Close

Rezultati i Sondazhit: Vendim i drejte per ti perjashtuar?!

Votues
90. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

46 51.11%
  • JO

36 40.00%
  • Nuk e di

8 8.89%
Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 185
    i/e regjistruar Maska e il.Padrino
    Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    kush thot qe jan budallej ato me shami ne koke?Qe thua analfabetet..te shikosh ketu ne gjermani sa studjojn qe jan me shami ne koke dhe jan shume shume te zjuara....dhe nuk duhet te jesh ne arabi qe te vesh shami kush e paska then ket gje qe duhet me qen ne arabi?
    Tironce, t'i leme kta injorante, mos t'mirremi me ta, se vet kta jon pjesa ma e ndyte e kombit tone.....

kta jon te cilet e shesin veten per lek.... e shesin moralin, e shesin nderin, e shesin edhe kombin per lek....
    ekzistojnë dy lloje skuadrash:

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    Citim Postuar më parë nga a Tree walking Lexo Postimin
    ca flet me o lale, ke ngaterru te qenit jevg me traditen shqiptare, shqiptaret nuk kane tradita jevgjish, harroji ato qe te ka mesu serbi kto 50 vjet (nqs sje jevg per vete) nuk jan jevgj shqiptaret, mund te jesh ti vete, po nqs je jevg nuk je shqiptar, mos u ngaterro ,truni vogel gjo e modhe
    hahahhaa... ne serbin kurr nuk e kemi degju, perkundrazi e kemi luftu edhe me gjak. Jon tjere qe e kan degju serbin, e tash dalin e na mbajn moral neve ktu n'forum.

jeni ju ata qe po e degjojki serbin. se serbi thot se "kta jon turq, t'rrezikshem per Evrope"... kshtu qe shikoni se cfare temash hapni, e cfar opinionesh jepni, pra njejt sikur serbet.

mos m'fol o ti qe rrjedh prej gjak komunizmi, qe t'paret tu kan persekutu shqiptaret vetem pse e kerkonin Evropen.

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    dy jevga ishin me amon, e keni foton ke faqja gazetes qe ka artikullin une s'e mor vesh ku e msun shqipen jevgat i here
    nuk ka rendsi se cfare ishin jevga apo te bardha apo kinez...njerze jan dhe ata..feja esht per te gjith!!!!!!!!!!!!!!!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga il.Padrino Lexo Postimin
    Tironce, t'i leme kta injorante, mos t'mirremi me ta, se vet kta jon pjesa ma e ndyte e kombit tone.....

kta jon te cilet e shesin veten per lek.... e shesin moralin, e shesin nderin, e shesin edhe kombin per lek....
    nuk mundem te gjykoj Angel se si esht etj po ka dhe ashtu njerzish si thuan ti...

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    hahahhaa... ne serbin kurr nuk e kemi degju, perkundrazi e kemi luftu edhe me gjak. Jon tjere qe e kan degju serbin, e tash dalin e na mbajn moral neve ktu n'forum.

jeni ju ata qe po e degjojki serbin. se serbi thot se "kta jon turq, t'rrezikshem per Evrope"... kshtu qe shikoni se cfare temash hapni, e cfar opinionesh jepni, pra njejt sikur serbet.

mos m'fol o ti qe rrjedh prej gjak komunizmi, qe t'paret tu kan persekutu shqiptaret vetem pse e kerkonin Evropen.
    ca rreziku per evrope thu ti me jevg, ti kur te pysin ca je thu qe je jevg perpara e masnej e meno a je shqiptar apo jo. ti u hodhe sikur ke honger nai kastravec muhamedi nga mrapa, sapo tradita shqiptare perjashtoi traditen e jevgjve. dhe thu qe sje jevg, ti je jevg 24 karac me

Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    ca rreziku per evrope thu ti me jevg, ti kur te pysin ca je thu qe je jevg perpara e masnej e meno a je shqiptar apo jo. ti u hodhe sikur ke honger nai kastravec muhamedi nga mrapa, sapo tradita shqiptare perjashtoi traditen e jevgjve. dhe thu qe sje jevg, ti je jevg 24 karac me
    une jom 100% shqiptar, shume ma shqiotar se ti.... kjo e verteton edhe veprat e familjes teme nder shekuj, per kauzen shqiptare..... familjart e mi luftun me flamur kuq e zi, e jo me tjeter, ata u vran per Kosove ran deshmor per Kosove e jo per 1 vend tjeter.... e ti more bir greki del e m'shet moral mu.

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    ca flet me po si mund te luftoje jevgu per flamur shqiptar, mjaft fole ne emer te shqiptareve me verem se s'e ke fitu ate drejte akoma

Anëtarësuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    131
    epooo cka do qe jam, kam shkru histori (familja ime, e farefisi), kem lon gjurme per kit vend, per kete toke.....

e sigurisht familja jote ka shkru historine e zeze, qe vazhdon edhe tahs ta shkruaj. Sigurisht se duhet t'dalen te kerkosh neper Evrope per noj lidhje te aferm qe ka lind "aksidentalisht".

1. FC Barcelona
    2. të tjerat

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    vallaj ti mund te rrish ketu tere diten duke llap ene prape nuk e lu dot faktin qe je jevg ktu osh problemi, ene do ta cmesosh i dite faktin qe kur je jevg nuk je mo shqiptar, do e harrosh ca te ka thone serbi ty e fisit tat se jevgjit nuk jon shqiptare e shqiptaret nuk jon jevgj, hiqe nga menja

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    ai qe detyron femijen apo bashkeshorten te vendose mbulesen me detyrim eshte injorant!!
    por dhe ata qe kerkojn te perjashtojne nga shkolla studente per arsye mbulese jane me shume se injorante!!
    e them kete pasi te mbulohesh apo jo eshte zgjedhje personale dhe nuk ka detyrim ne islam!
    eshte per tu habitur qe profesoret nuk reagojne kur shikojn studente qe shkojne ne shkolle
    gjysem lakuriq me gjoks dhe me shale te zbuluara,madje te shumtit e rasteve te dehur apo te droguar,dhe si pasoje e ketyre gjerave te shemtuara kalojne ne depresion duke fluturuar dhe nga katet e pesta shpesh here!!

kurse shamia apo mbulesa nuk besoj se i ze rrugen ndo njerit,perkundrazi mbron vetevhten nga veprimet e keqia,dhe duke mbrojtur vetevehten nga veprime te shemtuara besoj se eshte dhe ne te miren e shoqerise!!

ja dhe nje pershendetje per gjithe ata qe mbeshteten drejtoreshen e
    http://uk.youtube.com/watch?v=Wf2H4EA95xc

Faqja 6 prej 19 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla e parë shqipe në Labovë, jo në Korçë
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 02:40
  3. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  4. Pranimet ne universitet per 2006-2007
    Nga helene në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 04:18
  5. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •