Ju shyqyr qe i gezoheni atije portieri dhe e pranoni dhe vete
Ku i pe 17 lojtare ?! Apo i shef si cerra ata te interit dhe nuk ta mushin synin![]()
albanez, ngjo ngjo te flasim shtrruar po e kthy koken nga anexi
po ju kte keni te keqe se spranoni qe rat posht u thyet si ekip maruat spini ma uje pranoheni se sasht fundi futbollit por sa ka filluar
interi normal ka cerra ne skuader por ato cerrat ju cajn rrjeten![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Kush tha qe se kemi pranuar renien ne Serie-B ? Ate qe bene moxhi me shoke e vuajten lojtaret.Po mos harro se c'fare ka ne organike Juventus dhe shif ventin ku ndodhet ne tabele tani.Juventus nuk eshte akoma ne ate pike sa te krahasohet me interin qe ka lojtare lluksi![]()
te pakten interi se di ca o shkronja B
juvja o gjyshe e vjeter dhe gjyshes i vjen fundi te vdesi nje dite![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Tju bejm pak te vuani se kshu e doni ju, se hapeni si njisha e jeni si topa m![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Forcaa Inter,cka jane mbledhur keta te Juventusit te kjo tema hecni more hudhni ndonje postim nga tema e Juventusit se eshte thare si ne Sahar eshte bere.
Forcaaa Inter jemi Nr.1
P.S Kusi te fort jemi sprish pune smeremi me cupa te pa lidhje po juve nuk ju leshojm me na fitu ok.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Forca Inter.
Jemi Kampjon.
Tralala ?Ju Juventina.
Forca Inter.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Yvo nuk kan ca te flasin per interin se jemi njisha nuk jemi si Juventus qe ka vite qe merr neshjet me arbitra dhe pastaj shkon ne serie B ne nuk kemi shku ne serie B asnjiher dhe as kemi per te shku ndonjiher GRANDE INTER FORZA INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PUCCCCCCCCCCCCC YVO
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 26-01-2008 më 14:01
♥I love INTER♥
Krijoni Kontakt