Kam nje mendim shume te mire per embelsirat pasi edhe vete i pelqej shume.
I ha te gjitha llojet e embelsirave![]()
Kam nje mendim shume te mire per embelsirat pasi edhe vete i pelqej shume.
I ha te gjitha llojet e embelsirave![]()
ej,ka menyra me moderne per te gjetur martesen e deshtuar te jetes tende,provoni online meeting!
Varet sesi e merrni kuptimin e plote te "Mbleserise" .....
Personalisht nuk jam kunder (totalisht) por edhe plotesisht dakort jo pasi vertete nuk ka asgje te gabuar te njohesh 2 njeres e nqs u perpuqen karakteret te vazhdoijne vete perpara ,pune per ta , por ka edhe persona qe vdesin te fusin hundet ,sajojne intriga te cdo soji duke shkaterruar edhe ate marredhenie qe mund te lindte ne te ardhmen.
ishalla njifni na1 karabush ke stacioni i trenit.
nuk ka me mbleseri.o te pelqen ose jo.shume e thjeshte.
zgjedhjen e ben cdokush vete![]()
Mua personalisht sme pelqen dicka e tille.Por me sa kam degjuar me te suksesshme kan qen kto lidhje se sa ato qe jan mar me dashuri te madhe.bo!!!
Dhe dicka tjeter se pash qe asnjeri nuk e kishte shkruar ketu!
Prinderit tane i perkasin nje tjeter "KOHE" Epoca del Comunismo.Ne ate kohe SHUME SHUME te rralla ishin ciftet qe merreshin me dashuri apo rrembeheshin,pjesa tjeter merreshin me mbleseri.
Une personalisht kam fejuar 2 persona dhe lidhja e tyre shkon jashte mase mire.
Packa se para se te merresh vendimi perfundimtar ai person dilte ne takime me personin tjeter x approfondire la conoscenza tra loro.
Nuk ka gje te keqe te lidhesh dy persona ne martese,gjithemone duke marre parasysh shume gjera. Krakteret e dy personave i cili eshte gjeja kryesore pastaj me pas vjen dhe arsimi i cili nuk eshte 1 pike e cila duhet lene pas dore...
Urime te gjithe cifteve
P.S Ore ka ndonjera ketu ndonje shoqe Single![]()
:d
Krijoni Kontakt