Ja shikoni se q pasoja ka lene xhai Enveri
Ka ende qe kane po ate dhimbje koke
PO
JO
Nuk e di
Ja shikoni se q pasoja ka lene xhai Enveri
Ka ende qe kane po ate dhimbje koke
ti e di se q pasoja ka lene muhabeti me fal muhameti desha me thon
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Pasojat i leme vet ne te na vin:
1.Ka filluar tna pengoj besimi i tjetrit.
2.Urrejtja vlla/moter me vlla/moter shkaku besimi.
3.Ofendimi i besimit te njeri tjetrit.
4.Mos logjika kur bejme dicka te pahijshme dhe kur gjykojm dicka kur nuk pranojme ka veti jone,po vetem per tjetrin ti flasim.
Dhe e fundit
5.Kemi fillu te percahemi si Shqiptare,shkaku besimi ku e drejta e xhdo kujt eshte cfare te doje te besoje.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Mbase ktyre fshihen grupe qe kerkojn me krijue konflikte,se kto gjana nuk rrjedhin nga mendja e fmijve dhe 100% fajin e kan prindrit qe u a imponojn fmijve keto tradita te huja,se nuk e besoj qe fmija kerkojn fergje me u mbyll si kamaikaze.Artikulli flet per perqen apo feregjen e jo per shami,askush si trazon nese mbajn shamij siq kan mbaj dikur vajzat apo grat shqiptare,si dhe aty po thuhet se shkolla paska rregulla veshje,dmth uniform..
Ketu ne Australi komuniteti musliman eshte goxha i madh. ka shume Turq edhe Arabe dhe te tera femrat qe jane me shami jane te lejuara ta mbajne shamine si ne pune, ashtu edhe ne shkolle. Madje edhe kur dalinf foto per pashaporta apo licence nuk e heqin shamin, per aq kohe sa u duket fytyra ( se ka nga ato qe tregojne vetem syte, apo qe dhe syte i mbulojne me rrjete te zeze). Personalisht nuk besoj tek fehrexheja, por nuk gjykoj asnje qe e mban. Cdo njeri eshte i lire, se kuptoj pse eshte kaq 'big deal' sa ti perjashtojne nga shkolla. Vertet shkolla eshte institucion laik, por vetem pse mbajne shamine, seshte se po predikojne fene tek te tjeret.
Une ne klase te 8 ne Tirane kam patur nje zyshe qe na predikonte per Jehovain ne vend qe te na mesonte biologji. Pse ajo nuk perjashtohej nga puna?
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Te dy anet keq, edhe largimi nga shkolla i atyre vajzave edhe fetarizimi i shkollave. Rruges se Hamasit jemi duke shkuar
Kur do e kuptosh ti qe Shqiperia nuk eshte shtet sherihatik,dhe kurre ndonjehere nuk ka per te qene.
Kush je ti njeher qe do te perjashtosh drejtoreshen nga Shqiperia!!!!
Shqiperia eshte shtet demokratik,laik qe lejon praktikimin e besimeve fetare,por deri ne piken ku keto besime fetare nuk thyejne ligjet e shtetit.
shembull.legjislacioni shqiptar nuk e lejon poligamine,islami e lejon dhe e favorizon.........ne Shqiperi ligji nuk te lejon te kesh me shume se nje grua,ti ca do thuash?se po te shkelen te drejtat e tua,jo o plako,nuk ke kuptu asgje ti...........ne islam praktikohet vrasja e njerzve me gurre,prerja e dores etj etj.....ti si thu qe po te shkelim te drejtat e zotris tate qe nuk te le njeri te vrasesh njerez me gurre.
SHTET LIGJOR PIK.kjo duhet,drejtoresha e ka bo shum mir.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt