Le te vazhdojne me kete rritem dhe ju siguroj qe sulmi i Natos ne 99' nuk ishte i fundit, po vazhduan keshtu do e pesojne edhe njeher dhe do mbushem me mend pergjithmon qe KOSOVA nuk eshte e Serbise dhe pik.
Le te vazhdojne me kete rritem dhe ju siguroj qe sulmi i Natos ne 99' nuk ishte i fundit, po vazhduan keshtu do e pesojne edhe njeher dhe do mbushem me mend pergjithmon qe KOSOVA nuk eshte e Serbise dhe pik.
Sui generis
A ka mundesi te me shpjegoje dikush kete punen e "Jeruzalemit" te Serbise???
Duke pasur parasysh te dhena te tjera historike si keto me poshte:
Kliko: Serbizimi i trashëgimisë kishtare bizantine në Kosovë përfundoi në periudhën osmane
Pershendetje,
Te them te drejten kete term e kam degjuar keto javet e fundit dhe nuk di te qesh apo te qaj. Mendoj se Serbia po mundohet te bej ndonje lloj paralelizmi apo te fitoj ndonje lloj "simpatie" nga Izraeli, qe dihet se ka ndikim te jashtzakonshem ne boten perendimore dhe sidomos ne Amerike.
"It is difficult to escape from the prevailing disease of one’s generation."
- Marie Henri Beyle
Ne fakt e shtrova ate pyetje me shume dmth si tip sarkazme. Ne fakt me aq sa jam une ne dijeni, gjoja Kosova per ta eshte toke e "shenjte" si Jeruzalemi se derdhen gjak me turqit aty e te tjera "pretendime." Tani per nga shenjteria fetare e kisha fjalen, dokumentat deshmojne te kunderten, por pak buje i behet asaj ane edhe nga pala jone.
Sipas NY Times nen shenjester paskan qene dhe ambasada turke dhe ambasada boshnjake. Jane sulmuar dhe nje filial McDonalds dhe nje filial i Nike.
Sipas gazetes austriake Der Standard qenka sulmuar dhe nje filial i bankes Raiffeisen.
Eshte absurde, tek CNN nje gazetare serbe komentonte se si ata jane te prekur ne krenarine kombetare sepse Kosova eshte zemra e serbise dhe ka qene territori i tyre per shekuj e mijvjeçare. Po ku *** e semes e gjeten ata Kosoven, po nuk ka nje gazetar serioz te hetoje dhe ti tregoje botes qe e verteta eshte ndryshe?
Problemi eshte se sado ajo qe thote ajo eshte nje genjeshter kolosale, bota nuk di asgje per kosoven, dhe direkt ajo qe thote ajo k**va serbe i duket si e vertete.
Pershendetje,
Kjo puna e bujes do leke, institute shqiptare sic ka dhe sllave neper bote dhe qendra te mirfillta kulturore shqiptare. Ju dini ndonje ne amerike ? Un ne Zvicer ku kam jetuar kam pare dicka por as nuk krahasohesh me organizimin qe kane serbet, je mijera-vjet drite larg. Edhe pse keto 20 vitet e fundit duket se i ka rene zeri ose se nuk i degjon njeri, Nuk i ka rene sepse kane patur luftra, por sepse bota gjithmon e me teper eshte ne proces globalizimi te pakten ne pjese te caktuara dhe interesat ekonomike diktojne me shume se pasionet historike te ndonje Lordi Anglez qe ju mbush mendja se Kosova ishte Serbi dhe se Cameria ishte Greqi.
Sic e kam thene dhe ne nje postim tjeter, mendoj se eshte bere padrejtesi e madhe qe ato Kisha jane trajtuar gati gati si me status "ambasade" dhe i eshte dhene de-facto te drejte serbeve ne pretendimet e tyre se kjo eshte toke qe mbart historine e tyre. Dihet qe ato kisha jane ndertuar mbi kisha me te vjetra Dardane.
"It is difficult to escape from the prevailing disease of one’s generation."
- Marie Henri Beyle
Sipas CNN trupi i djegur i nje terroristi serb eshte gjendur brenda ambasades Amerikane.
Keshtu esht kur luan me zjarrin.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Krijoni Kontakt