 5 te mengjesit. gjithashtu jam kunder te folurit greqisht ne kishat shqiptare dhe kunder minifundit neper shkolla.
    Une jetoj nje qytetin e Fierit, ku kisha dhe xhamia jane perball njera- tjetres dhe me plot sinqeritet ju them se shef myslimane qe shkojne te dielave ne kishe ne vend te shkojne ne xhami madje me shume sesa vete besimtaret ortodokse .

Ne kishat e qyteteve nuk flitet greqisht, ndoshta kjo ne zonat kufitare ...

Toleranca ndermjet besimeve eshte maksimale. Dhe pse jam e nje tjeter besimi per kureshtjen time kam qene ne xhami, " e zbuluar" . Femrat ishin teper te rralla per mos te thene fare.

Personalisht nuk kam asgje kunder kultures islame , por mendoj se keto "zakone" i dallojne dy fete,sepse fundja besimin nuk e ben shamija, ajo nuk tregon asgje.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Nuk dua te ul veten e te jap nje pergjigje si kjo e jotja se ne fund te fundit nuk me hyjne ne vesh fare fjalet e disa tipave pa pike kulture si puna jote.
    Kur me flet ti per ceshtje kombetare qe nuk ke lidhje fare me te.Edhe islamik edhe shqiptar sikur nuk shkon po mire se aq ta pret ty shoku s`te vej faj.
    U dashka robi te barte ferexhe per te treguar ndershmerine?Cfare mendimi absurd.Ku e more ti ate rezultat qe vajzat me ferexhe jane me te dalluarat ne universitet?Shyqyr qe nuk e drejtojne Shqiperine tipa si puna jote se kushedi ku kishim perfunduar.Do ishim para Afganistanit.
    Ste fajsoj jo , ket qe e shkrun e ke nga injoranca.
    Duhet te kthehesh me heret , psh ne vitin 1912 numri i hoxhallareve qe kan marr pjes ne shpalljen e pavarsis se shqiperis ka qen dyfish me i madh se i prifterinjve katolik dhe orthodoks ? Si vall keshtu ?
    Ku ishit ju krishteret gjat luftes ne Kosov ?? A po mu kujtua ka qen nja katolik i Pejes i cili ka masakru shqiptar musliman , ka luftu ne anen e serbve ?
    Ku ishit ne luften ne 2001 ne FYROM ? Asnje i krishter ska marr pjes ne ket luft , vall pse nuk donin ato ti ndihmonin vllezerve shqiptar , te cilet luftonin me flamurin kuq e zi ?? Ne ket luft kishte me dhjetra hoxhallar qe kan marr pjes ne luft , ndersa njeri esht kryesori qe ka organizu luften dhe qe ka pregatit luftetaret.
    E ty te ngelet andej te jetojsh ne Angli , dhe te kontribojsh per kombin shqiptar . Te ngelte kombi per tipat si ti , sot dot kishim fol serbisht e greqisht.

http://sq.wikipedia.org/wiki/Jakup_Hasipi
    Hoxhe Jakup Hasipi
    Me oratorine e tij dhe eruditismin e tij njihet si hoxha me i shquar nder shqiptaret. ishte hoxha qe beri revolucion ne shpirtin e shqiptareve musliman duke qene prijetar i levizjes per te miren e popullit, te kete qene ajo kombtare apo fetare.
    Hoxha ishte pjesamrres aktiv edhe ne luften e UCK-se (Kombtare) ne 2001, duke qene nje nder komandantet lokal duke kontribuar ne frymezimin dhe pergatitjen shpirterore te ushtareve te rinj qe nje numer mjaft i madh i tyre kapen pushken si rezultat i prezences se tij dhe thirrjes se tij per lufte.

Met vertet nuk esht modeste te them , mirpo kur me akuzove duhet te mbrohem. Betohem ne Zot , se un personalisht , familja ime e afert dhe e gjer , kemi marr pjes direkt-indirekt ne luft kunder sllaveve , dhe kemi pas 2 te plagosur gjat luftes dhe kemi pesu edhe dem material gjat luftes se 2001 ne FYROM.
    Tash te pyes ty cka ke ber per ceshtjen kombetare , perec asaj qe ke ik ne Angli ?

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parë shqipe në Labovë, jo në Korçë
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •