Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 148
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Shume e drejte Ali baba.sot kjo do te quhej me mire ndërmjetësim se mblesëri.nuk jemi me ne kohen e turkut.kjo ndodh ne te gjithë boten

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mire e keni ju qe shani mbleserite ,po ato femra te shkreta qe rriten neper zona te thella ,apo ku shumica e te rinjve jane shperngulur apo emigruar ,apo ato femra shtepiake ,qe nuk u krijohet mundesia te njohin vet nje peson si t'ja bejne te rrine beqare?
    Ka fshatra ku vetem 2,3 shtepi ka ngelur dhe ata kane lidhje gjaku midis tyre.
    Ne keto raste mbleseria eshte me se e domosdoshme ,sidomos kur dhe vajza e shikon si te vetmen mundesi per te njohur nje djale .

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Mire e keni ju qe shani mbleserite ,po ato femra te shkreta qe rriten neper zona te thella ,apo ku shumica e te rinjve jane shperngulur apo emigruar ,apo ato femra shtepiake ,qe nuk u krijohet mundesia te njohin vet nje peson si t'ja bejne te rrine beqare?
    Ka fshatra ku vetem 2,3 shtepi ka ngelur dhe ata kane lidhje gjaku midis tyre.
    Ne keto raste mbleseria eshte me se e domosdoshme ,sidomos kur dhe vajza e shikon si te vetmen mundesi per te njohur nje djale .
    po ate po denojme pra !!! mbleserite edhe arsyet pse cojne ne mbleseri !!! se e dime ne qe ka edhe nga ato qe permend ti !!! po seshte faji yne qe nuk kane vllezer njerez por i kane kafshe !!! qe i mbajne vetem per pune edhe per gjume si motra !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    E shkrova më lartë dhe po e përsëris:Nuk e njihni dhe nuk e dini cila quhet mblesëri.Mos i ngatërroni gjërat sepse e kam sqaruar më lartë.

Mendime krejtësisht të pa menduara,të pa bazuara.Me keq ardhje lexoj se mblesërinë e quajnë...një tumorr të shoqërisë së sotme.Është komplet e gabuar nga ana logjike e sociale.
    Po të dini historinë e lindjes së mblesërisë nuk kini të drejtë ta përcaktoni ashtu.
    Mblesëria është si një e trokitur nga dritarja,për të hyrë nga dera në jetë.
    Mos i ngatërroni rolin e mblesërisë me interesin mblesëror të dikujt!Është njëlloj me tregëtinë e ndershme dhe kontrabandën!
    Unë e kundërshtoj.Nuk e detyron asnjërin askush të marri dikë që nuk e dëshiron.

Po të marrim për bazë atë që thotë zotërija më lartë,kemi mjaft raste të cilët janë ndarë edhe kur "janë dashuruar vetë"Dhe po ti analizosh dalin më skandalozë këta se sa ata që kanë lidhur jetën mbi bazën e njohjes miqësore,fisnore,etj.

Per te mbushur mendjen ty duhet nje nate dimri.
    Vazhdo me mendimin tend se je mire.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Mendime krejtësisht të pa menduara,të pa bazuara.Me keq ardhje lexoj se mblesërinë e quajnë...një tumorr të shoqërisë së sotme.Është komplet e gabuar nga ana logjike e sociale.
    Po të dini historinë e lindjes së mblesërisë nuk kini të drejtë ta përcaktoni ashtu.
    Mblesëria është si një e trokitur nga dritarja,për të hyrë nga dera në jetë.
    Mos i ngatërroni rolin e mblesërisë me interesin mblesëror të dikujt!Është njëlloj me tregëtinë e ndershme dhe kontrabandën!
    Unë e kundërshtoj.Nuk e detyron asnjërin askush të marri dikë që nuk e dëshiron.
    Or ti zonti ty te kan martuar me zor apo ca se spo te kuptoj?Ky ishte mendimi im edhe ska ndonje gje te shprehesh lirshem.Pastaj kush te tha ty qe po detyren diike?
    O shoku ik e futja vrapit se ti sdike akoma te fliske ik e rritu edhe pak pastaj hajde e cito postimet e babes or bir ok?
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin
    Or ti zonti ty te kan martuar me zor apo ca se spo te kuptoj?Ky ishte mendimi im edhe ska ndonje gje te shprehesh lirshem.Pastaj kush te tha ty qe po detyren diike?
    O shoku ik e futja vrapit se ti sdike akoma te fliske ik e rritu edhe pak pastaj hajde e cito postimet e babes or bir ok?
    O Angelino nuk te marton sot njeri me zorr, kushedi ne kohen e babit tat mund te ndodhte,por jo sot.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    O Angelino nuk te marton sot njeri me zorr, kushedi ne kohen e babit tat mund te ndodhte,por jo sot.
    Si nuk del dikush tme martoje ene mu me zor
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    veç hap gojen ti.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    veç hap gojen ti.
    ..............
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Si nuk del dikush tme martoje ene mu me zor

Po fol mi cupe.Se ka plot beqare ketu.Te them te drejten nuk jam marr ndonjehere me keto pune ,por ta provoj njehere se mos me ecen.Thone qe,"Kush lidh dy njerez i falen mekatet qe ka bere''.S'di ti kem bere keq njeriu ,por mbase me ecen mbare.

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Përse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik në vitet '30
    Nga erzeni në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •