Close

Rezultati i Sondazhit: Vendim i drejte per ti perjashtuar?!

Votues
90. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

46 51.11%
  • JO

36 40.00%
  • Nuk e di

8 8.89%
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 185
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Ja shikoni se q pasoja ka lene xhai Enveri
    Ka ende qe kane po ate dhimbje koke

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ti e di se q pasoja ka lene muhabeti me fal muhameti desha me thon
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Pasojat i leme vet ne te na vin:

1.Ka filluar tna pengoj besimi i tjetrit.
    2.Urrejtja vlla/moter me vlla/moter shkaku besimi.
    3.Ofendimi i besimit te njeri tjetrit.
    4.Mos logjika kur bejme dicka te pahijshme dhe kur gjykojm dicka kur nuk pranojme ka veti jone,po vetem per tjetrin ti flasim.

Dhe e fundit

5.Kemi fillu te percahemi si Shqiptare,shkaku besimi ku e drejta e xhdo kujt eshte cfare te doje te besoje.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Nuk ka folur palidhje aspak kete e dine gjithe bota qe ne Shqiperi dhe troje shqiptare shumica jane musliman apo tu kane perzi vendet ty mos rastesisht
    mire tregom ti mua q eshte ferexhja se pari ? kane bartur ferexhe apo shami ? kurse eshte apo s eshte pjes e kultures shamij hulumto vet .
    edhe shteti duhet ta respektoj besimin tim ose te shumices
    Mbase ktyre fshihen grupe qe kerkojn me krijue konflikte,se kto gjana nuk rrjedhin nga mendja e fmijve dhe 100% fajin e kan prindrit qe u a imponojn fmijve keto tradita te huja,se nuk e besoj qe fmija kerkojn fergje me u mbyll si kamaikaze.Artikulli flet per perqen apo feregjen e jo per shami,askush si trazon nese mbajn shamij siq kan mbaj dikur vajzat apo grat shqiptare,si dhe aty po thuhet se shkolla paska rregulla veshje,dmth uniform..

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Ketu ne Australi komuniteti musliman eshte goxha i madh. ka shume Turq edhe Arabe dhe te tera femrat qe jane me shami jane te lejuara ta mbajne shamine si ne pune, ashtu edhe ne shkolle. Madje edhe kur dalinf foto per pashaporta apo licence nuk e heqin shamin, per aq kohe sa u duket fytyra ( se ka nga ato qe tregojne vetem syte, apo qe dhe syte i mbulojne me rrjete te zeze). Personalisht nuk besoj tek fehrexheja, por nuk gjykoj asnje qe e mban. Cdo njeri eshte i lire, se kuptoj pse eshte kaq 'big deal' sa ti perjashtojne nga shkolla. Vertet shkolla eshte institucion laik, por vetem pse mbajne shamine, seshte se po predikojne fene tek te tjeret.

Une ne klase te 8 ne Tirane kam patur nje zyshe qe na predikonte per Jehovain ne vend qe te na mesonte biologji. Pse ajo nuk perjashtohej nga puna?
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga BaBy_BiRbA Lexo Postimin
    Ketu ne Australi komuniteti musliman eshte goxha i madh. ka shume Turq edhe Arabe dhe te tera femrat qe jane me shami jane te lejuara ta mbajne shamine si ne pune, ashtu edhe ne shkolle. Madje edhe kur dalinf foto per pashaporta apo licence nuk e heqin shamin, per aq kohe sa u duket fytyra ( se ka nga ato qe tregojne vetem syte, apo qe dhe syte i mbulojne me rrjete te zeze). Personalisht nuk besoj tek fehrexheja, por nuk gjykoj asnje qe e mban. Cdo njeri eshte i lire, se kuptoj pse eshte kaq 'big deal' sa ti perjashtojne nga shkolla. Vertet shkolla eshte institucion laik, por vetem pse mbajne shamine, seshte se po predikojne fene tek te tjeret.

Une ne klase te 8 ne Tirane kam patur nje zyshe qe na predikonte per Jehovain ne vend qe te na mesonte biologji. Pse ajo nuk perjashtohej nga puna?
    Ke qene dhe vazhdone te jesh open minded....
    .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Te dy anet keq, edhe largimi nga shkolla i atyre vajzave edhe fetarizimi i shkollave. Rruges se Hamasit jemi duke shkuar

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Cfar eshte puna me kryqet qe nxenesit i varin ne qafe?!!
    Drejtoresha meriton ne perjashtohet nga Shqiperia e jo vetem nga shkolla!!!
    Ajo pik se pari ky thyer te gjitha ligjet demokratike !!!
    Shkolla 8 vjecare me ligj eshte e detyrueshme , kjo drejtoresha krejt me "tru", ka perjashtuar dy vajza , pra ka thyer ligjin!
    Nga ana tjeter njerezit kane te drejte te besojne ashtu sic duan , pra drejtoresha perzihet edhe tek lirite elementare te njeriut!!!
    Drejtoresha te tilla nuk i duhen popullit shqiptar.

Gostivari_usa

P.S."Deokliciano - kishe pasur ti deshire dikush te te perzihet ne lirite e tua ?!!"
    Kur do e kuptosh ti qe Shqiperia nuk eshte shtet sherihatik,dhe kurre ndonjehere nuk ka per te qene.
    Kush je ti njeher qe do te perjashtosh drejtoreshen nga Shqiperia!!!!
    Shqiperia eshte shtet demokratik,laik qe lejon praktikimin e besimeve fetare,por deri ne piken ku keto besime fetare nuk thyejne ligjet e shtetit.
    shembull.legjislacioni shqiptar nuk e lejon poligamine,islami e lejon dhe e favorizon.........ne Shqiperi ligji nuk te lejon te kesh me shume se nje grua,ti ca do thuash?se po te shkelen te drejtat e tua,jo o plako,nuk ke kuptu asgje ti...........ne islam praktikohet vrasja e njerzve me gurre,prerja e dores etj etj.....ti si thu qe po te shkelim te drejtat e zotris tate qe nuk te le njeri te vrasesh njerez me gurre.
    SHTET LIGJOR PIK.kjo duhet,drejtoresha e ka bo shum mir.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    Kur do e kuptosh ti qe Shqiperia nuk eshte shtet sherihatik,dhe kurre ndonjehere nuk ka per te qene.
    Kush je ti njeher qe do te perjashtosh drejtoreshen nga Shqiperia!!!!
    Shqiperia eshte shtet demokratik,laik qe lejon praktikimin e besimeve fetare,por deri ne piken ku keto besime fetare nuk thyejne ligjet e shtetit.
    shembull.legjislacioni shqiptar nuk e lejon poligamine,islami e lejon dhe e favorizon.........ne Shqiperi ligji nuk te lejon te kesh me shume se nje grua,ti ca do thuash?se po te shkelen te drejtat e tua,jo o plako,nuk ke kuptu asgje ti...........ne islam praktikohet vrasja e njerzve me gurre,prerja e dores etj etj.....ti si thu qe po te shkelim te drejtat e zotris tate qe nuk te le njeri te vrasesh njerez me gurre.
    SHTET LIGJOR PIK.kjo duhet,drejtoresha e ka bo shum mir.
    Aq di dhe aq Fletë...me pelqen kjo modesti..
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Mbase ktyre fshihen grupe qe kerkojn me krijue konflikte,se kto gjana nuk rrjedhin nga mendja e fmijve dhe 100% fajin e kan prindrit qe u a imponojn fmijve keto tradita te huja,se nuk e besoj qe fmija kerkojn fergje me u mbyll si kamaikaze.Artikulli flet per perqen apo feregjen e jo per shami,askush si trazon nese mbajn shamij siq kan mbaj dikur vajzat apo grat shqiptare,si dhe aty po thuhet se shkolla paska rregulla veshje,dmth uniform..
    shikoji vajzat se si jane te mbuluara pastaj eja dhe trego kane shami apo ferexhe
    din ta bene dallimin mes ferexhes dhe shamis?

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parë shqipe në Labovë, jo në Korçë
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •