perderisa kemi forc dhe dobesi morale do ndeshemi gjithmon me nje konflikt shpirteror...............
perderisa kemi forc dhe dobesi morale do ndeshemi gjithmon me nje konflikt shpirteror...............
Njeriu eshte qenie shume delikate e ka ndjenja qe i pershtaten momenteve te ndryshme, ndoshta mund te jene konfliktuale e ndoshta instiktive, por cdo aspekt i jetes sone mund te na coje ne nje pergjigje (konflikt apo instikt qofte).
P.S shpresoj te kem kuptuar thelbin e temes...
La vita č bella...
INSTIKTI nuk eshte pergjigje era eshte DHUNTI p.sh kete pergjigje ta dhash instiktivisht ketu eshte pergjigja qe jep zgjidhje jo instiktiviteti Sa ke per te mesuar nga une ti. ahahhahaahhaahahahahahahhaahhahaha
ndersa KONFLIKTI mund te jete rrjedhoj e pergjigjes karakterizohet nga pergjigja nuk karakterizon pergjigje
Me meso mua te shkreten. Mesimi eshte gjithmone i domozdoshem nga kushdo qe te jete. Sidoqofte hap ndonje teme cik me te lehte se me keto na bere lemsh...
E pastaj je edhe i poshter sepse replikon cdo pergjigje. Asnje pergjigje s'eshte e sakte sipas teje, pervec mendimit tend kuptohet.![]()
La vita č bella...
Mire, shume mire.
Te them te drejten, kur lexova titullin e temes, ngela nja 2 minuta i shushatur. Pas dy minutave, filloi ardhja ne vete.
Dhe shushatja ime u shtua edhe me shume kur pashe qe drini.k ka marre dhe pergjigje nga era ne kllapa katrore.
Perfundimisht, mendoj se drini.k e ka humbur topin qekur. Vrapon andej-kendej, nuk them jo, por ama pa top. Per gol, as qe behet fjale. Ne po flasim thjesht per kenaqesine e papershkrueshme kur kemba jone prek topin.
Bekuar qofte minuta kur drini.k do t'i meshoje me ne fund dhe ai topit.
me thene te drejten une nuk e kam kuptuar akoma temen. Po pres pergjigje te tjera qe ta di se perse duhet te flas.
Jo, era ne kllapa katrore, u shushata sepse e pashe veten lakuriq : kur pashe qe drini.k ka marre nje pergjigje, mendova qe ky eshte fundi im. Truri im ka perfunduar, nuk arrin me te marre vesh ē'ndodh ne bote.
ps : e shkruaj era ne kllapa katrore per te respektuar pseudonimin tend, nuk di t'i bej keto kllapat katrore keshtu me shenja, dhe prandaj i shkruaj me fjale.
Krijoni Kontakt