Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 148
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Still kundra , cte bejm me kete brum jam gatuar ...
    Po sdo te thot qe smund te ndryshosh gjithsesi mendimi jot
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ka raste kur emigrante bejne kerkesa per nuse te "virgjera" dhe familjaret nderhyne ne familje duke perdorur duam cupe "te mire" per filanin ....................
    Familja gezohet duke i thene uaaa ca fati eshte jashte e gjera te tilla si ka para psh sikur emigracioni eshte fushe me lule .... Dhe cdo bejne ato kur te thone je budallacke nqs nuk e merr .... Kur ai varet me ca pune merret andej ,me ke jeton ............ Vjen ketu per te takuar nusen nje here direkt ne fejese ( me besoni ) iken perseri dhe njihen nga telefoni ehh ca dashurie ......... Dmth erdhi " provoi" mallin ashtu siç ka then Blue dhe na duhej te kishte thene eshte me te drejte kthimi apo jo ......
    Shiko, se po te jap dhe anen tjeter te medaljes tani se une vete banoj jashte ene mos na shaj shume :P. Njerezit qe banojne jashte vendit nuk shihen me si individe por shihen si pasaporta per jeten e Perendimit. Pra ato cironkat e vogla apo ato kollovaret ne Shqiperi qe plasen te cojne prapanicen ne Perendim s'jane aq te shenjte.

Ti ke njohur vajza qe kane marrur cuna te dalur dore jashte. Une njoh nje rast ketu qe edhepse ky djali cun fantastik, vajti ne Shqiperi, i mbushen mendjen per nje vajze atje dhe e fejuan. Po me ke thuaj? Nje budallacke e dores te pare, qe s'kishte lene cun ne nje rreze 10 km pa frekuentuar. Ka dhe keshtu
    Kam vetem nje limit: qiellin!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ka raste kur emigrante bejne kerkesa per nuse te "virgjera" dhe familjaret nderhyne ne familje duke perdorur duam cupe "te mire" per filanin ....................
    Familja gezohet duke i thene uaaa ca fati eshte jashte e gjera te tilla si ka para psh sikur emigracioni eshte fushe me lule .... Dhe cdo bejne ato kur te thone je budallacke nqs nuk e merr .... Kur ai varet me ca pune merret andej ,me ke jeton ............ Vjen ketu per te takuar nusen nje here direkt ne fejese ( me besoni ) iken perseri dhe njihen nga telefoni ehh ca dashurie ......... Dmth erdhi " provoi" mallin ashtu siç ka then Blue dhe na duhej te kishte thene eshte me te drejte kthimi apo jo ......
    PERLA po kur e gjen vete pa mbleseri, por mbas nje viti ta le kopilin ne dere.flisni nga pervoja apo nga fantazia?

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Mire e ke thene .

A s'me thote njeri, keto "blind dates" ne US e gjetke, a s'jane pune mbleserie?
    Te pakten tek ato zgjedh individi nqs do shkon tek ata , nuk vijne ata te "blind dates" ti trokasin ne dere ... dua cupen per filanin ..... Mos i ver ne nje kandar ...

Dhe nuk kane familjen neper kembe ata o merr kete qe po te japim ne o s'ka ....
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    s'me kuptove,

lidh fjalin etende me timen
    Sa larg me cove , po prap sme dhe pergjigje lol

Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Po sdo te thot qe smund te ndryshosh gjithsesi mendimi jot

Se kam iden , sflas dot per te ardhuren ..

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    A s'me thote njeri, keto "blind dates" ne US e gjetke, a s'jane pune mbleserie?
    Blind dates jane thjeshte njohje, s'te ve kush pistoleten tek balli qe brenda tre javesh duhet t'i kthesh pergjigje per martese. Pastaj te pakten ne blind dates mund ta frekuentosh palen tjeter, me keto mbleserirat te shihesh tek cezmja e lagjes me dylbi.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Une njoh nje rast ketu qe edhepse ky djali cun fantastik, vajti ne Shqiperi, i mbushen mendjen per nje vajze atje dhe e fejuan. Po me ke thuaj? Nje budallacke e dores te pare, qe s'kishte lene cun ne nje rreze 10 km pa frekuentuar. Ka dhe keshtu

sa njohuri qe ke edhe ti b_s-je?

pse s'thu qe ai ka marr goc me eksperience, thesar.

P.s po syte ku i kishte ky dhe fisi i tij ne thyb?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Shiko, se po te jap dhe anen tjeter te medaljes tani se une vete banoj jashte ene mos na shaj shume :P. Njerezit qe banojne jashte vendit nuk shihen me si individe por shihen si pasaporta per jeten e Perendimit. Pra ato cironkat e vogla apo ato kollovaret ne Shqiperi qe plasen te cojne prapanicen ne Perendim s'jane aq te shenjte.

Ti ke njohur vajza qe kane marrur cuna te dalur dore jashte. Une njoh nje rast ketu qe edhepse ky djali cun fantastik, vajti ne Shqiperi, i mbushen mendjen per nje vajze atje dhe e fejuan. Po me ke thuaj? Nje budallacke e dores te pare, qe s'kishte lene cun ne nje rreze 10 km pa frekuentuar. Ka dhe keshtu
    Te njejten po them dhe une Blue , nuk me ke kuptuar mesa duket

E shef pra .... mbleserite... te pakten nqs ka qene dashuria jote nqs neser pasneser do te duash per te ja ka vlejtur sepse dukur e ke dhsur ... dhe pergjegjesia eshte e jotja ..... Ka dhe familje qe u 'mbyllin dyert' femijeve te tyre sepse moren ate qe deshen .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    sa njohuri qe ke edhe ti b_s-je?

pse s'thu qe ai ka marr goc me eksperience, thesar.

P.s po syte ku i kishte ky dhe fisi i tij ne thyb?
    Ehh, sa zili qe ke o cun

Ky s'kishte ku ta njihte se keto bleserirat mesa duket u bekan ne pak jave.Lol. Pastaj persa i perket fisit, aman o Xhuxh, nga dinin ato se ca bente kjo ne shkolle e ne pune? Ato demek pyesin por cili eshte ai qe te thote direkt"eshte nje rrote..."??

O Perla, po zakonisht jane ato shemtiraqet qe s'kane gje tjeter te ofrojne pervec se "ul koken dhe kur ecen rruges se eshte e urte" apo ato tjerat qe s'jua ngjet kush doren per martese mbasi i njohin me thelle.Ndryshe vallai nje femer qe martohet me mbleseri anno 2008, duhet te kete ndonje vide mangut.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 06-02-2008 më 19:59

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Bluje,

po ti pse e le kete cunin fantastik te te ikte per duresh. kshu qe ene ai s'binte ne thesar te "kalbur"?

me thuj sa shkolla kishte?...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Përse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik në vitet '30
    Nga erzeni në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •