Close
Faqja 25 prej 51 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 504
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Angel_j - Brune... elegante... 1.62... fle vone... shpenzon shume kohe para nje monitori... degjon muzike rock... e drejtperdrejte... pak shoqe por te sakta.

X-files - I qete... gjysem bjond... i hapur per te degjuar cdo gje... i hapur per te besuar cdo gje... i pavendosur se cfare duhet vertete te besoje...

DI_ANA - Bionde... 1.65... jep me shume se c'merr... ne kerkim te ekuilibrit... romatike e skajshme...

Jack_Daniels - Flet drejt... karakter i gezueshem... ploteson boshllek... po te mos ishte do te duhej ta shpiknin.

Walchiria - 1.60...brune... nga ato qe vejne perpara 3 meshkuj "te hapur per te degjuar" (psh xfiles LoL) ka kohe te lire... kujdeset shume per duart, vetullat, floket.

Ktyre siper shtoji nja 25 cm gjatsi , dhe jo vetem 3 po sa te me kap dora , per kujdesjen e atyre qe the e kom fiksim se femra ka ato gjona duket ,

Ti me dukesh tipi i mashkullit shi sa i mir si jom shi sa pordh si kom .
    Me shum koment sduhet lol

Citim Postuar mė parė nga juliana_86 Lexo Postimin
    Une po i pershkruaj mesa kam lexuar ne postimet e tyre.

DI_ANA,person qe te ben te besosh ne miresine e species njerezore.
    -Alda- zeshkane,simpatike,e embel,e dashur,lum kush e ka
    engjellorja shkrimet e saja jane melankolike,te lezetshme dhe mbajne vlera.
    angel_j shume e drejperdrejte ne ato qe shkruan,e qeshur,e bute,e eger kur duhet.
    Marijuana85 e embel,e shoqerise,argetuese,gjithashtu e imagjinoj bjonde,elegante.
    TIRONCJA_MISTRECE zeshkane,lozonjare,e drejte,dhe e ashper gjithashtu.
    Endless argetues,i drejte,femnist,inteligjent.
    Apollyon zeshkan,tullac ,i sakte...me fantazi.MISTERIOZ!
    xfiles i dashur me vajzat,i mire me shoket,ngacmues,vetvetja.Brun,dhe pak me bark...
    Homza llapazan,kembengules per tropojanet,shakaxhi,cun per shtepi,,lum ajo nuse qe do ta ket fat.Ne paraqitje i ngjan avatarit
    Jack_Daniels i vendosur,i sjellshem,djal i shoqerise,sy bukur,i qeshur.

Kaq per sot,nuk po vazhdoj me...
    Mir mir si ke re ren keq .

Un ty te imagjinoj pak llafolloge, simpatike , e shkurter ne trup , dhe e ruajtur ne shkrim .

Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Une per vete kam keto mendime
    x-files: djal shume serioz edhe i zoti ne shprehjen e mendimeve.
    Rapsoul: i thjeshte edhe i mire;
    Walchiria dhe angel_j: zemergjere per te kuptuar te tjeret, inteligjente gjithashtu.
    Di_Ana: Inteligjente dhe shume e vendosur per mendimet e saj.
    Ida1: shume e shkathet edhe shakaxhie.
    Force-intruder: nenkuptoj shume gjera ne te njejten kohe ne ty, te mira e te keqia bashke saqe nuk ke akoma nje percaktim te sakte tek mua. Sidoqofte nuk mohoj qe je inteligjent.
    Babtist: nga Kosova e shume krenar per ate qe mendon (sepse nuk i le shume jete mendimeve te atyre qe nuk e mendojne ashtu si ai). Inteligjent edhe ti.

Flm .
    Ti me dukesh tipi njeriut qe i pelqen te blej nga te tjeret , menohesh 100 her pa flet njeher , jo shum e sigurt ne vete , edhe pse dukesh femer me potencial , pak frikanjose por ke shum per te dhen , simpatike .

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    WALCHIRIA.....

waw....kush me erdhi!

A te them edhe nje here imagjinimin une ty se te kam pare ne enderr mbreme

Ezmere e bukur,shakaxhije,e dashur,moderne,elbasanllije,e sinqerte,pak llapazane lol,tip ēuni dhe jam e bindur qe ke rraf ndonje ēun ti si mistrece qe je,shef te pasqyrat shume,...kaq pashe ne enderr,te tjerat neser ...lol

Respekte ne katror
    "Carpe Diem"

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    WALCHIRIA.....

waw....kush me erdhi!

A te them edhe nje here imagjinimin une ty se te kam pare ne enderr mbreme

Ezmere e bukur,shakaxhije,e dashur,moderne,elbasanllije,e sinqerte,pak llapazane lol,tip ēuni dhe jam e bindur qe ke rraf ndonje ēun ti si mistrece qe je,shef te pasqyrat shume,...kaq pashe ne enderr,te tjerat neser ...lol

Respekte ne katror
    Dianke thua te kemi enderruar te dyja , pa ckoicidenc , se dhe un te pash ne enderr , te pash ne enderr bjonde si kam qen un me para , e embel , e veshur me te zeza se di pse po te shkonte shum ajo ngjyr , me dukej sikur sle xham e pasqyr pa u par , ishe e but e embel per llapazane te fusja se ste lash me fol , shum e vecant dhe sikur po pinim kafe e shifeshim sy me sy hahaha .

Thuaj po deshe qe sdalin endrrat , mu be qefi qe u njoftem ne endrra te pakten .
    Te puc fort ylli vogel

Rethpekte , rethpekte ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    walchiren e mendoj
    brune
    1.70
    me floke te gjate
    sy te bukur
    SHKRUT SHPEJT DHE SHQIP
    SHUME E BUKUR
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    xfiles 187 i gjate !!! me zemer ne divjake me banim ne rome !!! i pelqen seriali xfiles !!! cte te them me !!!
    haha, lere se i ke gjet 100% te gjitha ,
    ne fakt dua te bej dhe une nje azhornim mbi ty,
    dhe me thuaj nese e kam gjet apo jo.

je tip bjondi, student i shkelqyer ,protestant ne besim,dhe tip i qeshur dhe teper shoqeror.
    hahaha, ti kam gjet apo jo .

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    walchiren e mendoj
    brune
    1.70
    me floke te gjate
    sy te bukur
    SHKRUT SHPEJT DHE SHQIP
    SHUME E BUKUR
    Te gjith me han gjatsin , floket i kom te shkurtra flm per bukurin e per te tjerat .

Un kete goldian e menoj djal simpatik , se di pse po te gjat , zeshkan , fjal pak , ama kur flet e ben veten qe ta degjojn , moshe e re , beqo me e rendesishmja .. I mir me gjith te mirat .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Arjeta3, edhe pse e di qe je me e madhe ne moshe, po te them si te kam imagjinuar dhe te imagjinoj akoma.
    Moshe e vogel, 20 vjeē, brune, floje te prera pak, dmth siper shpatullave, e shkathet dhe inteligjente, e sinqerte dhe spontane kur shprehet.
    me ze femijenor, buzagaz por ndonjehere behet teper serioze.

ē'faredo moshe te kesh ti, prap mua ketu me dukesh 20, plas nga inati po deshe .

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Me t'vertet do te me interesonte shum ta dija se si me imagjinojne mua miqt ... natyrisht edhe kundershtaret (te mos them armiqt ) e FSH.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ti me dukesh tipi i mashkullit shi sa i mir si jom shi sa pordh si kom .
    Me shum koment sduhet lol
    hahahaa

vdiqa nga te qeshurit, sa xheloze qe je per pordhet e Force ,
    imagjinoj Walchirian qe e shikon ters Force-Intruder se i ben konkurrence , hahaha , e mire jam vet dhe pordhe kam vet thua ti .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 18-01-2008 mė 19:06

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Me t'vertet do te me interesonte shum ta dija se si me imagjinojne mua miqt ... natyrisht edhe kundershtaret (te mos them armiqt ) e FSH.
    Zėus_s,
    ty te imagjinoj patriot, qe ndjek traditen e te pareve dhe pak fanatik ne kete drejtim, burre rreth te 40, gjithmone i matur kur shkruan.
    Nga pamja e jashtme te imagjinoj ashtu si avatari jot, qe ndikoi dhe ne imagjinimin e karakterit.

Por e di qe kam gabuar moshen, duhet te jesh aty tek 20-25 vjeē, ēun i ri dmth megjithese nuk tregon ketu ne forum ate moshe.

Faqja 25 prej 51 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ēmendim keni pér té ardhmen dhe si e imagjinoni ?
    Nga toni007 nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 15:24
  2. Pse u pushtua Iraku-?
    Nga LONDON-TIRONC nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 25-10-2004, 19:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •