XFILES Mua me ke ngacmuar ha-ha haha ja une po dal e para (j/k)
Do me shkoj dita mbare sot se qesha qe tani ne morning >>
PERSHENDETJE ..![]()
XFILES Mua me ke ngacmuar ha-ha haha ja une po dal e para (j/k)
Do me shkoj dita mbare sot se qesha qe tani ne morning >>
PERSHENDETJE ..![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 18-01-2008 mė 09:36
Force-Intruder: Me tipare te zeshketa, tip i muhabetit atje ku duhet dhe ku nuk duhet ti pret drute e shkurter shpejt pa pertuar fare, i dhene pas elektronikes dhe pas debateve, i pelqen te citoje fjale te thena nga me te medhenjte .... nje gje po me cudit si di edhe gjatesine timevetem nqs eshte ajo qe mendoj un se ndryshe s'ka mundesi, nejse.
Julken me sa kam lexuar un e kemi tip shum te shoqerushem dhe shum flirty do thoja une, bjondinke po qe nuk diskutohet, qe vdes te gatuaj icik per ata te sofres shkodrane, qe do te thote se e kemi goce mikpritese e punetore.
Une per vete kam keto mendime
x-files: djal shume serioz edhe i zoti ne shprehjen e mendimeve.
Rapsoul: i thjeshte edhe i mire;
Walchiria dhe angel_j: zemergjere per te kuptuar te tjeret, inteligjente gjithashtu.
Di_Ana: Inteligjente dhe shume e vendosur per mendimet e saj.
Ida1: shume e shkathet edhe shakaxhie.
Force-intruder: nenkuptoj shume gjera ne te njejten kohe ne ty, te mira e te keqia bashke saqe nuk ke akoma nje percaktim te sakte tek mua. Sidoqofte nuk mohoj qe je inteligjent.
Babtist: nga Kosova e shume krenar per ate qe mendon (sepse nuk i le shume jete mendimeve te atyre qe nuk e mendojne ashtu si ai). Inteligjent edhe ti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Erlebnisse : 18-01-2008 mė 13:24
La vita č bella...
[era]-
studente, ne itali mbase,
e shkathet, e lezetshme dhe naive ne mendime, i thote si ti vijne , dmth spontane.
nga pamja e jasthme nuk mendoj asgje, ne fakt pamja jote e jashtme per mua eshte pikaēu.
HAHAHAHA e forte kjo!
Nejse te tjerat pak a shume jane te sakta.
Sa per mendimet spontane, ne fund te fundit japim thjeshte opinione e nuk besoj se duhet te mendohemi shume sidomos ne tema shoqerore e pastaj edhe vete qellimi i forumit ky eshte qe te jemi pa barriera ne te shprehur(sidoqofte e di qe ishte kompliment e te flm shume per mendimin e mire).
La vita č bella...
E mira dhe e keqja jane bashke te cdo njeri e dashur [era]. Ato jetojne ne harmoni te plote brenda nesh dhe na mbajne ne ekuiliber.
Cfare nenkupton dikush me "te keqe" nuk eshte domosdoshmerisht "e keqe" edhe per dike tjeter.... dhe anasjelltas e njejta vlen edhe per te "miren".
[era] - E vogel...fizikisht e kam fjalen. Gjithmone nje deshire te madhe per te udhetuar. E pamundur te rri gjate ne nje vend. Ne shoqeri eshte ajo qe sugjeron "hej...a nuk bejme kete?"
I pelqen te lexoje... po duhet te jete dicka me nivel... nuk pertyp dot shtypin e dites fjala vjen pervecs ne tualet..LOL
Krijoni Kontakt