Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 148
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Jam totalisht kundra , midis 2 njerezve duhet te ket dashuri qe ne castin e pare qe shihen .

"""""Brooklyn2007 per ate qe po flet ti do ishte in the perfect world por ja qe ne fakt nuk ndodh ashtu sepse ato familje qe do ta dine qe ju do dilni, do te thone ok te dilni per kafe nja 2 here dhe pastaj duhet te thuash po apo jo. A mund ta njohesh nje njeri me dy here te dale???????? Te gjithe behen engjej ato dy here, si meshkujt dhe femrat. Ketu po flasim per nje jete te tere, jo per nje jave apo nje muaj. Lidhjet me "mbleseri" mund te zgjasin.................."""

Pse thua "perfect world"?!!! Ka kaq shume raste te sukseshme mbleserish sa mua me duket absurde te trajtohet ne kete menyre kaq pesimiste. Edhe ne rastet me dashuri edhe ne ato me mbleseri gjen histori lumturie, histori divorci, histori tradhetie, e deri tek histori vrasjesh. Pse te mos rrime pak shtembur e te flasim drejt tani?!. Kujt i takon ne fund te fundit nese nje njeri duhet te martohet me dashuri apo mbleseri?! A nuk eshte kjo jeta e gjithesecilit ku kushdo e ben ate si ti vije me mbare?! Mua kjo teme me duket plot me paragjykime qe ne hapje te saj. Sa permendet fjala mbleseri menjehere na shkon mendja ne ato martesat ne fshatrat e humbura ne Shqiperi ku babai i thote goces do marresh kete burre dhe pike. Jo ore jo, ka plot raste ku nje djale e nje vajze jane njohur bashke per nje kohe te gjate (jo per nje apo dy kafe) dhe kane vendosur te jetojne bashke ose jo. Jeta eshte zgjedhje dhe zgjidhje per kedo. Mos na sillni prape si njehere e nje kohe te famshmin OPINION te botes per gjerat e jetes se njeriut. Secili e vendos vete cfare eshte me mire, llafet i merr era. Une per vete jam per zgjedhjen e lire. Te tjerat me duken humbje kohe.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Jam totalisht kundra , ndermjet 2 njerezve duhet te ket dashuri qe ne castin e pare qe shihen .
    ose shkruhen ne msn

kjo qe thua ti Wal, ndodh shume shume rralle, ose zgjat pak

keshtu qe mos i kufizo njerezve menyrat e tjera te njohjes
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Problemi i mbleserive eshte ketu te dashur kalamaja: mbleseria nuk prezanton çiftin me qellim qe te njihen njehere, te frekuentohen ne nivel emocional dhe pse jo dhe fizik dhe pastaj te vendosin vete c'te bejne. Mbleseria thjeshte i ben nje balanc pasurie e ndonje veti siperfaqesore djalit gjate pak diteve tek vajza, i jep garancine e virgjerise te vajzes djalit dhe hajt ju qofte per hajer. Pra nje lloj pazari, ti me hiq vajzen nga dera ne kembim te seksit dhe nje mitre ku te ngjall ca klysha.

Pastaj ku bazohet mbleseria per ato qe jane jashte? Ai nga Shqiperia po garanton per ate qe ben nje individ jashte Shqiperise? Dhe sikur te jene brenda Shqiperise, si mund t'i besosh vlerave analitike te shkesit per te vendosur per te ardhmen tende?!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Ehe me pelqen...eshte shume e bukur...mua me ka dhene llafin gjyshja se do te me gjeje nje alamet nuseje me mbleseri...dhe e gjen ajo..edhe ju po te doni...beqarë e beqare,drejtohuni te gjyshja ime...nr i telefonit eshte...dy pika:00011110101...telefononi dhe do te gjeni nusen ose burrin e endrrave tuaja...me trashegime..

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    ose shkruhen ne msn

kjo qe thua ti Wal, ndodh shume shume rralle, ose zgjat pak

keshtu qe mos i kufizo njerezve menyrat e tjera te njohjes

U right , po ti ku hyn ??lol

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    """""Brooklyn2007 per ate qe po flet ti do ishte in the perfect world por ja qe ne fakt nuk ndodh ashtu sepse ato familje qe do ta dine qe ju do dilni, do te thone ok te dilni per kafe nja 2 here dhe pastaj duhet te thuash po apo jo. A mund ta njohesh nje njeri me dy here te dale???????? Te gjithe behen engjej ato dy here, si meshkujt dhe femrat. Ketu po flasim per nje jete te tere, jo per nje jave apo nje muaj. Lidhjet me "mbleseri" mund te zgjasin.................."""

Pse thua "perfect world"?!!! Ka kaq shume raste te sukseshme mbleserish sa mua me duket absurde te trajtohet ne kete menyre kaq pesimiste. Edhe ne rastet me dashuri edhe ne ato me mbleseri gjen histori lumturie, histori divorci, histori tradhetie, e deri tek histori vrasjesh. Pse te mos rrime pak shtembur e te flasim drejt tani?!. Kujt i takon ne fund te fundit nese nje njeri duhet te martohet me dashuri apo mbleseri?! A nuk eshte kjo jeta e gjithesecilit ku kushdo e ben ate si ti vije me mbare?! Mua kjo teme me duket plot me paragjykime qe ne hapje te saj. Sa permendet fjala mbleseri menjehere na shkon mendja ne ato martesat ne fshatrat e humbura ne Shqiperi ku babai i thote goces do marresh kete burre dhe pike. Jo ore jo, ka plot raste ku nje djale e nje vajze jane njohur bashke per nje kohe te gjate (jo per nje apo dy kafe) dhe kane vendosur te jetojne bashke ose jo. Jeta eshte zgjedhje dhe zgjidhje per kedo. Mos na sillni prape si njehere e nje kohe te famshmin OPINION te botes per gjerat e jetes se njeriut. Secili e vendos vete cfare eshte me mire, llafet i merr era. Une per vete jam per zgjedhjen e lire. Te tjerat me duken humbje kohe.
    Brooklyn2007 me duket se [Perla] kur hapi kete teme, pikerisht per ate po flet qe OPINIONI eshte akoma shume i rendesishem te shqiptaret dhe kur vjen puna deri te familja, sidomos ne rastin e vajzes behet qe ajo nuk ka dhe aq zgjedhje te lire. E di ti sa goca tremben qe thjesht te dalin ta takojne nje djale ne kafe me shume se njehere sepse po i pa dikush disa here dhe ata nuk perfundojne bashke, fillojne edhe kepusin 100 thashetheme????? Te kuptoj shume mire se ku e ke ti dhe do ishte shume mire po te ishte ajo zgjedhje e lire, por ja qe per shumicen e shqiptareve nuk ekziston sidomos te ne vajzat. Nuk e di cfare familjesh njeh ti qe e lene gocen ta njohi nje djale per nje kohe aq te gjate dhe pastaj te thote jo, hmmmmmmmm me fal po sa te shumta jane ato lloj familjesh??? Nuk mendoj se eshte aq e lehte sa e ben ti. Shoqeria po eshte ndryshe, sepse nje shoqe apo nje shok mund te te prezantoj me dike dhe e njeh sa te duash dhe e shikon nese ka atraktim, mendime te perbashketa, dashuri etj etj dhe ajo mund te vij me kohe gjate lidhjes tuaj. Familja eshte krejtesisht ndryshe fatkeqesisht.

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    U right , po ti ku hyn ??lol
    Tek ato qe s'kane ndodhur akoma...lol

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Problemi i mbleserive eshte ketu te dashur kalamaja: mbleseria nuk prezanton çiftin me qellim qe te njihen njehere, te frekuentohen ne nivel emocional dhe pse jo dhe fizik dhe pastaj te vendosin vete c'te bejne. Mbleseria thjeshte i ben nje balanc pasurie e ndonje veti siperfaqesore djalit gjate pak diteve tek vajza, i jep garancine e virgjerise te vajzes djalit dhe hajt ju qofte per hajer. Pra nje lloj pazari, ti me hiq vajzen nga dera ne kembim te seksit dhe nje mitre ku te ngjall ca klysha.

Pastaj ku bazohet mbleseria per ato qe jane jashte? Ai nga Shqiperia po garanton per ate qe ben nje individ jashte Shqiperise? Dhe sikur te jene brenda Shqiperise, si mund t'i besosh vlerave analitike te shkesit per te vendosur per te ardhmen tende?!
    shume semplicist si shpjegim

please B_S,

leja te tjerave qe mund ta kene provu kete gje, apo edhe ti ?...lol

---voudou.. ---

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin

Ti shoqja ylli ke shume te drejt ketu bravo per sot merr 10
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Përse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik në vitet '30
    Nga erzeni në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •