Close

Rezultati i Sondazhit: Vendim i drejte per ti perjashtuar?!

Votues
90. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

46 51.11%
  • JO

36 40.00%
  • Nuk e di

8 8.89%
Faqja 19 prej 19 FillimFillim ... 9171819
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 185 prej 185
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Mua per vete me kane perjashtuar per shkak te mungeses se uniformes shkollore, po mundohem ta paramendoj se cdo te me kishin bere sikur te vija masken e batmanit qe pelqeja ta bartja aq shume. hihhihih

Uh po mire ua paska bere! Po te kishin prinder si duhet, keto qe shiten fetare nuk do te duhej te ishin ne shkolle fare, edhe vet nuk do te hynin nje te njejten klase me meshkuj.
    car hipokrizie turke aman aman aman...

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    ne qofte se ke sy ne balle dhe mend ne koke une kam respektuar vazhdimisht do antar te cdo perkatsie fetare!!!
    por mua me shqetson ekstremiteti i disave ketu perfshire dhe ty tani,qe dilni dhe fyeni ato bashkemoshatare te tuajat te cilat diskriminohen padrejtesisht vetem e vetem se jane myslimane!!
    fundi fundit mua nuk me intereson nese ti apo ndo nje tjeter dilni ne minifunde,perdorni alkolin ,drogen, etj etj!por kur ju fyeni myslimanet te cilat mbulohen dhe i quani arabe e jevge,ateher dhe krahu i opozites ka te drejten te ju veje ne dukje ato anet negative qe juve ju karakterizojne,ane keto te cilat identifikoni vetevehten tuaj me xhestet, fyerjet,dhe banalitetet qe sillni ketu ne forum!!
    keshtu qe mua mos me trego per kete problem se besoj se di dhe jam me i qarte se ti!!po ta mbajti konsultohu me prinderit e tuj por spjegojav me ndershmeri keto qe ti shkruan ketu,se te garantoj qe te nxjerrin nga dritarja se jo nga dera!!

Se kam bere veten ala te me nxjerrin as nga dritarja as nga dera.
    Ku e pe ti fyerjen qe bera une?Une thashe qe ferexheja eshte veshje arabe.Nuk dihet kush po fyen me shume ktu Behari dhe kush po nxit me shume urrejtje.Ti p.sh vetem ne keto lloj temash poston duhet te kesh nje qellim.
    Une krenohem me faktin qe jam shqiptare e feja per mua eshte dicka private.Ti krenohesh me faktin qe je islamik.Dukesh qe je aq ekstemiste ku mbi 80% te shqiptareve i quan mysliman.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

I zene deri ne Gusht. Maska e )un(
    Anëtarësuar
    15-11-2007
    Vendndodhja
    te shpia tjeterkuj, edhe ne msn...
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    e di se cme tha sot ajo shoqja jote qe pi kafe ti me te!!!
    e pyeta per ty se se me cfar po merresh,
    dhe ajo mu pergjegj me ironi duke tundur koken,Lere ate me tha se i ka humbur fare coku,qe nga koha kur e la i dashuri mysliman nga Irani!!
    dhe tani vazhdon gjith diten dhe gjith naten te grihet me mysliman neper forume!!
    pse s'flet kaher ti mo shoku qe kjo paska nje arsye te forte me ofendu muslimanet,
    .

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Se kam bere veten ala te me nxjerrin as nga dritarja as nga dera.
    Ku e pe ti fyerjen qe bera une?Une thashe qe ferexheja eshte veshje arabe.Nuk dihet kush po fyen me shume ktu Behari dhe kush po nxit me shume urrejtje.Ti p.sh vetem ne keto lloj temash poston duhet te kesh nje qellim.
    Une krenohem me faktin qe jam shqiptare e feja per mua eshte dicka private.Ti krenohesh me faktin qe je islamik.Dukesh qe je aq ekstemiste ku mbi 80% te shqiptareve i quan mysliman.
    po meqense feja qenka dicka personale,mecte drejte ti i quan arabe ato qe mbulohen pra!!
    pastaj realitetin nuk mund ta ndrryshojme as une dhe asti dihet publikisht se mysliman et jane komunitet mbi 75%pamvarsisht se sa e praktikojne islamin!!
    sikur dhe katolik 20%dhe ortodoks 5%cfar te bejm tani??
    une i respektoj tegjitha fete!!

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Tema mbyllet perkohesisht.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Faqja 19 prej 19 FillimFillim ... 9171819

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parë shqipe në Labovë, jo në Korçë
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •