Close

Rezultati i Sondazhit: Vendim i drejte per ti perjashtuar?!

Votues
90. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

46 51.11%
  • JO

36 40.00%
  • Nuk e di

8 8.89%
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 185
    2012 Maska e Danger Resist
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    The place called NOWHERE
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Un mendoj qe ajo drejtoresha ka ploteisht te drejte.
    Ajo eshte shkolle publike jo fetare ne qofte se vajzat me rendesi e kan fen (islamin) sesa edukaten qe e merr ne shkolle (keshtu u shpreh ne nje kronike) atehere le te shkojne ne shkolla fetare jo publike.
    Un po te kisha gje ne dore s'do lejoja qe asnje njeri te vin ne veshje fetare ne shkolle mendojni secili nxenes te vin ne shkolle sipas veshjeve fetare ca do merrej vesh.
    Aq me teper ferexhia me duket si veshje Arabe apo e ndonje vendit nga Afrika s'me ngjan aspak ne veshje tradicionale shqipetare.
    Njerez kuptojeni nje her e pegjithmon nuk jemi as Turk e as Arab por Shqipetar.
    Plotesisht pajtohem me ty

ka shkolla te posacme per ta dhe duhet ti zgjedhin ate shkolle qe ju pershtatet

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Danger Resist Lexo Postimin
    Plotesisht pajtohem me ty

ka shkolla te posacme per ta dhe duhet ti zgjedhin ate shkolle qe ju pershtatet

auu dojni mi nda muslimanet nga katuliket? lujtet mendsh ? te gjithe shqiptar jemi, ku ka te drejt dikush mu desh, kam te drejt edhe une mu vesh.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mire jua kan ber, si dihet asnjeher kush fshihet pas atij carcafi, ja ku vjen ne shkolle kushuriri tyre terrorist i veshur me carcaf si ato, edhe shperthen ne oren e mesimit.

Shum i drejte vendimi, asnje sduhet te shkoje ne shkolle me carcaf.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Mire jua kan ber, si dihet asnjeher kush fshihet pas atij carcafi, ja ku vjen ne shkolle kushuriri tyre terrorist i veshur me carcaf si ato, edhe shperthen ne oren e mesimit.

Shum i drejte vendimi, asnje sduhet te shkoje ne shkolle me carcaf.
    ja ku na doli nje i fbi apo cfar je ti? simbas teje ne shqiperi qenkan 101% musliman se cdo dit ka nga dy te vdekur, te gjith terrorista qenkan?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    ja ku na doli nje i fbi apo cfar je ti? simbas teje ne shqiperi qenkan 101% musliman se cdo dit ka nga dy te vdekur, te gjith terrorista qenkan?
    Kush te tha qe jam FBI ?

Ne shkolle shkohet me uniformen e shkolles, nese do ikesh ne xhami, ik me cfar te duash, ose ik ne shkolle myslimane, asnje ste ndalon.

Ama smund te shkosh ne shkolle me uniformen e vdekjes i veshur me carcaf te zi, edhe vetem draperi te mungon qe te besh terror ne shkolle, mos flisni budallalleqe.

Shkolla ka rregulla, ashtu sic ka feja myslimane edhe te gjith i respektojme, ndaj edhe feja myslimane duhet te respektoje vendet publike sic eshte shkolla, cfar u be ktu?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Kush te tha qe jam FBI ?

Ne shkolle shkohet me uniformen e shkolles, nese do ikesh ne xhami, ik me cfar te duash, ose ik ne shkolle myslimane, asnje ste ndalon.

Ama smund te shkosh ne shkolle me uniformen e vdekjes i veshur me carcaf te zi, edhe vetem draperi te mungon qe te besh terror ne shkolle, mos flisni budallalleqe.

Shkolla ka rregulla, ashtu sic ka feja myslimane edhe te gjith i respektojme, ndaj edhe feja myslimane duhet te respektoje vendet publike sic eshte shkolla, cfar u be ktu?

auuu. po ato bythqela ne klube nate shkojn ? pse per to smerret as nje vendim ? apo ngase msusit i kullotin syt.? the pastaj e quani veten patriot, ata shqiptar qe ishin kan luftu, me marr dicka te drejt, me marr lirin, qe cdokush te beje cfar doje me veten e tij, e jo keshtu ajo shkon ne cercaf se ashtu don, sic dojn ato tjerat te na i tregojn tangat cfar i kan qe vdishen.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    auuu. po ato bythqela ne klube nate shkojn ? pse per to smerret as nje vendim ? apo ngase msusit i kullotin syt.? the pastaj e quani veten patriot, ata shqiptar qe ishin kan luftu, me marr dicka te drejt, me marr lirin, qe cdokush te beje cfar doje me veten e tij, e jo keshtu ajo shkon ne cercaf se ashtu don, sic dojn ato tjerat te na i tregojn tangat cfar i kan qe vdishen
    Per cfar e ke fjalen se spo te kuptoj? Cfar eshte bythqele? Plus cfar lidhje ka patriotizmi ne nje shkolle publike, ose ne nje debat te tille?
    Apo gjithcka duhet te lidhet me patriotizmin edhe bemat e Gjergj Elez Alise, ose Skenderbeut? Je ne 2008 ZGJOHU.

2012 Maska e Danger Resist
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    The place called NOWHERE
    Postime
    39
    Je ne 2008 ZGJOHU.
    po MmEeTtIi dhe ne shekullin e XXI

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Per cfar e ke fjalen se spo te kuptoj? Cfar eshte bythqele? Plus cfar lidhje ka patriotizmi ne nje shkolle publike, ose ne nje debat te tille?
    Apo gjithcka duhet te lidhet me patriotizmin edhe bemat e Gjergj Elez Alise, ose Skenderbeut? Je ne 2008 ZGJOHU.
    auu mfal paskem harru qe jemi ne 2008, ne kete kohe duhet hequr carcafer me bikini si ne plazh . tzzz. ju prift e mbara ... per ne vullkan aty do i lajm borgjet te gjithe.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ne kete kohe duhet hequr carcafer me bikini si ne plazh . tzzz. ju prift e mbara ... per ne vullkan aty do i lajm borgjet te gjithe.
    Nese zoti sdo donte qe femrat te dilnin me bikini, pse i krijoji njerzit qe te rrinin lakuriq?
    Nejse shihemi te "vullkani"

LOL

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parë shqipe në Labovë, jo në Korçë
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •