Jo demokracia nuk mund te jete,qe une perdhunoj kulturen shqiptare se kam qef te bej cte dua...Kjo nuk eshte mire,kjo eshte keq...Kultura e morali shqiptar vlen me shume se demokracia apo cfaredolloj sistemi tjeter qeverisje....
ore jeni te padrejt shume, sme bahet von cfar beni ju po ni gjo duhet me ba " ose per te gjith ose per askend" e mos em trego kultura te shqitparit se skan met asi shqiptar patriota, ti qe mshitesh patriot ketu benu i drejt pra, jo vjen fol dy fjal ktu e dy lidhje me fen islame si ki. ato ashtu e dojn ashtu duhet ta ken une se kuptoj, der dje ishte shteti shqitpar " shtet musliman " sot vijn kta te rit ne qeveri ndalojn mesimin me shamia cfar qobana jan ardh n'qeveri....
Le te jemi prapa ,na la turku e komunizmi prapa,po ama kjo nuk do te thote qe meqe e lejoi nje komb riosh,duhet ta bejme edhe ne...po vlerat shqiptare ku ti cojme,ne banjo ?
na la turku? po cfar u arrit qe 100 vjet ? dit per dit del saliu me ramen ne tv duke u shajt kush ika tash fajet ? turku prap? po i bajm do gjona si pa rend per ate jemi mbet mbrapa, e tani po i jepni pak icik gaz a ? duhet mi kalu kta te EU mi hek shamita, mi qel trupin e sene tjera.. keshtu hyhet ne EU, e hyjshi ne zjarr ishalla
Krijoni Kontakt