Close

Rezultati i Sondazhit: Vendim i drejte per ti perjashtuar?!

Votues
90. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

46 51.11%
  • JO

36 40.00%
  • Nuk e di

8 8.89%
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 185
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ok une menoj se shoqeria shqiptare, veni ku rrojme ne qe nuk jemi arabe, greke, serbe,
    Sdiskutohet qe sjemi as arab as grek etj etj.
    Shum veta myslimane, kte lloj feje e kan trasheguar qe nga pushtimi turk, edhe tani japin jeten per kte lloj feje qe mua personalisht as qe me behet vone. Por derisa sbejn gjera ne kundershtim me vendin ku jetojne (shqiperia ne fjale) skena pse te jemi rraciste, ama nese kta duan te kthejne cdo gje ne myslimanizem, atehere ngrihet proscriptor, apollyon etj etj ne kembe edhe bejn kerdine.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Bejeni ore si me Kuranin qe ua perserisin 1 milion here se Zoti eshte nje.
    Eshte shume e thjeshte. Perseriteni 10 here ne dite: Ne shkolle shkohet pa perce. Sa hyn ne shkollle percen ne xhep, sa del nga shkolla e ve ne koke.

Perseriteni dhe ju me mua: Ne shkolle shkohet pa perce. Sa hyn ne shkollle percen ne xhep, sa del nga shkolla e ve ne koke.

Pas 10 ditesh do bindeni se mund te jetohet ne shkolle pa vene perce.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Nuk ka folur palidhje aspak kete e dine gjithe bota qe ne Shqiperi dhe troje shqiptare shumica jane musliman apo tu kane perzi vendet ty mos rastesisht
    mire tregom ti mua q eshte ferexhja se pari ? kane bartur ferexhe apo shami ? kurse eshte apo s eshte pjes e kultures shamij hulumto vet .
    edhe shteti duhet ta respektoj besimin tim ose te shumices
    nuk ja ndien asajt as mu as tjereve se cfare eshte shamia as ferexhja se nuk jena arab per me u interesu. kena traditat tona, ne shkoll nuk jane leju me vu shami jo vec keto dy vajzat por asnje,vec nese ka ndodh ne ndoj fshat, se ne shqiperi nuk shef femra ne shkoll me shami.

ne shkoll vete te mesosh kulturen shqiptare jo arabe. po ik mos na u qani ketu se lat nam,rob te pa gdhendur.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Vall pse paskeni ngel vendi i fundit ne Europ , per shkak te islamit ?? Ose per mentalitetin e njerzve si lloji jot , qe duke u zhvesh mendojn se jan te perparuar ? Mos u mashtro ok , se sot vajzat qe jan te mbuluara jan femrat me te dalluara ne fakultete , mirpo fal njerzve si ti atyre u pamundsohet inkuadrimi ne shkoll dhe pune.
    Fal kokave si ti , u mbush gjith Europa me prostituta shqiptare, po me vjen inat kur po ndegjoj ne lajme te tipit : Ne nje shtepi private u kapen 30 prostituta , 24 shqiptare , 3 romune , 2 moldave dhe nje bulgare.
    Po me vjen turp psh. te percjell nje emision ku thuhet se ne Shqiperi po shiten femijet ?? Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi po shiten organe ? Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi po mbjellen bim narkotike , dhe spo mundet shteti te ndaloj.
    Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi cdo dit ka vrasje per motive me te ulta, qe ne Arabi asnjeher nuk ndodhin.Po me dhimbsen njerzit qe jan humb ne demokracin shqiptare , dhe cdo dit kemi vetvarsje, kjo nga varferia shpirterore. Po me vjen turp te ndegjoj qe vajzat shqiptare nga Shqiperia po martohen me sllavet serb vetem se jan besim i njejt. Vall pse kur martoheshin ato vajza , besonit ne lirin e njeriut per te shpreh dashurin ?? Kur ju konvenon juve , cdo her bazoheni ne kushtetut , mirpo kur esht puna per muslimanet , hmm harroni lirit dhe te drejtat e njeriut per te shpreh besimin fetar.
    Turp tju vije , se nuk esht tradit e shqiptarit te mos respektoj besimin e tjetrit, un asnjeher skam pas dicka kunder shqiptarve te krishter , dhe ende nuk kam , dhe e di se nje besimtari te cfardo lloji nuk mund ti pengoj nje femer e cila mbron trupin e vet.
    Ju qe jeni kunder mbuleses jeni edhe kunder shqiptaris , sepse po krijoni armiqsi brenda kombit tuaj . E trishtueshme esht ajo qe disa permenden se ato duhet te debohen ne Arabi , vetem pershkak te besimit fetar. Mendoni se keshtu dot jeni me te fuqishem ?? Un thom sot muslimanet po e mbrojn kombin shqiptar si askush tjeter.
    Dhe dot luftoj per ti mbrojt kto 2 gjera te shenjta, gjakun shqiptar dhe besimin tim. Te respektoj nese me respekton, mirp nese ma ndalon besimin ta dish se sme behet von edhe nese luftoj kunder teje. Dhe tipat si Alda, Perla, Hyj-njeri ne emer te ceshtjes kombetare i kisha denu me vdekje , sepse po perhapin percarje ndervllazrore .
    Edhe mos u thirrni ne tradit shqiptare , sepse me se paku ka qen tradit shqiptare femra ti hap kembet me ke te mundet dhe tja tregoj pjeset e turpshme secilit.
    Nuk dua te ul veten e te jap nje pergjigje si kjo e jotja se ne fund te fundit nuk me hyjne ne vesh fare fjalet e disa tipave pa pike kulture si puna jote.
    Kur me flet ti per ceshtje kombetare qe nuk ke lidhje fare me te.Edhe islamik edhe shqiptar sikur nuk shkon po mire se aq ta pret ty shoku s`te vej faj.
    U dashka robi te barte ferexhe per te treguar ndershmerine?Cfare mendimi absurd.Ku e more ti ate rezultat qe vajzat me ferexhe jane me te dalluarat ne universitet?Shyqyr qe nuk e drejtojne Shqiperine tipa si puna jote se kushedi ku kishim perfunduar.Do ishim para Afganistanit.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    sjam dakort me perjashtimin e ketyre dy nxenesve........ nuk e di cju pengon besimi fetar njerzise...... cdokush ka te drejten e tyre cfardo feje te besoje dhe askush nuk mundet tja ndaloj.......... nqf se kjo shkolle ka regullore qe te mos lejohen nxenesit me shami, ferexhe e gjera tjera atehere duhet te ndalohen edhe ato qe shkojn me shalet jasht, me cicat jasht e me kryqe ne qaf e ku ta di une....... keto regulla duhet te perdoren per te gjithe njilloj jo dika perjashto e ajo femer qe ka qit shalet perpjet e cicat jasht te rije ne shkolle....... duhet barazim per te dyja gjanat.... kush eshte ajo direktoreshe apo ai njeri apo dikush tjeter qe mundet mua ose dikujt tjeter me ja ndalu shkollen se i perket te nje feje tjeter???? askush nuk duhet te perzihet te besimi fetar... gjith te mirat...... me ket qka kan bo kto per mendimin tim kan vepru keq..... tung
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Ktu po flitet per 2 nxenese te shkolles 9-vjecare e mos e beni muhabetin lemsh duke permend shale e gjoks perjashta.
    Cila nxenese e shkolles 9-vjecare vishet me gjoks apo shale perjashta?
    Mos flisni pa lidhje.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    po kush jam un qe ta ndaloj besimin tend ty dhe kush jam un qe ta ndaloj veshjen ty se me cka veshesh??? dhe e kunderta ti mua???? .......... sikur nuk ja vlen me u mar me kto gjona mos u bani kot maniake........... cdo njeri ka te drejt te besoj ne cfare do feje dhe askush nuk mund ti perzihet asnjerit ....... kur ne ket shkoll nuk u lejokan besimi i dy vajzave qe paskan qen muslimane me ferexhe atehere duhet te kete regull edhe per fete tjera...... si pershembull ato tjeret mos mbajne kryqe neper qaf e duar e te puthin e ku di un, ajo drejtoresha mos rije vet me mini fund e me gjoks jasht e p... jasht po duhet edhe ajo atehere ta ket te ndalume ....... duhet drejtesi tung
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Vall pse paskeni ngel vendi i fundit ne Europ , per shkak te islamit ?? Ose per mentalitetin e njerzve si lloji jot , qe duke u zhvesh mendojn se jan te perparuar ? Mos u mashtro ok , se sot vajzat qe jan te mbuluara jan femrat me te dalluara ne fakultete , mirpo fal njerzve si ti atyre u pamundsohet inkuadrimi ne shkoll dhe pune.
    Fal kokave si ti , u mbush gjith Europa me prostituta shqiptare, po me vjen inat kur po ndegjoj ne lajme te tipit : Ne nje shtepi private u kapen 30 prostituta , 24 shqiptare , 3 romune , 2 moldave dhe nje bulgare.
    Po me vjen turp psh. te percjell nje emision ku thuhet se ne Shqiperi po shiten femijet ?? Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi po shiten organe ? Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi po mbjellen bim narkotike , dhe spo mundet shteti te ndaloj.
    Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi cdo dit ka vrasje per motive me te ulta, qe ne Arabi asnjeher nuk ndodhin.Po me dhimbsen njerzit qe jan humb ne demokracin shqiptare , dhe cdo dit kemi vetvarsje, kjo nga varferia shpirterore. Po me vjen turp te ndegjoj qe vajzat shqiptare nga Shqiperia po martohen me sllavet serb vetem se jan besim i njejt. Vall pse kur martoheshin ato vajza , besonit ne lirin e njeriut per te shpreh dashurin ?? Kur ju konvenon juve , cdo her bazoheni ne kushtetut , mirpo kur esht puna per muslimanet , hmm harroni lirit dhe te drejtat e njeriut per te shpreh besimin fetar.
    Turp tju vije , se nuk esht tradit e shqiptarit te mos respektoj besimin e tjetrit, un asnjeher skam pas dicka kunder shqiptarve te krishter , dhe ende nuk kam , dhe e di se nje besimtari te cfardo lloji nuk mund ti pengoj nje femer e cila mbron trupin e vet.
    Ju qe jeni kunder mbuleses jeni edhe kunder shqiptaris , sepse po krijoni armiqsi brenda kombit tuaj . E trishtueshme esht ajo qe disa permenden se ato duhet te debohen ne Arabi , vetem pershkak te besimit fetar. Mendoni se keshtu dot jeni me te fuqishem ?? Un thom sot muslimanet po e mbrojn kombin shqiptar si askush tjeter.
    Dhe dot luftoj per ti mbrojt kto 2 gjera te shenjta, gjakun shqiptar dhe besimin tim. Te respektoj nese me respekton, mirp nese ma ndalon besimin ta dish se sme behet von edhe nese luftoj kunder teje. Dhe tipat si Alda, Perla, Hyj-njeri ne emer te ceshtjes kombetare i kisha denu me vdekje , sepse po perhapin percarje ndervllazrore .
    Edhe mos u thirrni ne tradit shqiptare , sepse me se paku ka qen tradit shqiptare femra ti hap kembet me ke te mundet dhe tja tregoj pjeset e turpshme secilit.

O shoku nga ato 30 femrat qe jan kap mos ka qan naj njana motra jote mer.Fol mir re pem thym se dava lapecash jeni.Morracaket e *****.Po na tregoke ti se si jan femra.Turp te te vije qe flet kshu je dhe besimtar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 10-03-2008 më 11:06

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    sapo u ktheva nga shqiperia, kisha 5 vjet pa shkuar por kete radhe mu mbush mendja qe shqiptaret jane populli me fanatik i evropes.
    nuk e kam llafin per ferexhet apo per mjekrrat sepse aty edhe ortodokst jane fanatike. ne shqiperi femijet nuk jane te lire si ne cdo vend tjeter te botes. ndersa per perjashtimet meqe eshte edhe tema un jam kunder ketyre perjashtimeve, nuk eshte kjo zgjidhja; un jam kunder prerjes se mjekrrave te disa shqiptareve dhe kunder bertitjeve te hoxhes ne oren 5 te mengjesit. gjithashtu jam kunder te folurit greqisht ne kishat shqiptare dhe kunder minifundit neper shkolla.

përjashtuar për [.] qefi Maska e carbondcd
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161

Angry

Citim Postuar më parë nga qafezezi Lexo Postimin
    sapo u ktheva nga shqiperia, kisha 5 vjet pa shkuar por kete radhe mu mbush mendja qe shqiptaret jane populli me fanatik i evropes.
    nuk e kam llafin per ferexhet apo per mjekrrat sepse aty edhe ortodokst jane fanatike. ne shqiperi femijet nuk jane te lire si ne cdo vend tjeter te botes. ndersa per perjashtimet meqe eshte edhe tema un jam kunder ketyre perjashtimeve, nuk eshte kjo zgjidhja; un jam kunder prerjes se mjekrrave te disa shqiptareve dhe kunder bertitjeve te hoxhes ne oren 5 te mengjesit. gjithashtu jam kunder te folurit greqisht ne kishat shqiptare dhe kunder minifundit neper shkolla.
    tkisha propozue edhe 5 vjet te terra qe mos te shkojsh..:

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parë shqipe në Labovë, jo në Korçë
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •