PO
JO
Nuk e di
E di sa i intereson botes se cfare jemi ne.Po te ishte ashtu nuk kemi ngel vendi me i prapambetur ne Europe.Cfare te hulumtosh?Ferexheja s`ka lidhje fare me Shqiperine e as ka pasur ndonjehere.
Te isha si ti do ikja e te mesoja pak me mire gjuhen shqipe se eshte me e rendesishme
Ato qe bartin ferexhe jo ne shkolle qe nuk behet fjale por as ne rruge nuk duhet te lejohen.U be Shqiperia me keq se Arabi.Turp.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Alda!!
do ishte mire qe ta mirrje pak me shtruar !!
ti thua qe te vesh mbules na qenka turp!!
kurse une mendoj qe me turp eshte per ato qe nxjerrin shalet perjashta, ne mes te rruges,ne mes te familjes,apo dhe me keq ne mes te kolegjeve apo universiteteve!!
shum me turp eshte per ato qe ti i preferon te zbuluara,te cilat dalin nga klubet e nates te dehura dhe te droguara,te cilat nuk din te gjejne as shtepite e veta per te u rikthyer!!
madje si pasoj e ketyre fenomeneve te shemtuara lindin dhe konflikte sa qe nga nje here ne te shumtit e rasteve kalojne ne depresion duke kaluar ne vetevrasje madje duke fluturuar dhe nga katet e pesta e me larte!!prandaj besoj se ato qe kan zgjedhe artelnativen e besimit ne zot,duke u mbuluar apo duke praktikuar fene e tyre nuk bejne ansgje me pak as me shume vetem se mrojne vetevehten nga veprimet e shemtuara te lartepermendura,dhe duke mbrojtur vehten e tyre besoj qe jane te dobishem dhe per shoqerine!!!
megjithate une mendoj se secili ka te drejte te beje zgjedhjen e vete sipas menyres se tija!!keshtu qe nuk ka impunime,,te imponosh dikend qe te mbulohet eshte injorance pasi mbulesa eshte me deshire dhe jo me impunim!!
por me hipokrizi dhe me injorance eshte qe te kerkohet padrejtesisht qe te impnosh dikend qe te mohoje fene e vet apo te heqe mbulesen vetem e vetem se dikujt na i pelqenka degjenerimi apo degradimi total i shoqerise!!
Vendim mese i drejte. Ne shkolle duhet shkuar me uniformen e shkolles, pasi ato jane shkolla laike. Nqs ato femra jane kaq te perkushtuara ndaj fese se tyre, shume mire mund te ndjekin shkollen fetare te medresese dhe aty mund te veshin dhe ato rroba per te cilat jane perjashtuar nga shkolla laike. Gjithsecili ne vendin e tij.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Vall pse paskeni ngel vendi i fundit ne Europ , per shkak te islamit ?? Ose per mentalitetin e njerzve si lloji jot , qe duke u zhvesh mendojn se jan te perparuar ? Mos u mashtro ok , se sot vajzat qe jan te mbuluara jan femrat me te dalluara ne fakultete , mirpo fal njerzve si ti atyre u pamundsohet inkuadrimi ne shkoll dhe pune.
Fal kokave si ti , u mbush gjith Europa me prostituta shqiptare, po me vjen inat kur po ndegjoj ne lajme te tipit : Ne nje shtepi private u kapen 30 prostituta , 24 shqiptare , 3 romune , 2 moldave dhe nje bulgare.
Po me vjen turp psh. te percjell nje emision ku thuhet se ne Shqiperi po shiten femijet ?? Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi po shiten organe ? Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi po mbjellen bim narkotike , dhe spo mundet shteti te ndaloj.
Po me vjen turp te ndegjoj qe ne Shqiperi cdo dit ka vrasje per motive me te ulta, qe ne Arabi asnjeher nuk ndodhin.Po me dhimbsen njerzit qe jan humb ne demokracin shqiptare , dhe cdo dit kemi vetvarsje, kjo nga varferia shpirterore. Po me vjen turp te ndegjoj qe vajzat shqiptare nga Shqiperia po martohen me sllavet serb vetem se jan besim i njejt. Vall pse kur martoheshin ato vajza , besonit ne lirin e njeriut per te shpreh dashurin ?? Kur ju konvenon juve , cdo her bazoheni ne kushtetut , mirpo kur esht puna per muslimanet , hmm harroni lirit dhe te drejtat e njeriut per te shpreh besimin fetar.
Turp tju vije , se nuk esht tradit e shqiptarit te mos respektoj besimin e tjetrit, un asnjeher skam pas dicka kunder shqiptarve te krishter , dhe ende nuk kam , dhe e di se nje besimtari te cfardo lloji nuk mund ti pengoj nje femer e cila mbron trupin e vet.
Ju qe jeni kunder mbuleses jeni edhe kunder shqiptaris , sepse po krijoni armiqsi brenda kombit tuaj . E trishtueshme esht ajo qe disa permenden se ato duhet te debohen ne Arabi , vetem pershkak te besimit fetar. Mendoni se keshtu dot jeni me te fuqishem ?? Un thom sot muslimanet po e mbrojn kombin shqiptar si askush tjeter.
Dhe dot luftoj per ti mbrojt kto 2 gjera te shenjta, gjakun shqiptar dhe besimin tim. Te respektoj nese me respekton, mirp nese ma ndalon besimin ta dish se sme behet von edhe nese luftoj kunder teje. Dhe tipat si Alda, Perla, Hyj-njeri ne emer te ceshtjes kombetare i kisha denu me vdekje , sepse po perhapin percarje ndervllazrore .
Edhe mos u thirrni ne tradit shqiptare , sepse me se paku ka qen tradit shqiptare femra ti hap kembet me ke te mundet dhe tja tregoj pjeset e turpshme secilit.
JAm 100% dakort me ty.
Personave te mesiperm te lajne gojen para se te flasin per besim ne zot. Besimi ne zot nuk eshte te lidhesh koke e kembe dhe tju vije turp qe u drejtoheni keshtu anetareve te forumit me kete gjume. fakti qe nuk pranojme shamite ne shoqeri nuk do te thote qe pranojne veshjet prej " te perdalash" sic i keni quajtur ju me nje fjalor rruge. UA lejon besimi keshtu te ofendoni njeres te huaj?? Ja pra sa u arrin inteligjence. Jeni te lire te besoni ne idete tuaja, por per te vetmin fakt qe njeres te tjere nuk jane dakort me ju , nuk keni asnje te drejte qe ti ofendoni.
Nuk kam share as kam ofendua njeri .... ndaj
Kerkoj nga Moderatoret te mbajne kontrollin , pasi nuk jemi te detyruar te lexojme emrat tane ne pjeset e komenteve te pahijshme .
Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 09-03-2008 më 12:42
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ti vajz e "perparuar", po ofendon antart e familjes time te cilet kan shami, dhe i emerton si te prapambetur , lexo cka ke shkruajtur me heret. Ste ka hije te genjejsh, as genjeshtra ska qen tradit e shqiptarit.
Sikur qe disave u pengon pamja e rrugve shqiptare me femra me shami, edhe mua me pengon pamja e rrugve shqiptare me pamje sikur rruget e erreta te Holandes , ne ato rruget e Holander kur prostitutat me minifunde presin ndonje klient.
Secila shoqeri e ka moralin e vet, nese per fisin Tutsi ne Afrik esht normale te jetojn 100% te zhveshur , per fiset arabe 100% te mbuluar , per shqiptaret e moralshme ka qen qe bile 90% te jen te mbuluar. Per ket mund tet sjelli foto , se cfar pamje kan pas femrat me heret.
Tani une nje gje nuk kuptoj, ketyre vajzave nuk u lejohet te mbajne shami ne shkolle se eshte institucion laik blablabla. Po kur kto shkojne ne bashki me nxjerr i certifikate si i behet se edhe bashkia laike eshte apo duhet ta heqin ate shamine te dera, po kur vene ne spital me u vizitu, po rruges per ne spital(fundja fare edhe rruget e shtetit jane)? Pra ku dreqin kane te drejte kto me praktiku besimin e tyre?
p.s Propozoj te hedhim nga kati peste me kok poshte te gjithe ata qe sjellin "argumente" te tipit eshte Shqiperi jo Arabi etj.
Ndryshuar për herë të fundit nga zari : 09-03-2008 më 13:00
Krijoni Kontakt