Close

Rezultati i Sondazhit: Vendim i drejte per ti perjashtuar?!

Votues
90. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

46 51.11%
  • JO

36 40.00%
  • Nuk e di

8 8.89%
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 185
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Jo demokracia nuk mund te jete,qe une perdhunoj kulturen shqiptare se kam qef te bej cte dua...Kjo nuk eshte mire,kjo eshte keq...Kultura e morali shqiptar vlen me shume se demokracia apo cfaredolloj sistemi tjeter qeverisje....

ore jeni te padrejt shume, sme bahet von cfar beni ju po ni gjo duhet me ba " ose per te gjith ose per askend" e mos em trego kultura te shqitparit se skan met asi shqiptar patriota, ti qe mshitesh patriot ketu benu i drejt pra, jo vjen fol dy fjal ktu e dy lidhje me fen islame si ki. ato ashtu e dojn ashtu duhet ta ken une se kuptoj, der dje ishte shteti shqitpar " shtet musliman " sot vijn kta te rit ne qeveri ndalojn mesimin me shamia cfar qobana jan ardh n'qeveri....

Le te jemi prapa ,na la turku e komunizmi prapa,po ama kjo nuk do te thote qe meqe e lejoi nje komb riosh,duhet ta bejme edhe ne...po vlerat shqiptare ku ti cojme,ne banjo ?

na la turku? po cfar u arrit qe 100 vjet ? dit per dit del saliu me ramen ne tv duke u shajt kush ika tash fajet ? turku prap? po i bajm do gjona si pa rend per ate jemi mbet mbrapa, e tani po i jepni pak icik gaz a ? duhet mi kalu kta te EU mi hek shamita, mi qel trupin e sene tjera.. keshtu hyhet ne EU, e hyjshi ne zjarr ishalla
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga a Tree walking Lexo Postimin
    vallaj ti mund te rrish ketu tere diten duke llap ene prape nuk e lu dot faktin qe je jevg ktu osh problemi, ene do ta cmesosh i dite faktin qe kur je jevg nuk je mo shqiptar, do e harrosh ca te ka thone serbi ty e fisit tat se jevgjit nuk jon shqiptare e shqiptaret nuk jon jevgj, hiqe nga menja
    je i papam

ne shkoll vete per tu edukuar, per te ecur perpara me plot thenien edukim.
    ne shkoll nuk te mesojne se ca thot kurani, po histori,shkenc,politik,edukat.
    keto me vishen si fantazma.
    te rrine pa shkoll, sma ndien fare. te ikin nga kane ardhur jevgjit.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    edhe shamia eshte simbol i shqiptarve ik se shkretove boll
    Shamia jo ferexheja... Te jete tek shamia qe respekton traditen shqiptare jam dakort,por jo shamia te transformohet ne burka,se atehere perdhoset tradita mijeravjecare shqiptare,tradite shume mijeravjecare para lindjes se muhametit e krishtit bashke....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    je i papam

ne shkoll vete per tu edukuar, per te ecur perpara me plot thenien edukim.
    ne shkoll nuk te mesojne se ca thot kurani, po histori,shkenc,politik,edukat.
    keto me vishen si fantazma.
    te rrine pa shkoll, sma ndien fare. te ikin nga kane ardhur jevgjit.
    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooo
    edukata jote shihet ne te shkruarin tene ne postimet tuaja ik meso edukat per veti pastaj shiti dikujt tjeter e lere me se qa del me te njohte me mire por edhe nuk deshiroj

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Shamia jo ferexheja... Te jete tek shamia qe respekton traditen shqiptare jam dakort,por jo shamia te transformohet ne burka,se atehere perdhoset tradita mijeravjecare shqiptare,tradite shume mijeravjecare para lindjes se muhametit e krishtit bashke....
    ato vajza bartnin shami dhe jo ferexhe mirepo hapsi i temes nuk din ta beje dallimin mes shamis dhe ferexhes q' ti beje une

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    I njejti gomarllek cdo vit.
    Futet ne shkolle e heq ferexhene. Del nga shkolla e ve prape.
    Perseriteni dhe ju me mua: Futet ne shkolle e heq ferexhene, sa del nga shkolla e ve prape.

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    te gjithe ne per qdo dit shohim se si vishen nxeneset e shkollave tona ,ne qoftese perjashtohen nxenest me ferexhe duhet te perjashtohen edhe ato gjysme lakuriqe ato me kryq e shum te tjera qe bejne gjera shum me te shemtuara ne ambientet shkollore.nuk dua te mbroj ata-o qe i takojn fese islame e as ti sulmoj ata-o qe i takojn fese katolike apo krishtere por rregullat e shkolles dhe shtetit duhet te jene te njejta per te gjithe.i kisha lut te gjithe te respektojn fene e tjetrit ne qoftese dojne te jen te respektuar nga te tjeret.qdo njeri ka te drejt te mbroj dhe te shpreh ate qe ndjene per fene e tije derisa nuk cenon ndjenjat e tjetrit.nese mua nuk me pengon kryqi dhe kisha e juaj shqipetar te nderuar as juve nuk do te duhej te ju pengonte feregjeja ose gjamia ime.ne fund te fundit feja e shqiptarit eshte shqiptaria,dhe kjo na ka mbajt deri tani si shqiptar.me thuani vetem nje lufte ndershqiptare per shkak te fese se ndryshme.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Kjo ehste loje me opinionin. Provokime.
    I dine rregullat e shkollave publike, por dikush i organizon per te nxitur debate. Poashtu edhe ne jemi te gatshem per keso muhabetesh. Ti lutemi perendise qe te na krijoje ne nje forme tjeter qe mos te duken keto pjest e "turpshme".
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Un mendoj qe ajo drejtoresha ka ploteisht te drejte.
    Ajo eshte shkolle publike jo fetare ne qofte se vajzat me rendesi e kan fen (islamin) sesa edukaten qe e merr ne shkolle (keshtu u shpreh ne nje kronike) atehere le te shkojne ne shkolla fetare jo publike.
    Un po te kisha gje ne dore s'do lejoja qe asnje njeri te vin ne veshje fetare ne shkolle mendojni secili nxenes te vin ne shkolle sipas veshjeve fetare ca do merrej vesh.
    Aq me teper ferexhia me duket si veshje Arabe apo e ndonje vendit nga Afrika s'me ngjan aspak ne veshje tradicionale shqipetare.
    Njerez kuptojeni nje her e pegjithmon nuk jemi as Turk e as Arab por Shqipetar.

P.s Nuk jam fetare qe mos te mendoj ndonjeri qe jam extremiste.
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Shum flitet per demokraci her na e perkthejn liri e njeriut dhe her tjeter na e perkthejn jo si do ti por si dua une.
    Nje vajz do te jetoj ne demokraci ashtu sikur ajo e koncepton, ndersa tjeteri i imponon konceptin e vet.
    kjo veper imponuese, sipas perkthimit te demokracis, nuk konsiderohet demokraci. Ky imponim i pa bazuar me ligj dhe me moral ka vetem nje emer, urrejtje ndaj Islamit.

Une dyshoj te drejtoresha e asaj shkolle. Ajo aderon ne nje fe qe i jep asaj kete urrejtje.
    Jemi ne shekullin e XXI per ata qe nuk njohin gje tjeter vec urrejtjes demokracia perkthehet ashtu sikur ata duan. Shpresojme se do vi nje dit qe dhe ata si kjo edukatore do edukohet me sistemin e vet.

Faleminderit

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parë shqipe në Labovë, jo në Korçë
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •